![]() |
Re: Chat
Quote:
|
salutare. am ramas cu rulmentu blocat , si mi-ar trebui o presa de scos capatu de bara pentru 5 minute. ma poate ajuta cineva va rog? ca in rest am desfacut tot, inafara de capatul de bara care nu vrea sa iasa nicium. multumesc
|
Salutare, as avea nevoie de 10-20 de stickere ( depinde de marime ) din cartea sticker bomb, cine are, dati-mi un PM sau sunati-ma la 0746576791. Contra cost, bineinteles. Multumesc.
|
Buna seara , aveti careva ceva poze cu bmw e36 sedan din cj , este aerografat , ca si cum ar fi ruginit , am trecut azi pe langa el si mi-a sarit in ochii..
|
Quote:
|
da da , fatza era albastra si restu ruginiu , poti face rost de cv poze te rog?
|
Nu stie nimeni , nimik , nici o poza?..
|
Quote:
http://maps.google.ro/maps?hl=ro&tab=wl |
Quote:
|
Exista in Cluj intalnire doar de Volkswagen? Fara alte masini?
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare imi spuneti va rog daca stiti pe cineva care vopseste jante in camp electrostatic.
multumesc |
Pe plevnei, pe stanga, cum te duci inspre marasti, inainte de trecerea la nivel cu calea ferata :lol:
|
Cunoaste cineva pe proprietarul unu Jeep cu numarul Cj 56 VWZ ? Nu de alta, dar as vrea sa ii multumesc frumos pentru zgarietura urata ce mi-a lasat-o azi pe bara fata. II multumesc din suflet pentru ca nu a avut nici macar bunul simt sa imi lase un biletel sub stergator, daca tot s-a dat jos din masina sa vada ce avarii a produs .
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning