![]() |
Re: Club Renault 5
miliady te rog eu cand aflii cat ma costa piesele te rog da-mi un pm:( ca unii mi-au cerut 7 mil sau 8 pe montaj plus piese , thx
|
mistreku-le.....e 600 de mii nou la unix.burduful si rulmentul.fara placa de metal cu suruburi.
|
:) ok, 10x! nu shtiu care e unix-u', da' oricum..intzeleg de aici ca se gasesc. ai idee cumva shi dk se potrivesc de la alte mashini? pt ca dk o sa cer de R5 direct, presimt ca 80% o sa se strambe: "ce-i aia?", "n-avem", etc..iar la comanda dk il iei, mai pui 30 roni doar pt ca faci comanda! :|
|
il iei direct de la magazin omule.au depozite cu vanzare direct la persoane fizice.intri pe unixtrade.ro si vezi care depozit e mai aproape de tine.dai telefon si vezi daca au pe stoc si te duci tu sa-l iei.in bucuresti sunt pe bd preciziei.eu am luat o gramada de chestii de la ei.au aproape orice,fix pentru r5 nu care se potrivesc de la altele.
|
ok! 10x again! :)
|
am shi eu o prob..intrerupe rau din aprindere..adica are momente shi momente..merge ce merge bine, pana i se pune nebunia..cand i se pune, incepe, da shuturi, rateuri, merge imprashtiat rau..o mai las, ishi revine la loc..iar merge bine. ce-o fi? la ce sa ma uit pe acolo?
|
am uitat sa intreb..capacul de delco, se potriv de la alta mashina?
|
Quote:
|
Quote:
|
bon..10x! o sa caut unu nou..deshi nu cred ca delco-ul e prob mea..da' preventiv..
|
Salut , am si eu o mare rugaminte.....azi mergeam....eram pe calea victoriei.....si dintr-o data a crescut turatia motorului la 3000 de rpm , am mers asa vreo 400-600 de metrii ca sa pot parca pe dreapta sa ma uit...si deja apa incepuse sa fiarba.....am deschis la motor...totul parea in regula....nu pot sa imi dau seama ce are, segmentarea doar ce am facut-o...am schimbat si furutunele pe acolo....sa nu fie probleme dar nush ce sa aiba. POate fi de la electrocupla? va rog postati ca nush ce sa fac si am lasat masina pe la unirii ca nu puteam sa vin acasa asa cu ea ...sa nu ard garnitura de la chiuloasa
|
si cand opream motoru.....deci luam contactu si un interval de 1-2 secunde motoru mai mergea....:| ceea ce e iar suspect
|
foarte! aia e autoaprindere..probabil ca ai cam incins-o..relantiul nu cred ca era kair la 3000, da' in mod cert a crescut considerabil. verifica sa cumva sa se fi dus garn de kiulasa. vezi dk baga apa in ulei.
|
asta i am zis si io dar el zice ca ia lasat ala chiuloasa desfacuta ca dupa 400 de km sa o stranga din nou dar cine stie cat de slaba a lasato ala din cate stiu io nu se lasa slaba se strange si dupa cativa km se restrange....
|
kair dk era slaba, nu are nici o legatura cu auto-aprinderea..aia o face ori din benzina f proasta, ceea ce nu cred ca e cazu'..ori ca e prea incinsa..ceea ce mi se pare mai probabil, dk tzinem cont de relantiul ala enorm. asta cu kiulasa slaba, mai poa sa se consoleze cu ea, in cazu in care a bagat apa in ulei..sau la pistoane..sa spere ca a fost slaba..da' de incins oricuma incins-o..parerea mea.
|
pfff am fost aseara si am luat-o......tot la fel relantiul stall 3000 deci acu exct la 3000 .....chiar nu pot sa imi dau seama de la ce.......si creste temp la apa fff mult....nu pot sa imi dau seama
|
de incins o incinge repede ca il cunosc io cred ca e slaba chiuloasa.... dar cu crestere turatie nush ce sa zic...
|
Cu riscul de a spune o prostie, iti spun ca si eu am patit ceva asemanator de la o chestie banala...mie imi ramanea relantiul turat din cand in cand tot asa la 2-3000 turatii...cel mai nasol era cand fiind in viteza trebuia sa pun frana:)
Pana la urma a fost ceva banal: cablul de acceleratie ramanea uneori agatat in camasa metalica...eventual verifica si chestia asta. |
posibil trebuie verificat poate poate scapi ieftin :)
|
inca o chestie banala.... verifica si arcul care trage clapeta de acceleratie inapoi. am mai avut problema asta la cateva masini... il agati cu cateva spire mai incolo ca sa traga clapeta mai puternic inapoi...
|
Quote:
de ce nu va duceti la un mecanic decat sa scrieti diverse faze comice. |
ideea e ca io am vorbit cu el si asta a zis io zic ce a zis el nu ce cred...si de la mecanic a plecat masina si uite cum a ajuns :)
|
nu stiu ce sa mai zic dar nu mai suport...am dus masina sa ii faca motoru...si mi-a dat-o praf numai probleme am de cand am luat-o din service:(
|
tute peste el si fai gura ce sa iti zic...
|
yaaaaaeeeh-yay! \:D/ bucurie mare! am facut mashina.. in sfarshit, am rez intreruperile care ma inebunisera de o vreme incoa'..deci..simptome exact de capac delco fisurat sau rotor sau ceva care dadea scanteia la masa..nu totdeauna, cand avea ea kef..ideea e..poate va lovitzi shi voi..era masa de la modul! de la aprindere..nu facea contact bine! curatzat, strans shi voila! merge in treaba ei acu! :D
|
baieti am de vanzare ce e in semnatura... intrati daca sunteti interesati:D si pot sa aduc maine la intalnire
|
cre`ca iar am copt motoru'.. :)) snt stupid rau..deci, kids, don't try this at home: am scos furtunashu' de limitare de la by-pass. rezultatul e ca se cam incinge. bate avansu' cam tot timpu', nu foarte tare da' bate! treaba e ca nu e prima oara cand fac asta, shi apna acu nu a avut nika..insa inca o data se vede ca "o data e ca niciodata!"..nu-mi mai ajungea 1.2..imi trebuia mai mult! pfff! asta e..back 2 the drawing board! :|
|
bai tata... chiar nu ai vazut ca nu e o idee buna sa scoti furtunasu ala de rahat de acolo? nu e o idee buna sa faci asta... lasa ca trece...
|
unde e furtunasul ala? intre ce si ce? :D
|
intre by-pass shi tubulatura de admisie..mda..nush ce sa zic..nu pare kiar grava treaba, mashina merge rotund..doar ca se cam incinge shi mi se pare ca detoneaza cam tot timpu'..poate scap doar cu o garnitura noua..de incins, nu s-a incins kiar rau..mm! sa vad azi, ca aseara nu prea vedeam nika..
|
Am si eu o chestie care mi s-a intamplat de 2 ori la o distanta de 2 luni...de fiecare data motorul rula perfect, rotund pana cand in momentul in care am pus frana...din acel moment a inceput s-o tina doar in smucituri si se vede clar ca e ceva dereglat...care ar putea fi cauza?
|
1 Attachment(s)
Salutare, se pare ca trebuie sa imi vand 5-ul :cry: ... plec din tara...
Daca intereseaza pe careva, detaliile sunt urmatoarele: Renault 5 GT Turbo, 1.4l turbo, 1987, geamuri electrice, inchidere centralizata, jante aliaj, motorul si partea electrica refacute complet, scaune de la un Porsche mai vechi, turbina schimbata (una mai mare), B.O.V.,toba finala Plush (suna super), masina merge foarte bine dar din pacate trebuie sa plec din tara si nu o vreau sa o las parasita pe aici, pretul este 2500 euro. Mai multe poze cu masina pe messenger sau cel mai bine o vedeti la fata locului. Masina poate fi vazuta in Craiova. Telefon: 0723.510.408 sau 0768.775.001 Messenger: unspefaraunsfert |
Salut.
As vrea si eu o poza (daca aveti) cu furtunele de la radiatorul de incazire, care cum vin si cum sunt legate intre ele(daca aveti cu 1.6 d si mai bine, dar merge si benz), sau ce sa fac sa stea mai incins radiatorul. Pe 5 aproape sigur merge pusa turbina de aer de pe 11 pt incalzire habitaclu, ca ventilatorul ala e cam degeaba si zgomotos la majoritatea(eu iam facut un implant de pe opel astra - acceptat cu greu :D si cam racesc motoru cu ala :) |
nimic nou baieti? gata... a venit iarna si nu mai zice nimeni nimic.... hai cu clubu ala :D
|
acum vine 28 si noi trebuie sa fim prezenti la renault meeting in gasca, va tine ? hai sa stabilim ora de intalnire si locul ca sa plecam catre renault meeting ca asa e frumos io deja am propus in fata la city mall la ora 14:00 !
|
ai facut ceva stickere cu club super5? sa le punem cand ne intalnim....platim evident.nu cred ca avem unde sa stam in fata la city mall,e aglomerata si inghesuita intersectia aia.
|
nu am facut pentru ca trebuie sa vorbim toti si sa stabilim cine vrea si cine nu vrea , atunci in OMV langa city mall tot la 14:00 ?
|
e bine acolo.eu vreau sticker de mult.ceva pe albastru daca poti sa faci.imi zici cat face si aduc atunci banii.
|
se pare ca nu mai pot sa dau edit.pe prima pagina a topicului sunt modele de stickere.vezi care iti place si tie din alea si fa asa.
|
hai sa nu deviem de la subiect vorbim la poli de stickare.
E bine sa ne intalnim in OMW de langa city mall la ora 14:00 ?va rog sa postati si restu, e vorba sa mergem in gasca cu r5-urile la renault meeting :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning