![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
iti dau dreptate norby masina lui Astor este de invidiat, merge super bine, avand in vedere ca a avut probleme cu piciorul asta nu la impiedicat sa ii dea mult COXXXXXX...
|
Mersi Norbi. In ultima cursa din cauza derapajului si a grabei(greseala mea oricum) am ajuns foarte repede la 8000rpm, turatie la care nu m-a mai lasat sa bag treapta 2, abia la a 3-a incercare a intrat... Asta este, ce ma dezamageste mai tare e ca aceeasi masina am batut-o la cupa SM fara probleme... Oricum, eu m-am dus mai mult pentru o cronometrare oficiala. Pacat ca masina e asa de grea ca ar fi putut face mult mai mult. Sa vedem cand o sa reusesc sa-i fac motorasul calumea, ca ieri dimineata l-am scos din service si tot cam degeaba, ma si temeam sa particip ca sa nu il distrug, dar dupa niste discutii cu 2 mecanici buni dintre organizatori, am decis sa-i dau o proba, cu atentie sporita la sanatatea motorului.
GTR-u ala m-a cam demoralizat, vroiam sa ma iau cu o calibra turbo si s-a bagat cu japca, acea cursa am scos cel mai prost timp... |
Quote:
Singurul lucru de care imi "cam" pare rau, e ca nu am spalat masina inainte sa ma prezint... Eh, noapte buna. |
lasa astor e bine asa cum este felicitari, avand in vedere ca nu ai asa de mult timp masina, si cu siguranta nu cred ca ai mai participat la asa ceva...oricum ai fost tare felicitari ai avut ceea mai tare pisica de acolo;)....sper sa ne intalnim la o cafea intr-o zi;)sa mai discutam una alta!
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina a fost 1000€, iar cu ea in acelasi pret au venit si o gramada de accesorii si piese care daca le-as fi vandut as fi adunat vreo 6000€.
Accidentul l-am avut pe un santier in constructii la Milano. In urma lui nu mai pot sa muncesc, nici macar munca sedentara de birou... Acuma, sunt exact ca un pensionar: astept pensia si mai botrocesc si eu cate una alta sa mai treaca timpul... Singurele scaune auto in care pot sta fara probleme sunt cele vader/recaro de pisicuta, imi sustin zona lombara perfect, in alte scaune dupa o jumatate de ora ma omoara spatele... |
Quote:
|
Quote:
|
Scuze de greseala, am scris de pe telefon si n-am observat: pretul a fost 10.000 euro. Cred ca se intelegea oricum :)
|
bujule mai pune ceva poze, si ceva video daca poti, si ai timp`
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si in legatura cu urmaritul forumului,il urmaresc dar partea cu modiicarile la motor nu ma interesat,eu eram doar curios de cati cai are nissanul de care zici. Deci pana la urma cati cai are masina? Ps,sunt 402 m nu 400:D |
Quote:
Daca e asa cum spui, pacat ca nu a venit la Satu Mare, sa fie competitie cu acest Nisan de Timisoara care acum are 900cp si a scos 9.800 sec. Totusi ce timp scoate acel Nisan pulsar? Eu sincer nu am auzit de acel Nisan... Probabil nu concureaza in zona asta si in Hungary... @AnDrEiCa: Sincer ma *************** pe el de bugatti. Crezi ca o masina stock cu tot ca e vb de bugatti de 1000 cp ii face fata unei masini moficate la categoria Profi. Eu nu cred... Nisanul de Timisoara a ajuns in 402m in 9.800 sec cu o viteza de 234km/h daca nu ma insel sa nu mai zic ca in ungaria sunt si mai bune. Am povestit mult cu Pisti (cel cu audi F1 cu 1000cp) care imi spunea ca masina lui e la reparat si vrea sa ajunga la 1100cp. A zis ca in momentul de fata, asa cum merge acest Nisan, pe el il face dar dupa ce scoate masina nu va mai fi la fel. A mai spus ca pe pista din Satu Mare se scot timpuri ff naspa. Mi-a dat exemplu acel Ford rosu cu negru care pe Satu Mare a scos 11.00 iar in ungaria pe o alta pista a scot 9.8.... Poate si aici e diferenta... S-au plans foarte multi de pista din Satu Mare, mai ales anul trecut cand si Igor Vrabie a spus ca nu mai vine niciodata aici pentru ca nu e buna pista. PS: Sunt uimit ce reguli ciudate au pus si ce complicat se incadreaza grupele sa nu mai zic de regurile "masinii" (modificari, etc). |
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning