![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
una mai veche.....cam de 2 saptamani :D .....
|
plasa cam mare siii.:rolleyes2 si selectii najpa;)
|
vlad_VSV => Masina e ok ! NU are plasa mare ( e potrivita ) are selectii ok desi s-ar fi putut mai bine .... Nu-mi place agatatoarea din spoiler. Si inca ceva ... la usa spate cand intra in aripa ar fi trebuit sa se vada dunga aceea sau ai fi putut foarte bine sa scoti usa spate !
|
dj_poznasu....unde vezi selectii najpa...indica pe poza....ms mult
|
2 Attachment(s)
vlad_VSV .... mie personal plasa nu mi se pare mare ... dar mai mergea lucrat un pic la reflxii (cred ca este prea luminoasa) ... linia usii spate se pierde in aripa aia umflata ... in partea departata a capotei inca se vede fosta ei culoare ... muchiile la prag le-ai facut albe ceea ce nu e bine ... mai ai niste probleme cu umbra la prag ...
commentarii? |
frumoasa lucrare patriotu, ar fi prins bine si niste reflexii p aripa spate, oricum bv
|
2 Attachment(s)
Am inceput lucrul la un Subaru si inca lucrez la el .As fi vrut sa pun la o rubrica gen "Lucrari in lucru" dar nu am gasit pe aici asa ceva .
In fine , asta am facut pana acum . As vrea sa fie un show car ,asa ca v-as ruga sa-mi dati si mie niste idei si sa-mi spuneti ce am gresit pana acum. Multumesc ! |
Janet plate dar super spoiler !
|
vlad vsv--->mane..masina nu e rea deloc ai facut o sa semene cu golf 5:d dupa mine..imi place...selectii aiurea nu prea vad
patriotu--->aiurea rau masina...:) glumesc e frumoasa rau ti a iesit bine...plasa aia e cam neagra si nu se vede in rest e super.... raresh--->jantele cam plate si alb negru....spoilerul este misto...dar puteai sa cobori si u masina sa dea mai bine.... |
patriotule ce naiba i-ai facut?pune si tu un feather acolo de 0.5 macar......k acum arata ca aniba....daca mai stai juma de ora pe ea sa remediezi liniile alea ara arata mult mai bine
|
raresh vezi k spoilerul o ia la vale spre stanga ... spor al treaba ;)
|
E cineva atat de darnic incat sa-mi dea si mie niste jante( nu croame) pentru Subaru meu de mai sus ? Raman dator.
|
2 Attachment(s)
pun shi eu mashina mea...daca tot sa deschis sezonul:lol: de kia
|
cam blurry si un pic ireala culoarea + omiprezentul spoiler descentrat... in rest misto ;)
|
Paint!
2 Attachment(s)
Ceva facut de mine cu Paintu :lol: Cand eram mai mic NU MAI RADETI !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning