Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

dms28 07-11-12 20:21

Re: Masina Mea Virtuala V2

2 Attachment(s)
Salutare dragi colegi!!!Am revenit din ungaria unde mi-a fost facut mitsubishi-ul cu tot ce am dorit eu acuma mai urmeaza suspensia,jantele,nr-le si pe viitor motorul :D...In saptamana asta daca tot am fost in ungaria am fost de m-am uitat si pentru merc :) si am gasit o bara de brabus care arata super...Deci pot spune ca la merc numai am ce sa ii fac mi-am facut damblaua cu el cred ca vor urma niste discuri noi ca acestea dupa el incepe sa faca figuri si sa se duca...

Cred-Frumoasa achizitie cat te-a costat masina si ce ai mai dori sa ii faci :)
balint-Am fost plecat din tara,de acum voi fi in forma si voi posta si eu din nou :)
Grid28-Man cu jantele acelea voi veni eu pe la tne pe acolo sa iti dau jantele la masina si dak vrei aduci pisica la mine la garaj si te ajut sa iti faci masina :D
R.Equinox-Arata bine bre:)) ce pot sa zic ai dato in fericire :))) ce drq ai vrut sa faci de lai spart :))
sYdanyel-Bafta cu el man:D.Cu pisica ce-ai mai facut?
ionut.alex63-La multi ani si multe modificari in continuare cand va fi urmatorul eveniment :D
Tis-ul-Arata bine toate masinile tale :D
KidForDrift-Arata super pisica ta ce pot sa zic :D ma bucur de cum poate arata pisica ta :D
batman-Scump domne scump,dincolo era mai ieftin:))
KrYpToN-Bafta cu el :)
Plesa-Arata super toyota ta :D
Tomas_SlrR-Ce distractie pe capu vostru :)))
Cristi.megane-Arata bine honda :D
tabokubmw-Asteptam poze :D

Cred 07-11-12 20:35

Dms28
Frumoasa masina.
Se pare ca am uitat sa dau cateva detali. :D
An 2007
Masina ma costat 4000Euro .
In pret a intrat un motor V6 si un volan sport .
Masina era in pregatiri , dar proprietarul a plecat din tara.
Planuri :
1)Motorul imbunatatit si urcat pe masina.
2)Scaune sport.
3) Roll-bar.
Si distractie.:D

cretu_bs 08-11-12 11:14

3 Attachment(s)
De 4 saptamani nu am mai postat pentru ca am fost in Germania.Am vandut masinile si am luat un S5.
Audi S5:
Clasa de poluare: Euro 4
Kilometraj: 84600 km
Culoare: MOV
Usi: 2
Dotari siguranta:
Airbag: Sofer
EDS
Senzori parcare
Antifurt mecanic
Cadru protectie
Airbag: Pasager
Airbag: lateral
Alarma
ABS
Proiector ceata
ASR
ESP
Sistem sonorizare:
Magazie Cd
CD Player
Premium Sound
Radio-caseta
Altele:
Carte service
Fara accidente
Primul proprietar

Cristi.megane 08-11-12 11:32

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5239487)
De 4 saptamani nu am mai postat pentru ca am fost in Germania.Am vandut masinile si am luat un S5.
Audi S5:
Dotari siguranta:
EDS
Senzori parcare
Antifurt mecanic
Cadru protectie
Alarma
ABS
Proiector ceata
ASR
ESP
Sistem sonorizare:
Magazie Cd
CD Player
Premium Sound
Radio-caseta
Altele:
Carte service
Fara accidente
Primul proprietar

primu proprietar si are 85.000 km? hm...:lol:

KidForDrift 08-11-12 11:36

1 Attachment(s)
balint-Merci...nici la tine nu arata rau. Bafta!
Cred-Daca ai nevoie de piese...vino la Iasi...am un prieten care dezasambleaza unul exact la fel!:D
dms28-Multumesc mult! Hopa...Rally Power!:lol:
Cretu-Felicitari pentru achizitie...dar..pana mea...ce culoare:omfg::zombie::nosebleed si 85.000 KM?:lol:
Iaca am luat si eu o pauza de mucit la pisoiul lui Radu, si am vopsit jantele. Mi-a luat ceva timp dar au iesi super. Sper ca pe maine sa ne apucam de rollbar-ul meu...Sper!:oops:

Cred 08-11-12 11:39

4 Attachment(s)
KidForDrift.
Multumesc de oferta.
Astazi am montat noile jante .
Culoarea cred ,ca este definitiva.
Pret 600E (in pret intra si cauciucurile).

balint 08-11-12 13:43

1 Attachment(s)
Deci .. m-am apucat ce chevrolet am dat partile mai mari jos( usi capota portbagaj bari etc) impreuna cu 2 priteni (deoarece vreu sa iau ficare parte de masina sa arata superb ) .. cand am dat bara din spate jos am ramas cu o parte din caroserie :lol::lol: (am tras de bara ca nu vroia sa iasa :lol:) + m-ia dat prin cap sa dau cu pumnu sa vad pe unde mai cade tabla am ramas :weirdface:weirdface ce sa vad cam toata parte de stanga e praf am SUDAT ca nebunu vreo 2 ore daca nu si mai mult:???::lol::lol:
Si norocul meu ca m-au ajutat cei 2 priteni sa o chituiesc putin .. ca sigur muream langa ea :lol::lol:
Attachment 2605803
Si cand ma gandesc ca asta e numai inceputul:lol::lol: ma ia raul :lol::lol:

:arrow:Dms - Arata bine daar rotile parca nu merg sincer:???: Bafta incontinuare
:arrow:Crectu - Felicitari pentru masina , da cum a zis si Kid - 85.000 Km Lol :lol: Infine bafta cu ea
:arrow:Kid - Uite ma ca iese frumos 8)

dms28 08-11-12 15:26

balint-Deci vor urma alte jante am mentionat :))) voi schimba tot depe el :D
Cred-Arata super fordu tau bafta cu el :D
KidForDrift-Pai da :D acuma mai trebuie o suspensie si este pregatit de expozitii :D iarna asta cred ca voi iesi la o distractie mica intr-un poligon sau o parcare :D
cretu_bs-Mai real daca se poate :lol:

In seara asta am dat comanda de suspensie placute de disc pentru mitsubishi si maine voi pleca in cautarea unor jante :D grid te astept la garaj sa facem pisica :D

DariusAlexandru 08-11-12 17:02

1 Attachment(s)
Sunt pe fugă,aşa că voi scrie scurt şi la obiect.
E36-le a primit:
-praguri M
-oglinzi M
-scaune faţă M(am dat scaunele faţă la schimb + o mică diferenţă)
Acum 2 zile am finalizat toată treaba(făcut rost de cleme originale,vopsit,etc.) şi poza asta e de azi dimineaţă.
Attachment 2606014
Am zis că nu mai investesc,dar nu m-am putut abţine şi am vrut să fie complet kit-ul M īnainte de 2013.
Cred că acestea sunt ultimile modif. pe anul ăsta,iar de la anul mă ocup de capitolul jante. :D

@balint: Succes cu Chevrolet-ul.
@Cred: Cred că ar arăta mult mai bine īn alb jantele. :D
@KidForDrift: Cāt de incomplet pare 86-le fără praguri.Oricum,ţi-am urmărit munca,felicitări şi succes pe mai departe.
Totată stima şi respectul pt. E36.Arată fabulos.Bravo.
@dms28: OZN.Puţin prea wide pt. gustul meu.Dar te respect pt. munca depusă īn acest Evo. ;)
@R.Equinox: Pregătiri serioase din ce se vede acolo.Felicitări.Spor la treabă īn continuare.
@sYdanyel: Īn ce hal cade pe spate.Foarte frumos.Era mai frumos dacă şi pe faţă era măcar 8J.Dar oricum,arată frumos rău de tot.
@Tis-ul: Nu cred că te pot ajuta cu farurile.Dar oricum,vorbim.Cāt despre Civic,nu ştiu ce să zic,nu ai cam multe "jucări" ?
@batman: Baftă cu Jetta,şi ai grijă mare de E36.E foarte frumos. :D
@Cristi.megane: Ar trebui să renunţi la stickerbomb,va arăta mult mai bine fără.
Īn caz că subt el aripa e zgāriată,decojită,etc. ,atunci lasă-l pānă ai bani să o revopseşti sau să cumperi alta.

radu_cainamisir 08-11-12 19:02

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5239487)
Audi S5:
Dotari siguranta:
EDS
Senzori parcare
Antifurt mecanic
Cadru protectie
Alarma
ABS
Proiector ceata
ASR
ESP
Sistem sonorizare:
Magazie Cd
CD Player
Premium Sound
Radio-caseta
Altele:
Carte service
Fara accidente
Primul proprietar

aceeasi problema....cum a facut masina peste 80.000 km fara un proprietar? Poate e si teleghidata:)))

R.Equinox 08-11-12 19:05

Salut la toata lumea..Sunt si eu pe fuga..nu prea am timp sa comentez acum..scuzati...

Azi am achizitionat o bara stabilizatoare (strut bar) care vine pe capetele telescoapelor din fata..
Am achizitionat si 2 faruri ca a le lui Darius..
Si am mai cumparat azi si traseul de toba +finala custom

In total 300E...

Maine seara revin cu poze!!..

O seara buna..Bafta tututor

DariusAlexandru 08-11-12 19:44

1 Attachment(s)
Aşteptăm pozele Radu.

Estoril Blue īn noapte :D:
Attachment 2606144

dms28 08-11-12 20:36

Are cineva de vanzare un bmw E36?As fi interesat sa fie stock nu conteaza cum arata :-)?

DariusAlexandru-Arata bine pisica ta :D

tabokubmw 08-11-12 20:50

Azi am facut poze, asa ca de ultima data deoarece masina va trece in winter mode+ ca am fost pe autostrada sa ii vad top speedu'. 210 si mai aveam pedala.Am facut si un dyno si sunt cam dezamagit:(

file:///C:/Fraps/Screenshots/StreetLegal_Redline%202012-11-08%2021-36-28-30.bmp

file:///C:/Fraps/Screenshots/StreetLegal_Redline%202012-11-08%2021-36-59-99.bmp

file:///C:/Fraps/Screenshots/StreetLegal_Redline%202012-11-08%2021-39-50-48.bmp

(Cei care vor sa priveasca pozele copiati link-ul intr-o fila noua.)

balint 08-11-12 20:53

Am comandat tot pentru partea mecanica8) Sambata ajung toate pisele 8)
:arrow:Dms - Am eu un priten de la care credca si-a luat si RADU motanul .. are o mie de culori mai ales stoc .. daca vrei maine vi la mine si mergem la el sa vezi ce iti place8)

All times are GMT +2. The time now is 20:27.

- Copyright 2026 4Tuning