Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

BOGDAN_UWW 10-04-13 13:21

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

foarte frumos passatul , mai ales interiorul....

@paul...da dracu jos capacele alea la dacie ca nu arata nicicum...

yht_flocriss 10-04-13 13:22

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Bai papagalule vezi cum vb ca am sa iti fac ciocul chiar mic si sper sa nu ne intalnim ca ar putea iesi naspa si apoi sa vad cum te-ar vedea mata' si tatu' papagalule.Apropo vad ca te simtzi fazanule si vb ca un cocalar inteligent....

morghen 10-04-13 18:24

ok, cu siguranta nu are rost..

roli 10-04-13 19:48

Nu are rost sa va certati si sa va jigniti, vorba aia prin a jingnii pe 1 nu o sa arati ca esti deasupra lui cu ceva, eu cand am scris alea 2 randuri nu am facuto sa impresionez pe careva sau fiu si eu in treaba ca musca ( stiti voi)

Nu sunt nici eu perfect, am si eu scapari, mai rup si eu gumele pe masina dar nu o fac intr-o parcare privata unde stiu ca vine paznicul, mai ales ca stiu ca vreau sa revin in acel loc fara sa fiu mustrat iara de acel agent.

Vreti pă lat?

Avem x locuri unde nici dracu nu te vede/aude si poti face haos in fiecare seara

yht_flocriss 10-04-13 20:28

Nu vroiam sa jignesc pe nimeni dar cand vad ca"unii" se simt asa naspa fata de adevar si imi scrie ca sunt prost crescut si sa ma vada mama-mea si tata-mio daca nu mie rusine ,cum sa nu reactionez negativ

calinpetco 10-04-13 22:03

Quote:

Originally Posted by yht_flocriss (Post 5434725)
Bai papagalule vezi cum vb ca am sa iti fac ciocul chiar mic si sper sa nu ne intalnim ca ar putea iesi naspa si apoi sa vad cum te-ar vedea mata' si tatu' papagalule.Apropo vad ca te simtzi fazanule si vb ca un cocalar inteligent....

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 5435003)
ok, cu siguranta nu are rost..

interesant meci... nu ma pot hotari, seminte sau popcorn... creca iau nachos sa nu se supere nimeni...

Paul Low 10-04-13 22:41

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5435102)
Nu are rost sa va certati si sa va jigniti, vorba aia prin a jingnii pe 1 nu o sa arati ca esti deasupra lui cu ceva, eu cand am scris alea 2 randuri nu am facuto sa impresionez pe careva sau fiu si eu in treaba ca musca ( stiti voi)

Nu sunt nici eu perfect, am si eu scapari, mai rup si eu gumele pe masina dar nu o fac intr-o parcare privata unde stiu ca vine paznicul, mai ales ca stiu ca vreau sa revin in acel loc fara sa fiu mustrat iara de acel agent.

Vreti pă lat?

Avem x locuri unde nici dracu nu te vede/aude si poti face haos in fiecare seara

Roli iti garantez ca niciunu din cei care ne adunam vineri nu am facut ce ai zis mai sus... Intr-adevar Faragau Catalin a dat cateva ture pe acolo, a invartit rotile in gol, dar nu a stat cu noi... a intrat, a dat doua ture si a plecat

calinpetco 11-04-13 00:02

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5434724)

@paul...da dracu jos capacele alea la dacie ca nu arata nicicum...

mda... capacele strica tot :)) ...in rest e mint condition

stai c-o scot eu p-a mea, o spal si-i fwt cateva poze, poate sare careva cu vreo oferta... ca vad ca tot mai la moda-s daciile

NEo007 11-04-13 13:07

Ce s-au aprins spiritele pe aici :) Incepe sezonul si va duelati pe pista:lol:

squid 11-04-13 20:36

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 5435846)
Ce s-au aprins spiritele pe aici :) Incepe sezonul si va duelati pe pista:lol:

Cred ca anul asta ne punem pofta in cui :(

Alin Puma 11-04-13 20:51

Mergem la vecini ca acolo e organizare nu balacareala ca la noi

yht_flocriss 11-04-13 21:38

Macar online sa avem actiune daca nu e nimic live paci', ce sa facem la totzi ni' greu..... dar nu la tatzi la fel...!!!

Alin Puma 11-04-13 21:40

Nu ma refer la voi care va intalniti si eu as venii dar distanta e cam mare , ma refer la cei care organizeaza evenimente la noi in tara ( tuning , curse drag )

Evoluti0n 11-04-13 22:35

ce ma bucur ca am plecat din tara si am scapat de tot felu de neajunsi mintali care tot timpu vorbesc fara a gandi :lol:

ar88kos 12-04-13 08:01

Quote:

Originally Posted by Evoluti0n (Post 5436500)
ce ma bucur ca am plecat din tara si am scapat de tot felu de neajunsi mintali care tot timpu vorbesc fara a gandi :lol:

...si mai vii?:lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning