![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Si mie-mi vine greu a crede ca gasesti o masina, nu neaparat germana, care sa reziste atatia km in conditiile alea, fara sa schimbi ceva articulatii macar.
|
Quote:
Crede ma ca eu am ramas blocat impreuna cu amicul meu cristi de la AD garage militari , ca acolo am facut toata revizia completa ! Iar fordul ala , garantez eu ca numai intretinut corespunzator nu a fost ! |
Quote:
acum masina nici nu e alergata....daca te pui pe ea cedeaza si asta iti dai seama...:D:D:D |
Quote:
am vazut si eu masini la 150.000-200.000 km cu totul original.... de exemplu passat-ul mamei mele din 2004,adus din germania la 90.000 in 2006....are totul original,pana si amortizoarele fata spate..... intr-adevar nu am vazut nici o masina care a circulaat in romania peste 100.000 km si sa nu aiba ceva schimbat..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da , cristi [ maioneza ] , ia intreabal , nu mai vrea 2 clienti ca mine?:))))... sa vezi ce iti spune :)))) |
Quote:
il stiu si pe patronul service-ului...... o sa il intreb.....l-ai muncit zdravan.?:D:D:D:D |
Ce inseamna 4tuning-ul asta. Te certi, te injuri...apoi faci schimb de id-uri :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum am apelat la serviciile lui , pentru ca a stiut sa se ridice la nivelul exigentelor mele , impreuna cu inca 2 mecanici si un electrician dat dracului ! Tot respectul meu pentru echipa si baietii de acolo ! Am bagat 2000 de euro in fordul ala [ retrofit faruri bixenon ca de fabrica de facelift , inlocuit consumabile , frane ATE , bucsaraie lemforder , curatat motor + traseu turbo + revizia motorului completa la ulei , filtre , AC , gume noi , echilibrate , rulmenti noi , kit ambreiaj , kit distributie , curele si accesorii + alte maruntisuri ]. Acum fordul ala merge cum mergea ca iesit din fabrica. sa fi vrut si tot nu puteam sa le reprosez ceva baietilor de acolo , pentru ca au facut absolut totul PERFECT. Asta demonstreaza ca stiu sa isi asculte clientul ! |
Quote:
sunt foarte buni si muncitori....crede-ma ca asa cum ii stiu eu pe cei care au service-ul altfel de oameni nu au ce cauta acolo..... |
Quote:
Lasa ca zilele urmatoare o sa il vizitez din nou , de data asta cu o decapotabila :))))... |
S-a apucat maioneza de munca si s-a lasat de combinatii???
S-a intors lumea cu susul in jos, clar. Franz, daca avea amortizoarele duse, nu este clar ca dieselul nu e bun si se strica??? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning