![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Garantez ca erau bodygurzii in G-ul din spate :)
|
eu ma oftic ca masina a fost in brasov...si eu n-am vazut-o decat in poze... e asta este....pacat fiindca e una dintre putinele masini pe care vreau sa le vad live;)
|
Cu asta cred ca putem inchide unul din cele mai vizitate topicuri de pe acest forum numit 4tuning :) Felicitari Yackone pentru poza postata, chiar daca nu ai facut-o tu. Cea mai tare poza, fara dubii ca este in Romania, cu un Veyron. Amin.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu ca vreau sa stric atmosfera, dar daca gasiti o poza si cu numarul de inmatriculare...va dau ..un mar :| :lol:
|
cred ca nu prea il intereseaza sa poarte si numar...are cu ce sa fuga :))) ..glumesc
|
poza cu veyron a spart gura targului si ma bucur ca a fost facuta in brasov :lol:
PS: respect proprietarului ca a scos-o pe strazi, chiar nu ma gandeam la asa ceva |
esti tare ca respecti pe unu care te fura ;)
|
Quote:
|
Quote:
concluzia, da este al lui casuneanu veyron`u. |
carrera gt neagra inmatriculata pe radu beller, fara poze
|
Quote:
|
Las'o naibi ....in ultimele 2 pagini ce masini sunt ...si cik Romania tara saraca...demult nu mai e asa ..Doar in Baia Mare , populatie de 134.000 locuitori ..Sl 65 amg , lambo gallardo , tvr sagaris , porsche gemballa gt550 , sl 55 amg , 3 x s 63 amg , 1 x s 55 amg , 4 x hummer h3 si altele
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning