![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
toate ca toate,unde repar si eu o statie auto ? ca o tin degeaba prin casa...
L.E: 666 de posturi :twisted::twisted::twisted: |
Relco Tuning ! dar trebuie sa te rogi putin de baiatul de acolo ca nu prea are timp....:twisted:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
pisik la care am mesterit in ultima perioada e 90% gata sper sa va plak;) o sa ii fak si poze profi cand o sa fie la 100%
DETALII 325 24v blocant tinichigerie totala antifonata int. piele argintie parka;) culoare alb perlat cu tenta albastra ///M-pack la 85%:lol: jante rondel 58' 10j spate aripi roluite cu 8,5 fata suspensie reglabila V-MAXX SI ETC ETC ETC;) sper sa va plak |
beleaaaaaaaaa..o schimba mult bara de M...dar parca ii lipseste eleronu
|
alta viata acum...smecherie mare. :mrhappy:
|
Quote:
pisicuta pis`pis te`am turat azi`noapte`n vis :)) |
asa da , arata super bine.dak acum arata asa imi dau seama cum arata knd o sa fie gata(100%):D:Dbafta in continuare si spor la treaba:D
|
presimt si un eleron spate din ala de 20 kg:)) spliter fata si cozoroc luneta si e 100%
|
Quote:
|
Quote:
acum e low ... nu mai putem sa ne urcam pe rond cu ea :sad::sad::sad: btw ... a fost masina la cucu 15-20 de minute ?:lol::lol: asa se pare dupa slick-urile spate :)) a iesit frumos pana acum ... sa o faci pana la capat asa cum trebuie ! |
Quote:
Sa vina si bandourile si e copie fidela BJP :lol: |
Quote:
|
Quote:
MULTUMESK TUTUROR PT APRECIERI SI CRITICI MASINA NU ESTE GATA...SI CEL MAI IMPORTANT MASINA NU ESTE A MEA;);) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning