Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

markizu 23-10-09 15:18

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2744092)
Noi nu mai ajungem la Piatra, fiecare din alte cauze :)

sal
alex nu mai mergeti ?

aleks 23-10-09 17:38

Eu unul nu, Cristi are treabă, Andi e plecat duminică din Bacău etc.

Andrey_FL 23-10-09 17:49

Markizu...mergi?

RyaN- 23-10-09 17:53

asa asa, sa nu mai veniti niciunu :x

Cristy_mat 23-10-09 18:48

eu unul 85 % am sa fiu prezent, din pacate nu am resuit sa pun jantele pe masina.....stiti cum e cu astia de la service...vino maine vino maine si tot asa....dar am sa vin...asa cu jante de tabla:))

BOGNOSS 23-10-09 21:46

DA FRATE AI DREPTATE astia amana clientii in service dar vino la mine ca eu imi fac timp pt toata lumea si ofer servicii maxime ,cine vrea sa si prepare masina sau e in criza de timp in preajma concursurilor sa apeleze la mine ca il servesc cu cea mai mare placere

Cristy_mat 24-10-09 12:00

cum imi fac timp sunt prezent la tine pt evacuare;)la jante era o combinatie ca altfel nu stateam eu dupa pulica ala

smn_simionica 24-10-09 19:33

Re: cine ma poate ajuta? din Bacau

chiar nimeni nu vrea sa ma ajute?

morpheusmaster 25-10-09 18:37

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2744092)
Noi nu mai ajungem la Piatra, fiecare din alte cauze :)

Baieti...eu nu stiu cum sau simtit altii dar eu nu mam simtit chiar asa de bine sa vad ca nu vine CHIAR NIMENI dintre "prietenii nostri" de la Bacau...pacat...ati pierdut un show frumos...

P.S. Au ramas mai multe cupe pentru noi :twisted::twisted::twisted: Romanul a revendicat, doar 3 :)

f0cs 25-10-09 18:53

Boss nu ne ridicam noi la nivelul vostru

aleks 25-10-09 20:29

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2749893)
Baieti...eu nu stiu cum sau simtit altii dar eu nu mam simtit chiar asa de bine sa vad ca nu vine CHIAR NIMENI dintre "prietenii nostri" de la Bacau...pacat...ati pierdut un show frumos...

P.S. Au ramas mai multe cupe pentru noi :twisted::twisted::twisted: Romanul a revendicat, doar 3 :)

Am ajuns azi la 4, cānd s-a spart evenimentul....
Am fost apoi la o prăjitură şi am plecat acasă, īmi pare rău..

pytyk' 25-10-09 21:31

daca stiam ca ajungi mai stateam ,ca am plecat pe la 3-juma' din piatra

PS.
da acu' lucrati cu lumina stinsa ?, ca am trecut vre-o 3 seri si nimic, si montati becul ala rosu ca am sa raman cu gatul stramb tot uitandu-ma dupa lumina:D

aleks 25-10-09 21:41

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 2750433)
daca stiam ca ajungi mai stateam ,ca am plecat pe la 3-juma' din piatra

PS.
da acu' lucrati cu lumina stinsa ?, ca am trecut vre-o 3 seri si nimic, si montati becul ala rosu ca am sa raman cu gatul stramb tot uitandu-ma dupa lumina:D

Ieri am stat pānă la 12 noaptea...

morpheusmaster 25-10-09 23:28

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2750240)
Am ajuns azi la 4, cānd s-a spart evenimentul....
Am fost apoi la o prăjitură şi am plecat acasă, īmi pare rău..

Da ma asteptam la Sageata sa vina si sa ne rupa mufa la capitolul exterior sau paint...ma asteptam sa vii tu ca sa vorbim fc 2 fc pe masina exact ce si cum ca nu stiu cand o sa mai am timp daca nu sapt viitoare la Iasi...de asta zic...ca eu chiar asteptam si treaba asta...si mia parut rau k nu ati mai ajuns...il asteptam pe XYD sa ia un sound...dar daca nu sa putut...nu sa putut...next time ;) 1 noiembrie, era shopping center iasi, nu?

aleks 26-10-09 06:00

Săgeată nu a terminat de vopsit, mai are uuuun picuţ, eu o să mă văd cu tine exclusiv ca să vorbim, iar Andi 0XYD a lucrat ieri ziua, am venit cu el cānd a terminat munca şi am ajuns prea tārziu, aia a fost īntārzierea...

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning