Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

alex2see 24-10-07 12:29

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by andrei_hrz (Post 1165158)
bogdan_wrc nu am cum sa intru pe forumuri straine pt k la mine exista un dezavantaj e romaneasca, dar de mult urmaresc parcursu la 2 masini care zic k deja au depasit ori ce asteptare mai ales de la marca lor(SGM,GTG), si cel putin ei nu permit mistourile pe topicurile lor.si asta spune mult despre cea ce fac ei k nu e un topic la misto ci un loc de informare si pt exprimarea ideilor

eu sugerez sa se faca un topic in care sa ne exprimam multumirile si nemultumirile si sa ajungem cu toti la o concluzie sa sa f@%&$m pe cineva in gura

DONU' 24-10-07 12:33

Iar ajungem la scandal?
Am impresia ca la noi in comunitate se discuta cel mai mult la Diverse discutii.
La noi lumea e mai mult interesata sa faca misto, sa se ia unii de altii...
Dar mai vedeti-va frate si de alte treburi.

bogdan_wrc 24-10-07 12:42

HRZ, zic de forumuri romanetsi. vwforum....e punct RO.
si cred ca si pe daciaclub poti disucta cu unii care chiar stiu.
dar ma indoiesc ca pe 4t, aria Ploiesti ;)

in fine, din cate vad eu tot pe aceeasi idee batem moneda amandoi.

deci...dupa atatea discutii la ce concluzii s-a ajuns?

alex2see 24-10-07 12:43

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1165172)
Iar ajungem la scandal?
Am impresia ca la noi in comunitate se discuta cel mai mult la Diverse discutii.

daca tie ti s ar strge posturile care incerci sa fie la subiect si sa incurajezi ca totu sa fie ok iti spun ca si tie ti ar veni spumele orcum eu incerc sa ma abtin
ca dupa aia cand se uita cineva care poate sa ia masuri trebuie sa aiba motive intemeiate

jakal 24-10-07 13:47

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1165172)
Iar ajungem la scandal?

aici ai iar dreptate...sint de putin timp logat pe forum si vad ca deja se fac mistouri, de masinile altora ce are ce n-are...etc. eu cred ca poti sa ai si dacie 1300. Nu conteaza ce masina conduci,conteaza sa fim uniti. Parerea mea:peace:

alex2see 24-10-07 14:04

Sa Vezi Cand O Sa Fii Logat Pe Forum De 3 Ani Si Observi Ca Sunt Acelasi Mistouri Anunci E Rau ;)

shantzu 24-10-07 14:12

alex off-topicul ala e de vreo 4 luni acolo .... nu stau acum sa sterg tot ce e off-topic de cand e comunitatea
daca citeai primul post de pe topicul ala cu masinile poate intelegeai de ce ti-am sters posturile si am sters posturi la mai multi useri si ei nu au zis nimic
fa topic sa iti pagi ce vrei in cine vrei ....nu ma intereseaza , e treaba ta
de ce doar tu si fane sunteti nemultumiti de ce fac eu pe forum ? ia zi ?

alex2see 24-10-07 14:17

:)) Nu Cred Ca Sunt Singur Daca Ma Stradui Un Pic Si Caut Iti Gasesc Mai Multi Care Au Ce Comenta La Actiuniile Tale

Care Le Faci Total Aiurea

alex2see 24-10-07 14:21

Da Stii Ceva........ Fa Ce Vrei ....atat Cat Poti Atat Faci Mai Mullt Nu Esti In Stare Si Cu Asta Hai Sa Incheiem Ca Daca Te Interesea Cu Adevrat Curatenia Nu Doar Faptu De A Irita Pe Cineva Ai Fi Sters Toate Posturile Facute Inutil Pe ''noi Si Cu Masinile Noastre''

Dar Gata Ma Obosesti Hai S Aincheiem Discutia Ca Uni Dintre Noi Mai Si Muncesc Nu Doar Freaca ........menta

shantzu 24-10-07 14:36

pai si te pun eu sa intri pe forum daca muncesti ? vezi-ti de munca ta si nu te mai gandi ca altii au bani si stau acasa ...
atata timp cat mai mult de jumate din userii care activeaza pe ploiesti sunt de acord cu actiunile mele tind sa cred ca nu fac greseli f mari ....

alex2see 24-10-07 14:41

eu cred ca tu ai impresia ca glumesc hai sa inchide subiectu ca umplem topicu te prostii si stiu un mod sigur ca nu vrei asta ca doar esti singuru moderator mascarit

alex2see 24-10-07 14:45

apropo omenii astia cu bani care sta acasa de care tot pretinzi tu subtil ca ai fi bea o sticla de suc posta cu 20 de persoane .............sau e un lucru normal
ca nu isi poate permite una intreaga

feryboy 24-10-07 14:47

S-a suferit mult cand mircul a pierdut din pop_u_l_aritate...
unii s-au dat pe mess...altii s-au lasat de tot...dar cei mai impatimiti au ales FORUMURILE...
gata mai baieti ajunge...

bogdan_wrc 24-10-07 15:04

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 1165344)
apropo omenii astia cu bani care stau acasa de care tot pretinzi tu subtil ca ai fi beau o sticla de suc posta cu 20 de persoane .............sau e un lucru normal
ca nu isi poate permite una intreaga

alex, sper ca ai scris in gluma !

forumul nu este decat al vostru. mai citesc si altii. aveti ceva de vorbit..bagati live, mess, PM>

alex2see 24-10-07 15:06

da corect scuzama bogadan remarca a fost strict pentru el imi cer scuze daca am ofensat pe cineva

apropo daca ar fii ceva de invatat ar trebuie sa invatam de la tipi astia si inclusiv de la moderator care a deschis topicu

citi si vedeti cu moderatorul se face inseles si in acelasi timp se ajunge la o concluzie https://forum.4tuning.ro/showthread.p...22#post1165322

All times are GMT +2. The time now is 23:31.

- Copyright 2026 4Tuning