![]() |
|
Re: Paint!
2 Attachment(s)
O masina care imi place foarte mult !!! Poate va place??:rolleyes2
|
Re: Comentarii lucrari!
ce sa ne placa? un vinyl pus ireal? o conversie a jantelor de la 5 la 4 prezoane?:D niste stickere? vezi ca atunci cand cobori masina trebuie sa umpli zona dintre cauciuc si spoiler. tu nu ai umplut. observ ca ai dat o nuanta mai inchisa farurilor. cu toate aceste modificari vrei sa ne atragi atentia in mod placut? e f simpla si neglijent lucrata....lasa stickerele deoparte si pune mousu pe o bara sau niste praguri frumoase. cantitate nu calitate. sau era invers??:-?:D oricum, mai incearca.
@baietii cu kia: smekere lucrari..poate ma apuc si eu de ea, miati facut pofta:D |
2 Attachment(s)
Defecte si ce as mai putea sa adaug?
|
Nubyan , cred ca ar trebui sa refaci carbonul, fiindca e prea inchis la culoare si nu are reflexii.
|
1 Attachment(s)
La asta am muncit mai mult....spuneti-mi si voi ce credeti ;) nu mai stiu ce sa ii pun :D
|
2 Attachment(s)
varianta mea
|
ca][n- e cam bluryy prin fata ..mai peste tot ...si rotile alea zici ca au facut pana ...nus ..se vede aiurea cauciucu
|
Ca}[in ai idei multe siinteresante. Ia-le pe rand ca iti ajunge lucrarea un kitsch.
Incearca ceva mai simplu pe viitor ,fiindca ai multe greseli ;ex: aerisirile de pe capota strambe . |
Quote:
|
|
E ok , dar tu poti face mult mai multe .
|
Raresh => Ai putea sa-mi spui mai multe in loc sa-mi zici e ok, poti face mai multe ....Un coment mai serios ar fi mai bun decat unul facut aiurea...
|
ok , ok .
Ce ai facut tu: aerisire laterala capota carbon culoare plasa noua la grila consacrata a bmw-ului jante noi stopuri "fumurii" ai coborat-o intercooler oglinzi + buza din carbon Eu cred ca puteai faci si alte chestii ,si ma vad nevoit sa dau exemple ca sa nu ma apostrofezi din nou : praguri si bari noi sigur gaseai . un background nou aripa spate umflata |
wlady..e frumoasa .. dar .la pasaj fata la roata sus un pik cam strambe selectiile ...stopul spate e bluryy.....si copacul ala de pe parbriz de unde se reflecta dp acoperisul la casa aia ????;);)
|
nu inteleg de ce ai pus reflexia de la pomul ala pe parbriz
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning