Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

IONUT-GBP 31-10-10 10:54

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3771927)
nu pot, mi`ai intrat la inima :))))

fane , ai drag la barbati ?:)))))))

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3771941)
qaie, radem glumim, f#!em platim !

da de masina nu ne batem joc :)))

MiTzA- 31-10-10 10:58

https://www.youtube.com/watch?v=YdQUK2kAkg4

florynvl (X29 ZMT) 31-10-10 13:27

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3771590)
citez: ba la ce se baga ma in depasire daca nu ii da ma tine aici in loc ( despre florin era vorba )

ii dadeam,dar nu putea mai mult...

sharkylete 31-10-10 15:42

Care jucati un Counter!?

81.196.124.205:27015

:paper:

DjRainManFast 01-11-10 02:06

Cand va zice Mitza ca face 30 de min,pune ti 1h 30 min....pt ca si atunci a zis ca face 30 de min pana in pitesti!! Si ca sa iti rasp dc ziceau baietii sa o lasi mai incet pe curbe: stiau ca ochii tai nu sunt obisnuiti sa vada curbele intr-o succesiune asa de rapida..si le era frica ca nu se adapteaza la timp...e dif mare intre 50 (cum te ai obisnuit tu) si 120!

fan3xxl 01-11-10 02:17

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3774124)
Cand va zice Mitza ca face 30 de min,pune ti 1h 30 min....pt ca si atunci a zis ca face 30 de min pana in pitesti!! Si ca sa iti rasp dc ziceau baietii sa o lasi mai incet pe curbe: stiau ca ochii tai nu sunt obisnuiti sa vada curbele intr-o succesiune asa de rapida..si le era frica ca nu se adapteaza la timp...e dif mare intre 50 (cum te ai obisnuit tu) si 120!

AOLEOOOOOOOOOOOOOO, lovitura sub centura, bine cucule =))))

VA ROG, trage`ti o privire la seciunea BAZAR, mitza vinde detector de radar...oare d c? pt c iti trebuie detector de radar dak viteza ta medie este sub viteza legala cu vreo 20 de kmh:)))

DjRainManFast 01-11-10 02:21

Lui Mitza ii trebuie senzor sa il avertizeze cand se opreste!! Ca sa stie dc tot claxoneaza din spate!!!

fan3xxl 01-11-10 02:33

zici mitza, zici opusul cuvantului viteza:))

florynvl (X29 ZMT) 01-11-10 08:47

urat din partea voastra,eu doar lui Cucu ii dau dreptate ca face misto de Mitza,ca el e singuru care alearga masina,restu tot ca Mitza mergeti si pe deasupra unii se mai si sperie cand scartaie rotile pe curbe :twisted::twisted::twisted:

fan3xxl 01-11-10 08:56

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3774487)
urat din partea voastra,eu doar lui Cucu ii dau dreptate ca face misto de Mitza,ca el e singuru care alearga masina,restu tot ca Mitza mergeti si pe deasupra unii se mai si sperie cand scartaie rotile pe curbe :twisted::twisted::twisted:

eu ti`am explicat tie de atatea ori, si la multi....dak vrei sa conduci kamikaze, fa`o tata singur in masina nu cu altii ;) dak o sa mor, vreau sa mor omorat de mana mea nu de altii, nu vreau sa sfarsesc pe fundul oltului....tu poti sa intelegi cat vrei si ce vrei ;)....una e cand conduci u si una e cand stai in spate si simtzi k pleaca masina de sub tine ;)

fan3xxl 01-11-10 08:59

https://www.youtube.com/watch?v=qX61w...eature=related =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))) nu mai pot =))))))

florynvl (X29 ZMT) 01-11-10 09:34

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3774506)
eu ti`am explicat tie de atatea ori, si la multi....dak vrei sa conduci kamikaze, fa`o tata singur in masina nu cu altii ;) dak o sa mor, vreau sa mor omorat de mana mea nu de altii, nu vreau sa sfarsesc pe fundul oltului....tu poti sa intelegi cat vrei si ce vrei ;)....una e cand conduci u si una e cand stai in spate si simtzi k pleaca masina de sub tine ;)

ba pana la kamikaze mai e mult,atat timp cat stiu ce fac si controlez masina.

trafy-vr6 01-11-10 09:38

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3774627)
ba pana la kamikaze mai e mult,atat timp cat stiu ce fac si controlez masina.

toate ca toate dar aia nu e masina de alergat, sincer:):twisted:

fan3xxl 01-11-10 09:41

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3774633)

iesteeeeeee.....acolo incercam sa ajung!!!!!

florynvl (X29 ZMT) 01-11-10 13:14

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3774633)

da,nu e de alergat,nu ma ajuta nici motorizarea si nici suspensia stock a masinii,dar hai sa vedem totusi care fuge mai tare,pe un drum mai retras fara trafic (cum e pe la runcu sau feteni).

All times are GMT +2. The time now is 04:18.

- Copyright 2026 4Tuning