![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
da sa stii a fost cam nasoale reguli, si pe langa asta nu am fost deacord deloc cu descalificarea acelui ursulet cu inima de M5!!!...era tare acel GTR dar cu siguranta sunt in romania si mai tari!
|
Quote:
Cred ca a fost cea mai mare prostie care s-a intamplat. Concurezi singur si pierzi :lol::lol: |
Quote:
Cat despre nissanul pulsar din bucuresti,voi cred ca nu vedeti pe forumu asta decat sectiunea baia mare. |
Pulsarul a fost la Tulcea si a scos 9.3 cu undeva la 240 parca, ideea e ca e cea mai rapida masina modificata dar nu de strada. cum e gtr-ul alb de timisoara.
LE: https://www.youtube.com/watch?v=yfv5P...eature=related |
Quote:
Cum zicea si un coleg mai sus,eu prin postul meu vroiam sa zic ca poate e cea mai puternica masina modificata,dar nu de strada.haidi pwp:* |
Quote:
Cineva care a fost atent la grupe si la "calutii" masinilor. Imi poate spune ce masini au fost la grupa S2 si la AP1? Ce masini, ce motor si cati "caluti"? |
masina viitorului`
http://www.emaramures.ro/Stiri/50528...-pe-apa-VIDEO- |
Quote:
|
Quote:
|
este o diferenta mare intre o masina de strada si una modificata nu e aceasi treaba! pentru o masina de strada cu e acel nissan este ceva se vede ca sa lucrat mult la acel nissan ca sa iasa bestial!...iar faza cu ursuletul descalificat nu mi sa parut corect pentru ca nu a trecut de linia de start a tot franat, dar cum strigau si cativa pe acolo, daca era un satmarean sau ungur de-a lor nu cred ca se intampla la fel!...
|
buju sau oricare altul: daca aveti filmulete cu CRZ in actiune, v-as fi recunoscator daca le-ati posta:) Logodnica mea nu prea e dintr-ale cameramanilor ;))
|
evaruari custom in Baia Mare ?
Salutare dragi colegi ! Am un Saab 93ss din 2004 2.0t Nordic stage2 de 235hp. Acum ca am descarcat noul soft pe masina , am nevoie de o evacuare sport...cea stoc fiind mult prea restrictiva. Puteti sa imi recomandati pe cineva speciaizat in evacuari ? va multumesc
|
Quote:
Ps: baieti postati ceva poze, si video de la satu mare, daca aveti` |
Re: evaruari custom in Baia Mare ?
Dany`s Service pe str. Margeanului. Tel. 0746105981
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
|