Re: Discutii despre orice!
Quote:
Originally Posted by AsToR
(Post 4407746)
La italsofa faceti si saltele gen Memory(asa aveau denumirea in It: Memory sau Dormeo)? PM daca da.
|
crede-ma prietene eu sunt la ultima faza mai precis, ambalarea canapelelor sunt foarte multe modele nu le stiu chiar pe toate, sunt canapele editie limitata, de zi cu zi, matrimoniale, coltare, mecanice, pufuri, perne, pojarteste(un fel de tetiere)...de la noi pleaca in toata lumea zilnic cateva sute poate chiar mii de canapele!!! Este showroom pe scolii vis-a-vis de "crasma" Nasu, fai o vizita si daca doresti sa achizitionezi ceva te ajut eu daca doresti ca am reducere;) pentru ca lucrez acolo... dar sa nu te sperii de preturi!...se fac modele pe panza(unele), sau tot ce doresti pe piele chiar si naturala(dar nu recomand este foarte sensibila dai cu unghia si sa facut de o zgarietura, de obicei majoritatea canapelelor pe natural sunt achizitionate de saraci din prin Emiratele Arabe), sau mixt asta insemnand amestec intre piele si panza!....oricum superbe modele!satelele vin din italia pentru matrimoniale, dar alea nu le poti achizitiona separat, doar impreuna cu matrimoniala
|