![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Mie mi-i se pare jalnic ca firme ca si Audi, Mercedes vand pachetele astea optice S sau Amg pt un profit mai mare si am o parere si mai jalnica despre cei care si le monteaza pe masini.
|
Quote:
plus ca siglele de V10 sunt la fel de optionale... ai vazut tu ca e diesel repede.... eu sper ca tu stai cu rigla in poza si masori garda la sol..da? hahahahah asta unde are scris v10? http://image.automobilemag.com/f/car...arter-view.jpg poate nu e ala S8, dar nu ai cum sa iti dai tu seama din poze si dupa indiciile prezentate de tine. |
1 Attachment(s)
Quote:
1. M-am uitat pe site-ul Audi si chiar nu am vazut unde se poate opta pentru oglinzi din aluminiu. 2. Referitor la Jante, am cautat tot netul dupa modelul acela de BBS-uri dar chiar nu am gasit unele exact asa. Seamana oarecum cu LS si RS la numar si forma spitelor dar difera la butuc is offset, am gasit totusi ceva replica care seamana cu ele - attachement 3. Garda nu am masurat-o :) , mi sa parut doar in poza ca e mai ridicata. 4. V10 lipsa nu este un argument , dar le intareste pe toate celalte. Sper sa nu te superi pe mine Bogdan, dar nah m-ai facut sa caut mai detailiat. :oops: |
Ala Nu Este S8 Niciodata!are Doar Grila Cum Are Si Un Vecin...si El Are 4,2...!
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
1.alea se cheama Bentley
2.ce "cncurenti" ?? (use the edit button next time) 3.si cate ceva de la mine.Azi a fost finala de la baschet (Asesoft vs Cluj) si erau numai masini jmechere acolo. (in ordine sunt asa : Golf R32,Lincoln Navigator-modelul nou,un CL 65 AMG,un Volvo C70-pariu ca nu ati mai vazut,un Cadillac Escalade,si un Porsche Carrera) Scuzati calitatea pozelor,"este" facute cu telefonul... |
ce numar are porschele ....asa mai da numar
lp640 negru si R8 rosu ....hard s#h#i#t |
NEW in town R 8 ,poze in curand..se pare ca pleca spre sediul de la ABT 8)
Motortechnik :D |
Quote:
Sunt 3 in Cluj, unul alb si 2 negre, aduse de noi :) dintre care, unul este T5 de 230 cp :-) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
si de ce nu ati facut niciunul poza ??
P.S. Si ala era T5 (scria pe spate :D ) |
Quote:
nu am considerat ca e asa tare, chiar daca e rar.... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1178565316 uite poza cu unul din Bucuresti vazut de sil4tuning anul trecut.... |
cel alb t5 sta la mine la bloc..dar il are de vara trecuta...e dragutz...
|
e un C 70 shi in bz..il stiu p baiat
|
pai aici puneti doar masinile tari ??
la ce va referiti voi cand spuneti tari ?? masini scumpe,masini puternice ?? Dupa parerea mea,in primul rand o masina tare e o masina rara,o masina stilata,o masina pe care nu o vezi la toata lumea ! Daca deranjeaza pe cineva,va rog frumos sa stergeti post-ul. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning