![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Cred ca nici masina ta nu mai este buna bluey.... e prea neagra... in concluzie .. dieselul e stricat ! sunt curios cu ce masina vine saptamana viitoare franz |
Quote:
|
Quote:
Sa o turati sanatosi cu totii :)). Cum am mai spus este o masina superba si fff fiabila. Numai bine. Scuze de off topic ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Normal ca troncane daca e tigaie.
|
Quote:
|
Stie, ca a avut super e36-le ala automat. Si cand il baga in "S" IMEDIAT se ducea printre masini!
Se aliniau planetele! Era ceva similar cu impartirea la 0 ! Adica supranatural! :rolleyes2 |
Quote:
|
Pai cu ala a facut furori prima data. Probabil e si masina in care si-a pierdut virginitatea. Asta daca a reusit sa o piarda :rolleyes2
|
Dao incolo de benzinare, ca consuma mult. M-am razgindit, nu-mi mai iau benzinara. Ramin la diesel. La o benzinara, si daca motorul e de 1000 cmc, si atunci consuma mult, mai ales cind are masina ceva greutate in ea, se chinuie de numa, si si papa. Benzinare sint facute sa consume, PUNCT. Si pe voi toti va deranjeaza consumul mare al unei masini, nu ? De aia vad pe multi ca isi pun instalatie de gaz in masina, sa consume mai putin. Altii isi instaleaza ceva instalatie cu hidrogen etc etc. Iti iei diesel si ai scapat de problema consumului. Un VW LUPO motor 1200 tdi, cu 61 cai, care consuma 3,7 in oras. Sau cu motor de 1400 tdi, cu 75 de cai, care consuma 5,6 in oras. Sau un Golf 1,9 tdi cu 90 de cai, care ia 6,4 in oras. Sau o japoneza motor 2000 cmc cu 90 de cai, care ia 6,5 in oras.
Nuuu benzinare care papa 10 - 15 in oras, din aia nu trebe la nimeni. Si eu am avut Bmw pe benzina automata care imi consuma in jur de 14 in oras. In ziua de azi, toata lumea vrea masina cu consum redus. Fac plinu odata pe luna, si nam treaba cu criza, nici cu democratia, nici cu partidu. :D :D Astazi ala e smecher, la care ai consuma masina mai putin. Am vorbit eu cu mai multi care au masini pe benzina, si cind iam intrebat, cit ai consuma masina, mi-au raspuns asa : pffuuuuu, muult. Lasatio drecu de benzinare, ca nu mai traim pe timpul lui Ceausescu, cind toata lumea isi lua masina pe benzina. Cit iti consuma masina ? ppfuu 10 litrii, 12 litrii, 15 litrii, etc. A mea consuma 5 litrii, 6 litrii 6,5, etc. Haaaa, cine-i mai smecher ? |
Fritz, de unde putem sa cumparam icoane cu tine?
Sau ai macar o biserica speciala unde putem sa ne inchinam la tine? Te gasim macar la pagina 5 din ziar??? |
Quote:
|
Bai Franz, eu ti-am zis serios. Golful tau consuma cam mult pentru un 1.9tdi de 90cp.
Sau nu stii tu sa mergi cu un diesel si de aia?? Mai intreaba pe la posesori de tdi-uri d-alea sa vezi cat ar trebui sa consume. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning