![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Am reusit sa dau jantele pe care le aveam pe ce vroiam eu.. Unele de BMW
Mi-am propus sa incep si eu un proiect de drift, si m-am hotarat sa incep cu Mazda RX-7 FC3S din 1989.. Cam veche, dar imi place... Am gasit-o cu 1800Euro, nu prea cunosc cu cat se vinde, cred ca am cumparat-o bine.. Singurul defect, volan pe dreapta .. dar nu e problema mare, nu prea va fi condusa pe strazile publice :D PS:Ma dispera cum ies pozele.. numai stiu ce sa le fac.. |
caut si eu un e36 cat se poate de ieftin si de jigait. Vreau sa fie stok si fuctional! atat :D E vorba ca vreau sa ma dau si eu in drift pentru ca pana acum numai masini tractiune fata si noi am avut, iar de ele imi e mila sa il bag joc :D
|
kid-Asa am cumparato :P
Equinox-Ce vrei maaa se mai intampla :)) Si toba trebuie sudata =]]]] Tomas-Arata bine ;) |
3 Attachment(s)
Sunt la equinox de aseara si lucram si la E36 si la AE86. E36-le e aproape gata...voi sta ceva timp la Equi sa lucram la masini...v-a fi super!:-P:oops:8):lol:
Deocamdata va pot arata cum arata Hatchi, Am scos tot ce avea la interior, ca sa fac un RollCage SelfMade:D |
2 Attachment(s)
@R.Equinox: BAAAA TE OMOR!! Cum sa dai ma frumusete de Datsun pe E36
Au ajuns piesele pentru AE-86! Alte noutati:-Weekendu asta nu am inchis un ochi, ma desfacut complet motorul. Am schimbat arborele cotit, pistoane, chiuloasa, axele cu came, filtru ulei+cooler ulei, esapament cap coada, diferential autoblocant(am mai schimbat ceva dar nu imi mai aduc aminte) Ce am schimbat la motor m-a costat 2000euro De la 7 m-am apucat sa scot piesele pe care le schimb, de aceea este asa "cheala masina" |
KidForDrift - eu nush dc nu ai pastrat`o pe cea veche ... o baga`i in campionate si gata treaba :-)
Plesa - arata bine :-) In Curand Inca o Achizitie ..... pana cand vine noua achizitie ... am fost de dimineata cu proprietarul la Bmw si l`am trecut pe numele meu .. am vorbit cu proprietarul si l`am convins sa imi lase mie numerele 1 saptamana pana cand imi scot eu altele :-) |
4 Attachment(s)
Da deci cam asa arata in acest moment Motanul 8)8)
Attachment 2602876Attachment 2602877 Bordul l-am vopsit in alb ca sa fie o pata de culoare8) Attachment 2602875 KrYpToN - uite daca te intereseaza am gasit una in stare aprope perfecta pe albastru daca vrei Attachment 2602878 :arrow:Thomas - hmm concurenta la Motani :lol::lol: .. sa ai parte de el 8)8) :arrow:Kid - aa deia nu a putut Equi sa vina sa ma ajute pe mine :lol::lol: .. spor la munca in continuare :arrow:Grid - arata bine 8) :arrow:Radu - ma hai la mine ca am un priten cu un motan pe albastru cu numere de Bulgaria ;) PS: de la ala i-am luat bara lui KrYpToN:lol: :arrow:Equi - Spor la munca ;) |
4 Attachment(s)
Salut baieti, dupa o pauza scurta revin si eu ( s-a stricat jocu', nu de alta:lol: )
M-am hotarat, motanul maine va primi numere definitive, si il voi baga in garaj peste iarna la hibernat.Momentan am doua poze cand testam jantele RH ale unui prieten. Attachment 2603027Attachment 2603028 Pentru ca trebuie sa am ceva cu ce umbla iarna asta, am cumparat o masina care imi place foarte mult si este foarte fiabila. Este vorba de o Jetta Mark 2 din '90 cu motor 1.9 TDI 90 cp de Passat B4.Este un motor foarte fiabil, si de asta am vrut masina cu acest motor.Are un consum extraordinar de mic!Are 220.000 km in bord, nu stiu cat de reali sunt.Culmea, e tot rosie ca si pisicu' :lol: 2 poze si cu ea: ( scuzati pozele foarte intunecate, vor urma altele mai bune ) Attachment 2603025Attachment 2603026 _______________________________________________ balint: Nu prea e frumos cu bordul ala alb.Nu crezi ca sare cam mult in ochi? Tomas_SlrR: Toti avem boala pisicii:lol: Frumoasa pisica oricum, dar eu zic sa scoti 316i-ul de pe spate, totusi de face de rusine.. KidForDrift: Motorul va primi ceva modificari? Tomas_SlrR Arata BESTIAL Volvo cu noile jante! R.Equinox: Hmm, V8. Suna foarte bine!:D DariusAlexandru: O sa umblii iarna asta cu el? |
:arrow:BATMAN - asta am si vrut :oops::lol:
|
5 Attachment(s)
:arrow:Grid28 : Arata bine jantele pe pisica .
Iti urez bafta in proiectul de drift ;) ! :arrow:KidForDrift : Arata bine ma , spor la treaba :o ! :arrow:Plesa : Cati bani te-a dus :shock: ? :arrow:balint : Bafta cu motanu' :-) ! :arrow:batman : Arata bine E36-le . Jetta ala e demential 8) ! :arrow:Darius : Sa iesim zilele astea la o sedinta , ce zici ? :???: __________________________________________________ _______ VOLVO 850R Deci , am o veste buna si una proasta .. Vestea buna - Volvo-ul a revenit in posesia mea . Vestea rea - Am dat Corrado-ul la schimb . Corrado-ul s-a dus pe mana fratelui meu , cel cu care am facut schimbul . La Volvo s-a lucrat cat de cat , dar l-am luat inapoi cu intentia sa il fac impecabil ! Pana acum : -am reparat usa pasager -am cumparat geamuri -stergatoare -etc Tomas m-a ajutat acum ceva timp cu evazarea jantelor ! Multumesc . Planuri : -curand voi vopsi masina , culoarea ramane de ales -masina a fost indreptata complet -curand or sa vina niste jante pe comanda , care le-am dat de ceva timp spun doar un lucru , 10J . -grila fata este la modificat -motor nou , ceva puternic -traseu cap-coada inox -finala cu 2 iesiri -cam atat imi amintesc Aaa , mi-am cumparat 4 flanse pentru a se potrivi rotile modificate perfect : -pe fata 20mm -spate 30mm Le-am montat doar pe fata si zic ca dau bine , pe spate nu am mai avut timp sa montez .. P.S. : Am refacut interiorul , arata ok . Vor urma modificari si la partea de interior si audio . BMW E36 La bmw nu s-a mai facut mai nimic .. expozitii , si iesiri noaptea in oras .. Tomas , sa urci poza / pozele cu mine de la drift te rog . Urc si o poza de azi de la curse .. |
2 Attachment(s)
Astazi Pisica a facut un schimb cu golfu.Mai exact am luat borbeturile de pe pisica leam pus alte gume si leam pus pe E36 iar tablele de pe E36 leam luat si leam incaltat cu gume de iarna si leam pus pe golf.Eu zic ca arata bine amandoua voi ce parere aveti.
tot azi au ajuns si bratele,suspensia si discurile de frana pentru urs.Acum ramane sa vorbesc cu jurec sa vedem cand are si el timp si sa le montam pe masina. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am ajuns azi si eu la garajul meu..ce pot sa spun..casa dulce casa:))...dupa o ora ajunge si Kid la mine...cu jafurile lui:))...
Bun..Ne-am apucat putin de e36-le lui si AE86...iar pe a mea...la sfarsit..si cel mai putin:))... Am dat jos 50% din motor..si partea mecanica din fata...Maine dau comanda pentru Telescoape Arcuri Discuri Frana Etrieri Fiecare are firma lui si marimea..deocamdata inca nu stiu..deoarece inca nu m-am hotarat..o poza cu bestia.. Attachment 2603311 @KidForDrift-Bun..testez si eu noul aparat de sudura..daca merge prost..macar sa mearga pe a ta:))).. @Plesa-Priveste partea buna!..Decat sa o stric pentru drift..mai bine ...stai calm..am vorbit cu omu..si a zis ca o sa aibe grija de ea ca de butelie:))) @balint-Mai bine mergea un grii sobolan:)..parerea mea..Bafta! @batman-Frumoasa achiziite..iar pisica arata foarte bine!..stiu ca suna V8 frumos..dar eu vroiam un V12:(..dar nu am gasit:( @sYdanyel-Ma bucur ca ai luat inapoi VOLVO!...Bravo!..Bafta cu el! @ionut.alex63-De cand golf 3 are 5 prezoane?....ai grija;) |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
I-am pus geamurile impreuna cu un prieten
+volan dar asta il las asa ca pe miercuri termin masina si ma duc sa o trec pe romania Attachment 2603400Attachment 2603401 Radu uite asta e, numerele is in portbagaj cere 1000 euro pe ea , 254.321 km in bord merge destul de bine are ceva ce bate nici el nu stie ce :???: Attachment 2603402Attachment 2603403 :arrow:sydanyel - Mersi la fel si tie 8) :arrow:Equi - GRII :lol::lol: Lasa ma ca arata mai smecher asa pe alb si daca o sa vezi ce mocheta i bag cred ca ai sa plangi :lol::lol: .. spor la munca la Motanul tau8) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning