![]() |
|
Re: Diverse discutii
Sunt de acord cu TNG sa facem o intalnire a celor din Comunitatea 4tuning.
Ideea este sa vina cei din Comunitate si din cluburi. Si atat! Eu spun ca cei care sunt in Comunitate, sunt cei care activeaza pe acest forum, vin des la intalnirile noastre, fac ceva in sprijinul nostru si arata ca sunt cu adevarat pasionati de masini. Cei din cluburi la fel. Adica..., daca vrei unul din aceste stickere pe luneta trebuie sa dovedesti ca-l meriti. Nu doar sa vii adus de prieteni din comunitate si sa te integrezi decat fizic. Trebuie sa iei parte la discutiile noastre, sa iti spui punctul de vedere si sa activezi si pe acest forum si pe forumul dedicat clubului din care faci parte. Altfel n-are rost... Daca n-am dreptate va rog sa ma corectati. |
donule...in legatura u ce ai zis....mai e unu la mine la bloc cu o dacie nova...care nu a venit deloc la intalniri....are nr TAO....si nici pe forum nu e...iau legatura cum el?
|
Sa mor daca inteleg ceva...
Pai daca nici nu vine, nu-l cunoastem, nu e pe forum..., la ce draq sa-l mai aduci si p-asta? |
Quote:
CTR e comparat si cu s3 nu numai cu GTI iar daca cu asta din urma inteleg comparatia, cu s3 nu prea. s3 e altceva, eu zic ca-i alta clasa, awd, dotari, chestii, pot spune ca tinde spre gt mai degraba decat spre hot-hatch-uri. asa, nu sunt fan honda, imi plac masinile in general si absolut intamplator CTR face parte din lista mea de dream-car-uri, iar faptul ca o si pot cumpara la momentul actual... ma-ntelegi cred. marele lor merit e ca au reusit sa implementeze tehnologii destul de avansate exact cum ai zis tu, ieftin si repede. departe gandul ca honda ar fi o marca exclusivista in general, e o marca "exclusivista" pt. romania momentan, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. tot zici ca-s motoare fortate, motoarele de M cum sunt atunci si ale dracu' nu se strica? ti-am aratat mai sus ca nu sunt motoare fortate, mai degraba cu putere maxima limitata pt. piata euro. pt. mine fiabilitate inseamna ca atat cat masina se afla in posesia mea sa n-aiba probleme majore, adica 40-50-70.000+ km, nu 50 de ani cum ai zis tu. am pierdut o groaza de timp prin servisuri si crede-ma ca e una dintre cele mai neplacute experiente sa vezi babuini cum lucreaza (ma rog, se mai scarpina in cap, mai dau cu un ciocan) la ceva ce tu ai lua in casa, eventual in pat. calitatea interioarelor, hmm, ultima oara cand am verificat materialele erau destul de bune la toata gama. evident ca e o diferenta destul de pronuntata, in functie de clasa din care face parte masina, ca asa e japonezu', pragmatic. nu sunt neaparat de acord, relatez o stare de fapt, mai important e sa nu apara greieri. de ce-ar pune interior de piele si tot felul de ornamente de aluminiu la o masina care oricum in mare parte va ajunge sa aiba tabla chioara inauntru si roll-cage in timp ce zburda la 8000 rpm? sa te uiti comparativ si la modele de clasa premium, sau oricum de familie, japoneze sa vezi cu totul alta optica de realizare. aspectul anost era intr-adevar o problema a japonezelor insa de ceva vreme au corectat si treaba asta, cel putin mazda scot masini din ce in ce mai frumoase. pe bune, intre un lancer, mazda 6, accord ai alege passat sau a4? toyota au ramas in urma la capitolul design dar macar sunt lideri la vanzari pe plan mondial. sau poate asta e politica lor, toyota marca exclusiv de consum, lexus marca premium. |
Quote:
CTR e comparat si cu s3 nu numai cu GTI iar daca cu asta din urma inteleg comparatia, cu s3 nu prea. s3 e altceva, eu zic ca-i alta clasa, awd, dotari, chestii, pot spune ca tinde spre gt mai degraba decat spre hot-hatch-uri. asa, nu sunt fan honda, imi plac masinile in general si absolut intamplator CTR face parte din lista mea de dream-car-uri, iar faptul ca o si pot cumpara la momentul actual... ma-ntelegi cred. marele lor merit e ca au reusit sa implementeze tehnologii destul de avansate exact cum ai zis tu, ieftin si repede. departe gandul ca honda ar fi o marca exclusivista in general, e o marca "exclusivista" pt. romania momentan, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. tot zici ca-s motoare fortate, motoarele de M cum sunt atunci si ale dracu' nu se strica? ti-am aratat mai sus ca nu sunt motoare fortate, mai degraba cu putere maxima limitata pt. piata euro. pt. mine fiabilitate inseamna ca atat cat masina se afla in posesia mea sa n-aiba probleme majore, adica 40-50-70.000+ km, nu 50 de ani cum ai zis tu. am pierdut o groaza de timp prin servisuri si crede-ma ca e una dintre cele mai neplacute experiente sa vezi babuini cum lucreaza (ma rog, se mai scarpina in cap, mai dau cu un ciocan) la ceva ce tu ai lua in casa, eventual in pat. calitatea interioarelor, hmm, ultima oara cand am verificat materialele erau destul de bune la toata gama. evident ca e o diferenta destul de pronuntata, in functie de clasa din care face parte masina, ca asa e japonezu', pragmatic. nu sunt neaparat de acord, relatez o stare de fapt, mai important e sa nu apara greieri. de ce-ar pune interior de piele si tot felul de ornamente de aluminiu la o masina care oricum in mare parte va ajunge sa aiba tabla chioara inauntru si roll-cage in timp ce zburda la 8000 rpm? sa te uiti comparativ si la modele de clasa premium, sau oricum de familie, japoneze sa vezi cu totul alta optica de realizare. aspectul anost era intr-adevar o problema a japonezelor insa de ceva vreme au corectat si treaba asta, cel putin mazda scot masini din ce in ce mai frumoase. pe bune, intre un lancer, mazda 6, accord ai alege passat sau a4? toyota au ramas in urma la capitolul design dar macar sunt lideri la vanzari pe plan mondial. sau poate asta e politica lor, toyota marca exclusiv de consum, lexus marca premium. ti-am zis cand o dau p-asta atunci imi iau. |
bah...A stie pe cine ai lua tu in pat?
hai ca nu toti care iau CTR sau GTi le transforma in masini cu rollcage... mazda arata f urat..sincer. 3 cel putin e grav de urata. nu passat, dar A4 da. sau C klasse(vb doar de design exteriro), si lexus arata bine. deci oricum, te astept sa iei CTR ala.. sa vad si eu ce stie.. |
pai nu toti doh!!
da stie, dar nu-i pericol momentan ca nu incape in lift. n-or fi stiind japonezii sa ia curbe dar tu ai avea curajul sa faci drift in coloana pe serpentine? passatul e urat iar a4 e.. asa ca sa fie, nu inspira nimic. da, si eu abia astept dar ce sa-i faci daca nu mai scap de "actuala". :) |
iar te-ai uitat la tokio drift si nfs? tre ma superi !!
|
hai k e exagerat sa spui ca nu stiu sa ia curbe calumea si daia au inventat driftul...s-au plictisit de trasa ideala poate si daia
|
era o figura de stil. dooooh.
imi arati tu din astia pe la wrc, wtcc...care sunt asa buni ca s-au plictisit? :P glumesc, logic...chiar trebuie mentionat? |
DON-ule ai dreptate dar nu sti cum se intampla mereu k fiecare isi chiama prietenii care au si eu beculete albastre in ea si mare tuning ce au facut,nu zic k eu asa avea cine stie ce modificari dar totusi, si ce sa mai zic sa posteze vrunu dintre aceea pe forum(nici nu cred k stiu k exista asa ceva).Asa k eu zic k intalnirile acestea se fac prin telefon si locul tot la telefon se spune, si rugaminte mea catre cei cunoscuti ar fi sa venim decat cei care sunt membri cu adevarat activi si pe forum si pe strazi, adik sa nu ne mai chemam prietenii care nu au nicio treaba cu masinile.sincer nu cred k ne intereseaza sa fim cat mai multe masinii si doar cele si cei care merita adik cum am zis si mai sus cei care sunt membri activi in comunitate. inca o rugaminte m-ai am sa nu le faceti in timpu saptamanii k mai suntem uni dintre noi plecati la facultatii.dak din greseala am am atins pe cineva cu cuvintele mele, imi cer scuze.
|
Sunt de acord cu tine. La tel se discuta cel mai bine. ;)
|
Quote:
|
Quote:
atunci pe cand sa fie? vineri seara? sau sambata seara? :???: locul si ora o discutam in pm/tel/mess ... ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning