![]() |
Re: Comentarii lucrari!
*ra2 - jantele park au prea multe reflexii pe ele ... plasa din masca e cam mare ...
*Trickz - pe spoiler puteai sa faci nuste guri de aer ... asa plat nu pastreaza linia masinii ... pragu e taiat stramb ... *Lukian_XXX - spoileru fata e cam sters ... *Gabi - se vede k ai scos usa din spate in multe locuri ... SI POATE O SA PRIMESC SI EU COMENTARII LA GOLF |
Quote:
|
1 Attachment(s)
my mondeo comentati !!!:D
|
1 Attachment(s)
comentati va rog...........
|
Vlad cred ca jentile veneau invers ...cale dupa fata pe spate si invers :lol: :lol: :lol:
|
jentile sunt arhi,super,extra folosite mai ales pe golf-uri in special pe 3 si pe 2...ce sunt petelele ale negre unde era farurile alea in spoiler sau ce sunt alea in spoiler:lol:
si ai scos suportu de la numar |
m-am grabit ce sa fac.....am facut-o in 10 min..recunosc
|
eu nu inteleg...dc faceti masini asa rep masinile....frate mai bine le faci mai rar da le faci k-lumea...stai mult la ea sa iasa dreq cva...ce naiba
|
2 Attachment(s)
comentarii va rog...sa stiu si eu unde mai trebuie sa retusez...
|
3 Attachment(s)
comment pls
|
Quote:
|
*cobbo - dc lucrezi pe rez asa mica??? ... oricum eleronu e stramb ... aripa fata e ciudata .. zici k e facuta din carton ... vynilu nu e real ...
*L33L00 - aceleasi jante .... si pt c ai schimbat fundalul ... asta nou zici k e paravan ... ce vroiai sa treci de la asfalat la nisip si imediat la apa?? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o pun inca o data numa comentati de data asta ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
..am facut si eu fordul de la provocari pt VT Usergrup k am avut putin timp si o idee :D
|
1 Attachment(s)
Blue and Black DEMON :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. jantele sunt vai mama lor, mai ales aia de pe spate (e Ford sau dragster ? :roll:); 3. spoileru' fata, la roata stanga, e stramb/blurry; 4. nu ai linie la spoiler fata/praguri/spoiler spate; 5. "misto" side-ventu' ala,da' de ce nu l-ai facut pe geamurile laterale? :lol: 6. se vede URAT ca ai scos usa din spate (la chederul geamului fata, care e stramb, in partea din spate, unde inca se mai vad urme de la usa); 7. trei sferturi din masina e IN CEATA! buhbye! |
Quote:
ti se pare ... pe masina asta nimic nu e pus din alta parte ... aproape nimic ...???CEATA??!?!?!ia-ti nij ochelari cu dioptrii mai mari frate si nu mai fa glume d astea aburite total cu side-vent pe geamuri... unde vezi u angel eyes ???!! imi spus si mie ???! alea .. chestiilea alea pe care le numesti u angel eyes sunt "lumina" generata de faruri ceva de genu Halogen sau HID ..plm.... sper ca nu te refereai la masina ,mea .... scuze ... daca te-am jignit in vre-un fel frate dar u cred ca mergi la panarama ... inca o data imi cer scuze pt comportamentul meu dar asa ceva nu se poate tolera ... cel putin eu nu tolerez ... aici ... pe forum cred ca suntem pe cat de posibil de seriosi(unii) dar ..... (nu se pute vorba ca mai facem si noii bancuri ... glume ... etc) dar NICI CHIAR ASA !! RUSHINE FRATE ! RUSHINE ! P.S. si cand mai faci j u glume daastea exprirate pls fa-le pe altcineva si /sau daca nu copie si pune bancuri de pe net ca nu le ai ... nu e meseria ta .. |
Esti idiot, asa ca mesaju' tau nu ma mira! :)
Esti PRAF, asa ca nu ma mira ca atunci cand iti sunt criticate gunoaiele pe care le creezi, iei foc! :) Esti disperat de viata si vrei sa iesi in evidenta, mai rau ca o curva fardata strident, pe o sosea de centura! :) De fapt, nu stiu ce mama dracu' cauti aici! :roll: Nu este prima data cand cineva-ti spune ca lucrezi mizerabil, dar tu mergi inainte, perseverezi in prostie. Daca o critica constructiva nu ti-ai insusit-o, de una rautacioasa nici nu-mi fac griji. Mai mult, ai fost atat de retard, incat ti-ai facut topic pe sectiunea Design Team. Pana vei ajunge tu sa lucrezi ca cel mai slab membru al Design Team, vei avea cel putin 80 de ani, putoi cordit! Eu iti dau un sfat: REVIZUIESTE-TI COMPORTAMENTUL! Este ultimul avertisment pe care-l primesti si, cu prima ocazie cand ai calcat pe langa, banu' e al tau! PS: invata sa scrii, agramatule! |
Quote:
CA DE FIECARE DATA ITI CERI SCUZE PTR COMPORTAMENT SI CONTINUI CU ACELASI COMPORTAMENT DE IDIOT,CRETIN...SCZ CA TIO ZIC DA PRIN FELU IN CARE VB SI TE COMP. ASTA ESTI...:twisted: :evil: SA ITI FIE RUSINE TIE BAHH NU LU GABI |
L33L00:Vezi mah cum vorbeshti...u faci prbl mah...strici aici toate topicurile...nu puteai sa zici frumos in mortzii....(se subintzelege)...era numa o parere mah boule...u credeai k ai scos o capodopera???at de ce p***a matii ai postat la "Comentarii lucrari"...TRE SA RESPECTZI K SA FII RESPECTAT!!!
shi vezi k gabi shtie ce vb...eshti pielea p***i pe langa el asha k gura mik... SCUZATZI PT LIMBAJ!!! PS:Mai ai shi tupeu sa comentezi dupa ce copiezi piese de pe photoshopedup.com???Eshti un virus pt site-u asta!!! |
1 Attachment(s)
"PS:Mai ai shi tupeu sa comentezi dupa ce copiezi piese de pe photoshopedup.com???Eshti un virus pt site-u asta!!!"
k sa vezi k nu vb prostii!!!(k shi tine....) |
ma gandeam eu ca a copiat de undeva ;) era prea buna lucrarea la cat se pricepe el la vt :mrgreen:
|
1 Attachment(s)
ah..shi jantele...yo cred k o satzi descopar toate piesele care le-ai copiat...ii ushor sa schimbi emblema la jante nu???
|
that was the last fuckin drop in the glass.
l444pwooolo iti recomand de urgenta sa parasesti forumu k nu te vad bine DELOC.te-ai obisnuit sa-ti ceri scuze si sa continui in prostie.mai faci si pe jmecherul.cine draq te crezi tu ma? 'ti-ara rasa dreaq de idiot.... ps:gabitzule.....nu ii mai dai mah atatea avertismente k nici nu merita sa stie ;) :twisted: |
...va puneti mintea cu un pusti de 14 ani!!....vb cu Gratzian si gata dk nu vrea sa inteleaga!
|
2 Attachment(s)
i-a ziceti si voi ceva ,de masina asta
bagati mare:D |
2 Attachment(s)
cum e...nu m-am strofacat prea tare...dar asa in mare
|
Quote:
|
cobbo in principiu ai lucrat binisor dar in fata la spoiler unde este umbra sunt cateva pete negre incearca sa le steri k nu da bine......;) a da shi eleronul ala parca e foaie incearca sa pui altul shi fa sa se vada shi prin geamul de la spate...;) cam atat am obs. k nu prea imi place sa dau cu noroi intro mashina...;) continua cu munca shi ai sa avansezi shi tu....
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati pls!!!:D
|
*AdY9005 - janta spate e cam neclara in rest e bene ... bv ...
*Panacota - eleronu e pus prea jos ... ai innegrit doar geamurile laterale fara parbriz ... oglinda din departare nu e vopsita ... culoarea gurii de aer dp lateral luata dp un lambo difera fata de cea a masinii ... |
patriotu: saru'mana mult! Daca ar mai fi vreo 3, 4 ca tine pe forum, alta viata am avea.
PS: eu nu ma pricep la comentarii de genu' asta, asa ca mai bine ma abtin (chiar daca in unele cazuri devin "nesimtit" cu lumea :lol:). |
da!!!
patriotu chiar ca e un om care ne salveaza intodeauna!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:39. |
- Copyright 2026 4Tuning