![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
La un mers linistit au un consum bun. Quote:
Eu nu am vazut pana acum multe europene benzinare care sa consume REAL mai putin decat echivalentele lor japoneze. |
Quote:
|
A raspuns cam ciudat la gluma pentru o persoana care deocamdata e super-mega-ultra-incantata de un Golf din anii 90.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cica, in rest e ok :lol: really ?! :lol:
|
Quote:
Quote:
Spunele baietilor tai cu japoneze ca in primul rand sa puna motorul la punct si dupa aia vezi cat consuma , din moment ce motoarele alea nu vad o bujie , un debitmetru sau sonda lambda noua ci numai sh , la ce consumuri te asteptai? Hai sa iti vin si eu cu un argument solid : Toyota celica t32 1.8 de 192 de cai consuma cam 11-12l in oras si nu mers batraneste ci normal spre sportiv ! Raportat la performantele motorului , cred ca e e un consum mai mult decat decent. Si se pare ca esti al doilea franz ! Nu a ti avut multe masini pe mana , dar sunteti "experti" in mai toate marcile si etc , fara suparare ! Ai ajuns sa bagi in discutia consumurilor Vtec urile si vvti urile de perfomanta ale hondei si toyotei.... bravo .. se vede cat de mult le aveti la capitolul asta ! comparati mere cu pere ! Franz , de fiecare data cand citesc topicul asta [ odata la 4-5 zile ] , de fiecare data te vad "ca ai alta masina" serios , mai ai multe vise de genul? |
Quote:
Este un motor fenomenal, adora sa fie turat. ;)). Si o mica neclaritate, e t23. Bafta, numai bine! |
Quote:
PS : scuze , t23 aveam in cap doar , nu stiu cum am reusit sa scriu 32 :)))) |
Quote:
1.9 tdi 131 cai.... |
Asta pentru ca avea km relativ putini. Am vazut passat-uri de +200k km daramate mai rau decat daciile folosite la camp.
|
Quote:
|
Corect, depinde de felul in care e exploatata fiecare. Oricum am auzit ca astea de 131 cp stau ceva mai bine la capitolul volanta, decat restul.
|
Quote:
Quote:
Recent am facut o revizie generala la un ford focus mk1 tddi de 90 de cai , fabricatie 2001. Adusa in tara in 2005 la 160.000 de km reali , actual are 270.000 . A fost masina de scoala pentru o soferita care nu stia ce inseamna sa ocolesti groapa sau sa eviti borduri etc si hamalit in toate felurile ! Cand am desfacut masina sa vedem ce e de inlocuit , am constatat cu stupoare ca articulatia , suspensia si alte elemente erau cele OEM de fabrica [ motorcraft ] , ei , arata mi tu un passat b5.5 cu kilometraj asemanator sau bmw sau o alta germana [ exceptie facand golful ] care sa reziste atata amar de kilometrii cu articulatia si suspensia de fabrica pe drumurile noastre romanesti ! Am desconsiderat fordul focus mk1 pana sa ma apuc de asta si sa vad ce aveam de inlocuit la ea ! doar cele 2 bucse de la brat si pivotii ! pentru mine masina aia e o "eroina" la cum a rezistat pe mana fetei timp de 2 ani cel putin , ca sa nu mai zicem ca taicasu la fel , conduce masina aia in mod agresiv ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning