![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Dacia 1300 se
|
1 Attachment(s)
Ce parerea aveti? :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu te superi,nu?
|
1 Attachment(s)
mda....am cam ratat termenul
Dacia 1310 "Ol' School".....prima mea tentativa de full brush:D |
Sunt tutoriale ,ai uitat sa foloseti add noise .Mai lucreaza ,nu te bag direct la full brush daca nu ai facut macar o aripa sau un spoiler .Succes in continuare.
|
Am revenit si eu cu 2 lucrari
Nu e nustiu eu ce "tuning" pentru ca nu ma pricep asa de bine in photoshop sa fac "tuning" asa de mare:) Vw Lupo si Vw Passat Astept pareri |
2 Attachment(s)
Am revenit si eu cu 2 lucrari
Nu e nustiu eu ce "tuning" pentru ca nu ma pricep asa de bine in photoshop sa fac "tuning" asa de mare:) Vw Lupo si Vw Passat Astept pareri Attachment 1948541 Attachment 1948542 L.e:sorry de duplu post:( |
Quote:
oricum data viitoare o sa fiu mai atent |
1 Attachment(s)
O critica si la mine?(Full brush+Freehand)
|
Foarte misto.....dar pana mai evoluezi cu brusul iti recomand sa faci jantele/farurile respectiv interioarele c/p.Bafta;)
|
2 Attachment(s)
scirocco 2011 :-P
|
Quote:
Am ajuns la concluzia ca multi dintre voi n-aveti nicio treaba cu tuningul, ca pana la virtual tuning mai aveti. |
Quote:
Folosești pen tool-ul pentru selecții? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1952370 Attachment 1952371 Attachment 1952372 Attachment 1952373 |
2 Attachment(s)
honda de la battle
|
Quote:
Sincer eu as merge cu un Scirocco ca asta...intradevar jantele poate ca nu se potrivesc dar in rest nu mi se pare deloc tipatoroare folia de pe geamuri sau sita din "bot", si nu inteleg la ce te referi cand ai spus de eleron ca nu are nici'o legatura...oricum ms de sfat ;) |
2 Attachment(s)
e36/8s
|
2 Attachment(s)
Dupa o lungaaaaaaaaaa pauza (vreo 2 ani), pun si eu honda de la battle :D Pareri?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un update la ea cu reflexii mai putin preominente si cateva retusuri:D Cred ca asta ar fi versiunea finala de battle.
|
2 Attachment(s)
Mi-a revenit chefu de tuning .
|
1 Attachment(s)
Quote:
PS: ceva de genul .... |
Merci de sfat,dar de micsorat nu mai am cum ,dar de saturat pot,fetele sunt de alea cu picioarele lungi :)) doar sa le bat si sa le rup picoarele ,glumeam .Erau in bg asa nu le-am pus eu .
|
4 Attachment(s)
Am ceva probleme la luminozitatea monitorului si nu vad chiar toate greselile poate imi spuneti voi...;)
|
2 Attachment(s)
Honda de la challenge ... Honda KVD |
Cu gagica n-ai nimerit-o de data asta , iar masina ma cam duce cu gandul la octavia rs.....oricum modificarile si bg'ul superbe ca de obicei ;)
|
Quote:
Daca nu deranjez as vrea si eu BG:D |
1 Attachment(s)
Multumesc pentru sfaturi , de mult vroiam sa o includ pe Kat Von D intr-o lucrare ... Mie personal mi se pare ok dimensiunea ei , am asezat-o in fata masinii cu jumatate de metru iar tocurile de 15-20 pe care le are ... ma rog , fiecare cu fetisul lui :D . Dar mandria mea in aceaasta lucrare este conversia in coupe unde am "altoit" si spatele :D
Oricum , ma bucur daca va place ! :lol: BG original : |
1 Attachment(s)
UP-DATE la honda : reflexii si mici detalii ... (daca se poate un moderator sa imi uneasca posturile , multumesc anticipat)
|
Pe mine m-ati inteles gresit....nu am zis ca ai pus'o gresit ci ca e ea urata rau in postura aia:)))
|
2 Attachment(s)
Ce spuneti, merita un loc in Challenge-ul tematic?Ca sa nu mai fie aceeasi problema ca la battle-ul cu Honda.
|
Nu,nu merita.Mai exerseaza .
|
Quote:
ai vrut sa colorezi o masina alba...fao intai grii si apui dai cu rosu pe deasupra si te joci la blending mode mai ai multe de invatat.Parerea mea e ca te cam grabesti...am vazut si lucrarea de la challenge si sincer...nu te supara dar mi s-a parut cea mai slaba.. Considera asta un sfat nu o lua in nume de rau;) |
Merci de sfat. Nu ma supar, nu am de ce, stiu ca am greseli. Caut doar niste sfaturi si pareri de la oameni cu mai multa experienta decat mine. Doar ca unii sunt foarte acizi cu astia mai noi si nici macar nu arata unde sunt greselile.
|
2 Attachment(s)
intai imi cer scz crazy ca fol BG de la tn dar chiar sunt in lipsa de BG-uri...daca stiti un site cu asa cv lasatimi si mie un link
va incant privirile cu un aston martin ...sper sa va placa:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning