![]() |
|
Nu fiţi aşa zgārciţi cu īncurajările sau felicitările pentru Andi, că de aia suntem ultimii din ţară. Noi nu vrem decāt să arătăm celorlalţi ce proşti sunt toţi din jur şi ce şmecheri şi deştepţi suntem noi, fiecare īn parte.
Puţină unitate şi susţinere, n-ar strica, chiar dacă ne doare inima să mergem la vreun eveniment, chiar şi organizat īn Bacău, cum a fost cel făcut de băieţii de la CZI, sau să ne punem maşina la bătaie īn vreun fel pentru modificat, curse etc. N-ar fi o problemă asta, că fiecare face ce vrea cu maşina, timpul şi banii lui, dar ne dăm toţi pasionaţi şi cunoscători supremi ai fenomenului. Hai să mai mişcăm şi noi cāte ceva, ĪMPREUNĂ, că suntem dezbinaţi şi ne urmărim cu duşmănie unii cu alţii de zici că ne plăteşte cineva pentru asta... Era frumos odată, cāt de greu să fie să ne īntālnim şi să stăm de vorbă la o cafea sau un suc, mai mulţi, ca pe vremuri? Aşa mult au crescut diferenţele īntre noi? Aşa mari sunt orgoliile? Dacă n-aveţi chef de ieşiri īn oraş, eu unul am tot timpul un suc rece şi o sobă fierbinte la mine la hală, puteţi opri măcar acolo 5 minute seara, că eu lucrez zilnic la cāte o maşină. Nu ştiu, spun şi eu, dau idei, veniţi voi cu propuneri mai bune, doar de citit citiţi toţi, chiar dacă nu postaţi. |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
waaleuu! da' ai scris oleaca. pot sa vin si eu?:lol::lol::lol: felicitari andy. deci azi tu dai sucul. trebuie udata incinta. am pregatit o galeata. apa iau de la aleks.:lol::lol: dar, stai! a venit soba?:shock::shock::shock: tre' sa vin sa o vad. ne vedem diseara? |
Felicitari Andi si multa bafta in continuare, cat despre vizite o sa incerc sa vin mai des de acum, a fost mai greu inceputul
|
6 Attachment(s)
Bravo felicitari Andi era si timpul sa castigi si tu .. poate la urmatorul concurs ai sa reusesti ce ti-ai propus !
Si akm sa pun si 2 poze cu bibiul meu care o sa creasca mare :-) |
felicitari andi si la urmatorul poate locul 1 !!!!!!
markizu era si timpul sa bagi niste poze , frumoase farurile !!! bafta la modificari !!!! |
Multumesc tuturor pentru urari !
Sper ca din experienta acumulata sa reusesc sa ridic nivelul masinii la unul demn de podium.Acum sincer sunt foarte multumit de cele reusite,avand in vedere ca eu nu m-am gandit nici o clipa sa particip la evenimente de asemenea anvergura,plus ca dupa cum a precizat si Aleks,incintele care le am acum nu au fost gandite sa scoata si ultimul decibel din difuzoare. Numai bine si spor la modificari Sageata dupa cum ai vazut,am dat o sticla de suc pe care ai platit-o tu:lol: deci udatul s-a facut. |
eu m-am anuntat live fata de tine aleks, acum sa vedem cum facem cu plecarea, la ce ora si unde ne adunam?
|
Veniti si voi mai de dimineata...pe la 9-10 sa plecati asa...
|
in functie de ora la care se pleaca m-as putea anunta si eu daca pot merge sau nu
|
o sa fiu si eu prezent la piatra-neamt,impreuna cu cativa baieti de la brasov:)
|
cine are niste poze cu un audi tt ultimul model tunat frumos?
sa le posteze aici pls :) |
|
cine ma poate ajuta? din Bacau
am un jeep Hiunday Terracan 2.9 crdti din 2002, si am o problema, mi s.a limitat la 3000 de ture...o deblochez cu computerul si peste cateva sute de kilometri se blocheaza din nou, cine ma poate ajuta? si trebuie sa schimb parbrizul si alte repartii minore.
|
Felecitari Andy....
La ce ora plecati din Bacau?Sa plecam si noi din timp sa mergem cu totii. |
Noi nu mai ajungem la Piatra, fiecare din alte cauze :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning