Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

bucsy 14-04-12 16:36

Re: Cafeneaua Ieşenilor

e acelasi talalau care a avut fordu ,si-a luat numerele dupa el ,l-am vazut si eu mergand ca idiotu .

Bogdan.IS 14-04-12 20:54

Asta am mai auzit si eu de pampalau... ca e proprietarul fostului fiesta MAI ...
El crede ca Megane-u lui e de fier la cum merge prostanu'....

mituc 15-04-12 07:29

E ala cu un megane sedan alt cu stickere F1Team, R26R, etc pe el? Pe mine m-a depasit ala cind faceam stinga (coboram de le Langa spre sf. Andrei) :) , noroc ca l-am vazut cu coada ochiului in oglinda. Am zis ca poate nu vede din cauza foliei.

cotto 15-04-12 07:43

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4981883)
E ala cu un megane sedan alt cu stickere F1Team, R26R, etc pe el? Pe mine m-a depasit ala cind faceam stinga (coboram de le Langa spre sf. Andrei) :) , noroc ca l-am vazut cu coada ochiului in oglinda. Am zis ca poate nu vede din cauza foliei.

Nu nu, asa merge el nu e de la folie :D

D3m0N 15-04-12 18:15

Quote:

Originally Posted by aalex691 (Post 4979614)
Inca o dovada ca gaborii din romania sunt platiti de noi ca sa isi vada interesele lor si a celor de sus. L-am vazut si eu pe ... Are si numerele cu spatii intre ele, zici ca le-a scos la imprimanta.
p.s. Stiu ca mai era tot asa un cap de creta foliat tot si etc si l-a rezolvat cineva de pe aici, a vorbit la "cel de sus" si l-a luat la "castane" de si-a scos ala folia si ce mai avea. Daca nu ma insel e PIMul, care l-am vazut acum 2 zile patrula cu frumosul MCV (HLK) vorbind la telefon fara nici o greata.

Nu a fost chiar asa de dur :oops:

2slow4u 15-04-12 19:18

Ma da ce se mai copie unele idei prin iasi-ul asta :))) Te gandesti la cv custom, zbang mai apare unul...

D3m0N 16-04-12 00:00

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4982466)
Ma da ce se mai copie unele idei prin iasi-ul asta :))) Te gandesti la cv custom, zbang mai apare unul...

Ce s-a intamplat :rolleyes2? fi mai explicit...

2slow4u 16-04-12 08:36

Ma plimbam aseara cu twingo si cand colo...alta astra cu pozitii galbene pe faza lunga :))

Jockers 16-04-12 09:43

hai ca ma bag si eu ..ala cu Megan-ul alb e fostul proprietar a Fordului Fiesta Mai .. Nu e politist lucreaza la cadastru ..sta in Breazu... Ciprian se numeste .isi mai are un frate ...is regi soselelor :)) las ca il prind eu odata cu Baba mea :))

bakal 16-04-12 12:32

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4982466)

ca sa fii unicat in ale tuning-ului, fie tre sa faci ceva ce nu mai poate nimeni, fie, faci ceva si nu arati la nimeni, sa nu iti copie ideile...:-P:-P

shooting 16-04-12 23:09

1 Attachment(s)
Isi anunta careva prezenta la concursul de Tuning Show de pe 28-29 Aprilie de la ERA SHOPPING PARK?

D3m0N 17-04-12 00:28

Quote:

Originally Posted by shooting (Post 4983796)
Isi anunta careva prezenta la concursul de Tuning Show de pe 28-29 Aprilie de la ERA SHOPPING PARK?

Mergem toti undercover:)))

ocaruntu 17-04-12 09:28

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4982843)
Ma plimbam aseara cu twingo si cand colo...alta astra cu pozitii galbene pe faza lunga :))

Hristos a'nviat !

lasa vrajeala si scoate jucaria mai repede ... ca vine si evenimentul si daca ai mai avea semnal sau telefonul deschis ... am mai si vorbi :rolleyes2

nu cred ca are importanta un set de becuri de pozitie ... conteaza cum dau pe masina ta, in mod sigur e unicat fata de ce ai vazut pe alta :P

2slow4u 17-04-12 11:35

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 4984157)
Hristos a'nviat !

lasa vrajeala si scoate jucaria mai repede ... ca vine si evenimentul si daca ai mai avea semnal sau telefonul deschis ... am mai si vorbi :rolleyes2

nu cred ca are importanta un set de becuri de pozitie ... conteaza cum dau pe masina ta, in mod sigur e unicat fata de ce ai vazut pe alta :P

S-a stricat telefonul ma :)))

Jucaria intra de maine la vopsit, in 2 ore cel tarziu plec la piatra neamt sa aduc jantele...

Zi un meserias bun sa imi rectifice la strung buza jantei si sa o polisheze. Are muscatura din aia de bordura si trebuie facuta.

ocaruntu 17-04-12 14:39

la cat ma pricep eu la polishat jante ... nu prea ai cum sa dai polish la o janta indreptata cu kit ... doar daca nu stiu eu ceva ...

si eu vreau sa le polishez pe ale mele, dar astept instructiuni de la masterchef :)))

iar ca recomandare nu pot sa'ti zic decat din auzite despre nea caisa de la capatul pacurariului ...

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning