![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Cam urate jantele atunci :)....Era mai bine daca le lasa asa..
|
2 Attachment(s)
niste poze facute in graba.. poate imi zice si mie cineva ce masina e :-)
|
1956 Porsche 356 Speedster ....daca nu ma insel
|
1 Attachment(s)
tiganisme...romanisme...are cayenne (moca cum s zice) v6 care i l face si un 320...si isi pune magnum!:))))))))))))))))))))
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
+1 b c cabrio
|
24 Attachment(s)
Am reusit sa prind masseratiul,un S8 (mai mult de atat nu am putut sa-l prind,dar il gasesc eu si pe ala parcat), un mustang ( scuzati claritatea,nu e shelby dupa parerea mea) si un lexus LS!
|
hmmmm ..... Audi-ul ala nu ar trebui sa aibe proiectoare de S ? Cred ca e doar S-line. Parerea mea , nu stiu sigur .
|
normal ar trebui sa scrie V10 pe lateral.. dar nah poate fi si autentic.. la cate fake-uri sunt in tara asta nici numai stii ce e original si ce nu..
|
nu e neaparat...siglele astea mai cad
|
2 Attachment(s)
Ferrari 599 GTB la 12 noaptea in dorobanti( scz de calitatea imaginilor da era noapte si........... nu poate mai mult telefonu meu)
|
"S8" acela e diesel sau ceva motorizare "nervoasa" toata ziua, nu de alta da pe langa lipsa V10-lui de pe lateral, lipsesc oglinzile - aluminiu, jantele sunt schimbate (cine ar renunta la jante de 2000-3000euro pt aftermarket-urile astea? ) chiar si garda la sol pare neobisnuit de mare...
Ce ma distreaza si mai tare, in Oradea sunt vreo 2 - 3 S6&S8-uri dar pe langa mai sunt vreo 10 kitch-isme care pretind motor de Lamborghini :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning