![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Cu placere,si succes !
|
2 Attachment(s)
Honda Civic - ceva simplu
|
Quote:
Ai fi putut sa faci mai multe modificari, ca de exemplu s-o cobori. E destul de ok pt un incepator. Bafta! |
Lucrez de mai bine de un an, deci nu sunt incepator. Am lasat-o cat mai simpla ca sa para cat mai reala.
|
Quote:
In rest ai lucrat finutz pe ea. bv |
2 Attachment(s)
ia sa imi incerc si eu norocu cu masina d la concurs!
|
2 Attachment(s)
Mandria mea :x:x e21 rat style
|
2 Attachment(s)
Salut intru si eu pe aici cu un S2000 :D
|
lucreaza la rezolutie mai mare
Rotile par cam off selecti patratoase pe un scaun scrie sparco pe celalalt nu sub prag ai stricat toata umbra |
2 Attachment(s)
Dupa ce m-am lasat de photoshop....m-am luat iar si am inceput cu un ford mustang gt..ceva simplu
Astept pareri.:D |
Dupa ce te-ai lasat de ph ,hmm da nu ai prea lucrat.Lucrarea e slabuta ai multe greseli ,nu stau sa ti le insiri pe toate.Dar uite un sfat fii mult mai atent la detalii si foloseste jante care sa fie in aceeasi perspectiva cu masina ta.
|
2 Attachment(s)
+ una de la mn :???:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aceasta este prima mea incercare de body kit(defapt sunt doar arch-urile si side skirt-urile).Stiu ca sunt foarte multe greseli insa as dori sa stiu daca vedeti vreun potential in aceasta lucrare.Multumiri lui mrsika pentru tutorialuri.
|
Trebuie sa pui si originalu sa ne dam seama ce ai facut (la detalii).Care-i tutorialu ala care ti la dat mrsika ?
|
1 Attachment(s)
Imi cer scuze ca am uitat de original il atasez mai jos.In ceea ce priveste tutorialul il gasesti la sectiunea de tutoriale&help wide arch by mrsika parca se numeste.
|
2 Attachment(s)
Mai intru cu un Logan :D
|
Ti-a spus si borcanel sa folosesti rezolutii mai mari,ceea ce iti spun si eu .Masina nu are prea multe greseli pentru un INCEPATOR,dar sunt existente in lucrare.Cum ar fii: pete de culoare ,umbra ,selectia geamului...
Un sfat ,ia si lucreaza la dimensiuni mare (minim 1280x720)si fii atent la detalii .Daca vei face asa ai sa vezi unele inbunatatiri,ok dar sa nu intelegi ca va fii de la prima lucrare. |
10 Attachment(s)
Quote:
Culoarea e ireala,jantele sunt prea luminoase si sunt blury rau,stickeru are opacity 100%. In fine,revin si eu cu un golf3.L-am facut in mai multe variante de culori. Mda...de placuta stiu ca este cam blury. |
1 Attachment(s)
Am crezut ca o sa se inteleaga cand am scris cu MAJUSCULE "pentru un INCEPATOR",sau vrei sa iti explic mai pe indelete?Daca il dezcurajezi nu mai evoluiaza(depinde si ce fire ai).Si daca vrei sa iti atrag atentia si tie am cum,ca ai si tu greseli .
La scris e pus airea(perspectiva). Pereti sunt si ei mov. La farurile din dreapta nu-i bine selectat .Cel din stanga parca nu-i terminat . |
BBL mi se parea si mie aiurea.Culoare peretilor este schinbata din cauza cam am colorat masina folosind 'Replace color".La sticker nu stiu ce zici.Mie mi se pare ca liniile care le-ai tras tu sunt strambe.
Si la faza cu mustratu eu unul asa am patit.La inceput toti spuneau sa m las ca sunt aiurea lucrarile pe care le fac,dar acum am progresat destul de mult. Oricum nu am mai facut un VT cap coada de nu mai stiu cand.Cred ca o sa revin cu un Leon care acum este WIP. |
Quote:
Sper să am fost destul de clar īn scriere.;) |
Nu am nevoie de explicatii stiu de la ce vin greselile ,si partea cu stikeru e vorba de perspectiva ,se invata la matematica (cred ca din a 6 a),nu am stat sa iti explic ce's cu pararelele.
Partea cu "mustrarea",de ce te-ai luat de mine si de el daca ai patit si tu la fel?La partea asta dami un PM sa nu se faca offtopic si sa am porbleme eu . |
2 Attachment(s)
si de la mn oleaca:))
cam agresiva pt o goalfa..da merge:-? |
Arata bine golfu,dar bara parca ar fi din sticla.Sunt prea puternice reflexiile.Imi plac farurile si dunga rosie de pe grila.
|
Quote:
dar , vezi ca masina e gri si in balta ai refs'uri galbene ,atentie la detalii.. spor ! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
ce ziceti am facut bine angel eyes-ul???
|
2 Attachment(s)
Revin cu o lucrare ce in ochii mei este mai buna deca M3-ul.Deocamdata nu prea imi sta in putere sa fac toate modificarile pe care as vrea dar poate cu timpul...Astept pareri bune/rele nu conteaza.As fi foarte recunoscator daca cineva mi-ar trimite prin pm un tutorial de brush al caroseriei deoarece eu nu am gasit.
|
Esti criminal cu rotile alea,masina e in MISCARE!si tu ai pus jante statice.
|
Da in legatura cu asta, am uitat sa mentionez ca initial am vrut sa schimb bg dar din cauza reflexiilor si a lipsei mele de pricepere nu puteam sa fac asta pentru ca ar fi ramas reflexiile.
|
Ai fi putut sa cauti un bg similar
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
misto rau golful......felicitari simpla si de efect....
|
super tare golfuletu. mai asteptam lucrari de la tine..
|
Foarte tare golful, felicitari !
|
2 Attachment(s)
A doua incercare de bodykit, ceva mai reusita cred eu decat M3-ul.Stiu ca imi lipseste experienta si acest lucru se vede in lucrare dar pana acum eu cred ca este cea mai buna lucrare a mea, sper sa fiti de aceeasi parere.Va las sa analizati si sa imi lasati critici oricat de rele atata timp cat voi invata din ele.
|
2 Attachment(s)
niste pareri va rog...ms:D
|
salut cine imi spune si mie ce programe folositi voi scz daka nu aiki tr lasat topicu
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning