![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
e acelasi talalau care a avut fordu ,si-a luat numerele dupa el ,l-am vazut si eu mergand ca idiotu .
|
Asta am mai auzit si eu de pampalau... ca e proprietarul fostului fiesta MAI ...
El crede ca Megane-u lui e de fier la cum merge prostanu'.... |
E ala cu un megane sedan alt cu stickere F1Team, R26R, etc pe el? Pe mine m-a depasit ala cind faceam stinga (coboram de le Langa spre sf. Andrei) :) , noroc ca l-am vazut cu coada ochiului in oglinda. Am zis ca poate nu vede din cauza foliei.
|
Quote:
Nu nu, asa merge el nu e de la folie :D |
Quote:
|
Ma da ce se mai copie unele idei prin iasi-ul asta :))) Te gandesti la cv custom, zbang mai apare unul...
|
Quote:
|
Ma plimbam aseara cu twingo si cand colo...alta astra cu pozitii galbene pe faza lunga :))
|
hai ca ma bag si eu ..ala cu Megan-ul alb e fostul proprietar a Fordului Fiesta Mai .. Nu e politist lucreaza la cadastru ..sta in Breazu... Ciprian se numeste .isi mai are un frate ...is regi soselelor :)) las ca il prind eu odata cu Baba mea :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Isi anunta careva prezenta la concursul de Tuning Show de pe 28-29 Aprilie de la ERA SHOPPING PARK?
|
Quote:
|
Quote:
lasa vrajeala si scoate jucaria mai repede ... ca vine si evenimentul si daca ai mai avea semnal sau telefonul deschis ... am mai si vorbi :rolleyes2 nu cred ca are importanta un set de becuri de pozitie ... conteaza cum dau pe masina ta, in mod sigur e unicat fata de ce ai vazut pe alta :P |
Quote:
Jucaria intra de maine la vopsit, in 2 ore cel tarziu plec la piatra neamt sa aduc jantele... Zi un meserias bun sa imi rectifice la strung buza jantei si sa o polisheze. Are muscatura din aia de bordura si trebuie facuta. |
la cat ma pricep eu la polishat jante ... nu prea ai cum sa dai polish la o janta indreptata cu kit ... doar daca nu stiu eu ceva ...
si eu vreau sa le polishez pe ale mele, dar astept instructiuni de la masterchef :))) iar ca recomandare nu pot sa'ti zic decat din auzite despre nea caisa de la capatul pacurariului ... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning