![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
5 Attachment(s)
the bone cracker has been cracked :P :twisted:
|
4 Attachment(s)
supra mea ce ziceti :
:shock: |
3 Attachment(s)
Vw Scirocco |
as avea o propunere daca doriti...sa facem un challange de best lap pe nevada desert (ca acolo e coronometrat) cu orice masina/orice motor...putem pe clase de putere sau pe clase gen 4 in line/6 in line/v6/v8/v10/v12/v16 sau altfel...ce ziceti? pt timpi putem face print screen si se vede in coltu' din stanga sus best time-u!
pareri ceva... propuneri... participanti.... |
eu ma bag !!:) cu nissans z33 v6 :) aa da si aia nu este singura harta cu cronometru eu propun pe silveston
|
nu stiu...acuma am testat silvestone-u si nu imi ia timp :(
hai sa incercam o data pe nevada si daca mai vreti si iasa ceva ok mai facem....daca e sa facem important e pe ce criterii facem clasele si sa facem o lista de inscrieri (pe clase) sa vedem cam cati si la ce clase ca sa nu fim 6 la 2000-2500cp si 2 la <1000cp sau ceva de genu' |
pai v6 are de la 500 cp pana la 1400 park:S v8 are pana la 1000 si cv de cai daka este devil's v8 ..restu nuj
|
3 Attachment(s)
Nui arma ca agheu,nici masina ca BMW-u...:twisted:
|
Mai bine taceai...
|
6 Attachment(s)
Quote:
inca ceva |
3 Attachment(s)
somnambul style :)) e ora 3:44
|
9 Attachment(s)
Sunt la inceput :D cam atat am reusit sa fac sper sa va placa :P ..
Cine imi da si mie borbeturile alea care se pun p urs nu stiu cum se cheama sper ca stiti de care spun ? |
Quote:
What's wrong with you people??? |
@Loren-in primu rand mai usor cu posturile unu dupa altu :) ...masinile tale scuze ca iti zic da sunt nasoale, nu le acorzi deloc atentie :D...si e ceva ttotal gresit decal Mugen pe nissan silvia ??:rolleyes2 Mugen e de la honda :)..si te rog numai intreba de dacie...
@Cypos-frumoasa Ascona,culoarea imi place enorm de mult :D...da nu ai avut bani sa o inscrii ? :lol: @tm_kata-arata identic ca al meu doar ca are alte jenti :D..oricum...frumos...da stii..copia nu are valoare :D @capa'-bravo man..imi place de tine :) ai invatat ceva , inca putin de lucru la grafica si esti pe drumul cel bun :D @Plesa-masina e hidoasa :!:...enb-tot aceasi problema ai, lumina prea tare, e bine ca ai eliminat Bluru :) @FesnicIlie-nice..ca intotdeauna :) @CraZzy_K1D-nu stiu chiar niimik de GOM....dar eleronul de pe mr2 e urat rau :) @crazy rock-numele tau ar tre sa fie Rice BOY ! daca stii ce inseamna RICE :) @autOcty-in primu rand nevada desert nu este singura harta cu cronometru, sunt o gramada, si ca sa faci cronometru la o harta dureaza 5 minute(java file), si eu nu ma bag pt ca nu ai cu cine pe forum...andu stie ce vorbesc :) @NtzDra-ha ha ha...deci combinatia de culori e prea bestiala :D..bravo nenea :) @TM92VIC-pentru inceput e bine, macar nu ai stiut sa instalezi jocul :lol:.... |
maryus_x90 adik cum nu are cu cn ?:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning