![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
evo d la battle
|
nu inteleg dc va complikti la masini asa grele ... gen noul m3 ... caruia nu ii aduceti nici o imbunatatire...
|
Mereu trebuie sa nu va convina nimic !!!! Inteleg las ca acuma va avem pe voi MARI ARTISTI !!!!
|
dak vam ofensat imi pare rau ... asta e parerea mea ... nam zis k eu sunt "mare artist"
|
1 Attachment(s)
astra bertone.... :oops: :oops:
|
Nu mai ofensat da decand fac VT nu leam pus inalta parte decat aici k sunt mare fan 4Tuning da voi mereu ati spus k tot ce fac e varza si alte destea si mau cam apucat draci !!!
|
1 Attachment(s)
HMMMZZZZ...... nushu dc nu a urcat si vederea fata .... sry de dublul post
|
Quote:
misto lucrarile omb... jantele p fata sunt mai adanci dekt cele p spate ceea c e km ciudat... si spoilerul fata e km stramb... dar e cam greu de explikt in c fel ... tine de perspectiva |
omb nice nice.. :D e.. si dak te-au descurajat ce.. ? tot ai continuat
|
1 Attachment(s)
ca un mic incepator .. vreau si eu o parere despre acest Golf V ... danke
|
se vad urme unde ai micsorat farurile ... dar in rest pare bine ... misto si ideea ;)
|
sa incepem....
1,jantele nu se incadreaza deloc ,ai ales cea pe spate...prea luminate 2.desenu ala zici k e in paint...opac...nu este real deloc 3.farul l ai facut aiurea knd l ai inegrit 4.se vede knd ai coborat decorul 5.plasa fatza nu are umbre 6.tuning destul de putin km atat astea referitor la masina lui Ionutz zein pune si originalul |
pune si originalu omb ...
|
1 Attachment(s)
leonul care era pt poll la challange's si nu s-a tinut :D
|
asa si....cine il conduce? sau e in pietroi p acceleratie si frana d mana trasa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning