Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Barum 19-04-07 10:57

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 859842)
Place ? O Toyota ...

la bara din fata la gura de aer de jos mi se pare ca ai luminat un colt prea tare in rest nu vad alte errors :D ;)

Si ma bucur ENORM ca m-ai ascultat si ai folosit la muchii si unde era asha zgriptzuros Blur si MORE BLur :D;) bafta

wlady 19-04-07 11:02

NU am folosit blur ci doar am marit feather unde am simtit nevoia .... Va multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ati dat ... Am apreciat :wink:.

bobohtml 19-04-07 11:05

mie nu imi place masina :D .... in rest bara de jos ireala si ii sta urat fara faruri

Barum 19-04-07 11:09

si asha ii bine ;)
bobohtml acuma fiecare cu ce ii vine in cap .....dak tzie iti vine sa faci o masina fara rotzi pe ea o faci sa vezi cum iasa.........ma cainilor....;)

bobohtml 19-04-07 11:14

daca nu am tinut pasul cu voi .. ma consider depasit gata cu vt`u ..wlady are lucrari mult mai bune decat toyota asta cred k se grabeste nu mai are rabdare, nu mai este atent la detalii

wlady 19-04-07 11:21

Am facut lucrarea asta ca sa incerc altceva ! Nu am stat prea mult la ea si in total am lucrat aproximativ 4 ore la ea ! Hai sa nu mai facem posturi aiurea si sa fim ontopic :wink:

MARI_NSL 19-04-07 11:35

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 859765)
ca][in man, ai probleme cu perspectiva. bara fata are mari probleme cu perspectiva. mai intra pe forumuri cu masini facute in 3dmax ca iti garantez ca o sa te ajute.
manson, andrei2003, shantzu lasatii mah, or sa se maturizeze si ei:). or sa isi dea seama singuri, cand vor vrea sa faca cu adevarat vt si nu ii va mai ajuta nimeni, cat sunteti de valorosi;)
sebi, mari, toti incepatorii aici suntem ca o familie. sunt si bune si rele. obisnuitiva. in familie nu mai face nimeni glumitze deastea? shantzu nu vroia sa va demonstreze cat e el de tare. el vroia sa demonstreze ca si o masina cu modificari minore poate arata mai bine decat masinile pe care voi le dati drept superbe, pline de modificari, bengoase, etc. daca vroia shantzu sa fie rau, facea o masina cum na mai fost la comentarii lucrari de 20-30 de pagini: una superba, extrema, perfect lucrata. nu trebuie sa fiti asa rai cand cineva va ajuta, mai mult sau mai putin sarcastic.

da ..am inteles . dar andrey2003...mai mereu a vb asa ...direct asa si urat ..asta ma deranjat ...nu spune si el ba frate nu e buna lucrarea ..mai incearka ....el spune direct ...esti praf ..esti distrus ... ..nui frumos asa ...dar asta e .. ce sa-i faci ..
scz de offtopic

sebi2 19-04-07 11:50

manson baiatule cred ca ai prea mult rock in cap si tea distrus ....zei? am zis io vreodataa ca sunt zeu? doamne mai gandeste si u intai sa vb ca pute rau frate...

Leul 19-04-07 12:37

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 857626)
dc si despre asta se zice ca e furata sau mai stiu io ce lasati-va de vt ...2 zile mam chinuit la ea stiu am exacerat cu emblemele da mie asa imi place...un coment pls

Priza de aer de langa usa nu e terminata , fii mai atent la decupaje , :lol:

shantzu 19-04-07 14:28

Nu s-ar mai lua nimeni de voi daca cu fiecare lucrarea a-ti incerca sa progresati ... sa va chinuiti sa dati mai mult din voi ....
e 8:00 dimineata - fac o masina , la 8:10 pun masina pe forum
e 9:00 dimineata - fac o masina , la 9:10 pun masina pe forum
e 10:00 dimineata - fac o masina , la 10:10 pun masina pe forum
.................................................. .....................................
nu asha se face treaba ;) sunt destul siteuri cu tutoriale , de acolo am invatat si noi , culmea am invat bine ;)
incercati sa faceti tutorialele astea si sigur toti or sa fim multumiti ,pana si voi,de progresul vostru in materie de tuning virtual ;)

Manson 19-04-07 15:41

cu riscu de a imi lua ban...imi bag p*** in rasa ta...bag *** cu ochi ce esti sebi? capisci....dak nu da cineva ban rahatului asta de om sa mor nu fac tot posibilul si tot si o incaseaza....*** umblator...va impor datii ban ... *** cu ochi nu vezi ce masini faci ? vb in gatu m*** frumos ca ti am dat sfaturi si tu te caci pe tine...manelar jegos ce esti...ratatu draq....gabi...ra2 poti sa imi dai ban...***ilor

sebi2 19-04-07 15:53

auzi carnatule cand o sa incasez io de la tine mai discutam copil ciordit de la bunici ce esti ...ala a fost un sfat bah rokere de 2 bani tu cu muzica ta de rahat...nu team injurat de neam de mama si de tata ba varza cu ceapa ce esti ....una e sa pui un comentariu si sa faci o critica si alta e sa vb cu limbaj de copil uitat de lume . cred ca ziua bei apa la caine si manaci pedigree de esti asa nu mai latra atat ca nu faci bine ....sti vb aia cainele care latra nu musca dc nu o stii iti zic io acum ...si fara ham ham in urmatoreul post ratatule

HoricutzWSR 19-04-07 16:00

cum poti fi atat de pishat mah...nu vezi ca esti paralel cu tot ce inseamna tuning?toti au incercat sa va indrume pe drumul cel bun cand ati fost la inceput dar voi ati continuat cu petardele si cu carutzele alea de doi bani...nush cum aveti tupeu sa va legati de Manson sau de andrey cand ei sunt pe forum dinainte sa va nasteti voi mah...atat am avut de spus,nu ma mai intereseaza daca imi iau ban sau nu...

...rau e sa fii prost

sebi2 19-04-07 16:03

frate inainte sa ma nsac io ..in fine vad ca si la tine vb gura inainte ...ala are 20 io am 23 sa fie inainte sa ma nasc io pe forum nu cred ca ar avea cum ....da in fine tu esti Einstein

HoricutzWSR 19-04-07 16:04

macar la mate te descurci...ar trebui sa te reprofilezi

All times are GMT +2. The time now is 22:39.

- Copyright 2026 4Tuning