![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
2 am motoarele jocului si nu ie se potriveste altu 3 am uitat sa vopsesc stopurile 4 mercedes e de cocalari ;):lol: si asta am facuto la plesneala oricum sunt incepator la jocu asta |
Salut. Am si eu o problema cu jocul , am patch MWM final si de exemplu intru sa cumpar piese pentru motor dau la engine block ,dau sa schimb paginile apasand pe sageata din dreapta jos , dupa ce s-au terminat paginile imi iese din joc. Care este problema ?
|
4 Attachment(s)
* AE86 * |
Quote:
|
capa :)) masina ta e exact ca a mea numai ca culoarea difera :))
|
o simpla intamplare, e chiar tare asta :))
|
4 Attachment(s)
:!: FORD FOCUS ST :!:
|
cine imi urca si mie jante borbet A plssss am cautat peste tot n-am gasit:(
|
4 Attachment(s)
Camaro :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
TM92VIC uite aici....sunt mai multe dar sunt si Borbeturile;)
|
1 Attachment(s)
@crazy rock-pentru ca faci masini in stilul RICE, dar avand in vedere ca nu stii ce inseamna rice in termenul masinilor nu intelegi :D...si fa-ne o favoare si numai posta poze cu "masinile" tale, eu cel putin cand le vad imi vine gretza :)...no offence :D
@Cypos-frumos, dar spatele e prea ridicat, si eleronul ala e prea mare :D @CraZzy_K1D-jentile sunt Spoon sports parca, din ultimul pack al lui Grudas :) @HostBooter-probabil ca nu l-ai instalat corect, sau ai un mod care are probleme :D... joocul original 2.0-221 - mwm -le2mwm final(asta e ordinea corecta ) @capa`-avand in vederea ca AE86 e masina preferata nu pot sa zic decat : SUPERB ! :D @TM92VIC-borbet type A sunt in ultimul pack al lui Grudas...sunt in 2 marimi 16" si 19" :D |
Am jocul 221 cred ca are patchu' inclus pt ca eu nu am instalat nici un patch 221 . Am pus MWM dupa care le2MWM final Multumesc!
|
4 Attachment(s)
silvia si mx5
|
[QUOTE=Maryus_x90;3134991]@crazy rock-pentru ca faci masini in stilul RICE, dar avand in vedere ca nu stii ce inseamna rice in termenul masinilor nu intelegi :D...si fa-ne o favoare si numai posta poze cu "masinile" tale, eu cel putin cand le vad imi vine gretza :)...no offence :D
ce chitros esti frate k nu mai pun poze cu ale mele dar nici nu ai cum sa fie reusite masinile mele dak sunt la inceput dak u stii bv (nimeni nu sa nascut invatat) si la urm urm e parerea ta |
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning