![]() |
Re: E30 - [B 89 EvL] de la 12v la 32v - 340i V8 M60B40 ( wip )
Bodykitul ca al lui Razvan-DOI arata mult mai grav parerea mea cel al lui Dobre care seamana parerea mea sau este chiar acelasi cu al lui Calin mi se par exagerate:D!
|
vreau eleron care sus sa ajunga pe undeva pe la etajul 3...
sunt masini de drift, sunt menite sa fie spectaculoase, hilare, exagerate, monstrii ... :) etc ... sunt masini facute sa rupa gati.... pe strada :D din punctul meu de vedere, cu cat mai exagerat, cu atat mai bine ... daca ma intrebati pe mine, daca as avea posibilitatea sa-mi fac ursu asa ... https://www.youtube.com/watch?v=XPTMKoNFimE nu neaaparat asa, insa in halul asta de exagerat :D |
Pai n-ai ales cel mai bun exemplu de eleron exagerat fiindca la masina asta chiar e exagerat cu un scop ,la drift oricum n-o sa ai forta aia de apasare decat pe linia dreapta,cum ai sucit masina adios apasare din partea lui :lol: evazarile sunt faine,mai putin multiprizele alea de pe bara fata si lateralele barii spate
|
santose daca iti faci body-kitu ca in clip o sa t dai doar in parcare la Ikeea....ca la iesire de acolo ramai suspendat la cat e de jos:))))))))
|
Quote:
Quote:
spoilere care se scot la click click d`ala... si gata :D |
acum imi aduc aminte de o discutie cu in ...si cat de pesimist ereai pt anu asta....si uite cum merg lucrurile...acum sper sa ai bafta sa mergi bine si o sa vezi ca sponsori or sa mai apara;)
|
:) nu prea mai e loc pe masina de altii... si nici nu imi place sa dau inapoi de la intelegeri doar ptr ca vine altu cu mai multi bani, asa ca mi-e usor greu sa cred c-o sa mai apara cineva... :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
In sfarsit !! Extravagant , 3 etaje+mansarda :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
goodies.... :D
weekendul asta cred ca o sa pun pozele cu centurile si cu scaunul sparco proaspat cumparate :D |
Quote:
gusturi si gusturi... the bigger... the better ... :D |
Quote:
|
Quote:
cum le scoatem, cum umplu netul cu ele :D |
nu zice nimeni sa inlaturi vreun sponsor...dar si altii noi sunt bineveniti oricand;)
|
Quote:
gen anvelopeSH.ro .. Daca vine maine alt d`asta de anvelope si zice ca-mi da 1000 pe luna + caucioace la discretie... nu-l dau la o parte pe asta cu anvelopeSH.ro .... ca nah... nu poti... ai vorbit o chestie omu a fost corect a sustinut cand era greu... nu poti sa-l arzi asa... |
1 Attachment(s)
Funny story ...
(Sper.. sa fie funny, sa nu dau in penibil... ) In 2005... jucam LFS ( simulator auto ) cu Skillzu, cu LKS-u ... etc... In 2011 am zis sa incerc din nou ... Am intrat si eu pe multiplayer - server romanesc, de drift.. La nume... na ... aveam EvLSant0s... Numar la masina... na ... B 89 EvL .... Eram vreo 10 romanasi pe acolo.. Jucam si ii cam bateam pe aia ... Acum... erau vreo 3 admini ... si-au inceput mancatiash ... "bai varzarule.... tu alt nume inafara de sant0s nu gasesti ? te-ai gasit sa-l copiezi pe ala din realitate ? e frumos ? vrei sa te banam ? ....... acum eu ... umil ... le zic, bai fratii mei ( de 13 ani si 14 ani si care n-aveti nici mustata ... ) stiti ca... plm.. chiar eu sunt, ca mai joc si eu lfs din cand in cand .... - ei nimic, bai bulangiule ca nu e frumos sa ii iei numele aluia ca te banam .... - eu muream de nervi, ca vroiam sa joc si astia nu ma lasau, isi bateau pWLa de mine ... imi dadeau kick .... d`alea, ca la fraieri ... :)) ii tot rugam sa ma lase sa joc... intr-un final i-am cerut id`u de mess unuia dintre admini ... am pierdut vreo ora jumatate sa-i demonstrez aluia ca eu sunt ... si uite asa si-au batut .... de mine niste nemernici ai dreaq ... de 13 , 14 ani :)) bine, intr-un final, am intrat pe server, le-a zis adminu, sefu lor, ca sunt eu si am jucat linistiti pana la adanci batraneti, adica 3 zile :)) apoi am lasat jocu si am inceput sa muncesc ca sa fac bani ca sa pot sa ma dau cu mizeria asta de urs in realitate... :)) nota: nu va puneti cu pusti admini de 13, 14 ani ... sunt ai dreaq rau :)) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning