![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
Eu am un mustang din '92 in garaj cu un motor de audi 3.2 631 CP si prinde 340 km/h P.S.- pe al meu nu il comenteaza nimeni, mai e si primul pe pagina:)) |
Quote:
2)-mie imi place asa "curcubeu" Stilul Harlequin! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si cu masina ta, pozele sunt oribile. Fa-le mai de aproape, sa se vada masina, si o gramada mare de fum si o bucata de tabla cu un far. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Frumoase masini all
Revin si eu cu un VW Caddy.... PS-nu e prea stralucit dar am sa revin cu ceva mult mai bun Pareri? |
2 Attachment(s)
@RacingCars Nu-mi place chiar deloc cum arata.
Revin cu un Fiat |
caddy chiar imi place, in ceea ce il priveste pe fiat arata bine, dar nush, nu prea da bine in slrr, totusi misto jante pe el
acum ca sa iti raspund radu, eu nu am comentat prea multe masini pt ca sunt relativ nou si nu cred ca acceptati voi critici din partea mea, si in plus poate ziceam vreo prostie P.S.- o sa vina si niste poze cu mustangul ala, nu e cine stie ce, dar se infinge pe pista, doar ca tot ma gandesc la o culoare |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ok...sa va fac cunostinta cu prietena mea SILVIA
P.S- asta voiam sa intreb si eu legat de frane, le-am observat ca sunt galbene si nush cum sa le colorez asa, am facut si eu o poza in care se vede clar o frana cum este colorata doar o mica parte |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|