![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
pe la capacul de culbutori P-acolo mi-am adus aminte .
deci ce garnitura trebuie si cam cit costa? |
1 Attachment(s)
pai garnitura pt capacul de culb, fireste. :)) pretu depinde in functie de firma, intre 60 de ron si 150 ron. victor reinz e in jur de 120 parca. gasesti si mai ieftine, oricum. intreaba pe la magazine de piese auto, se gasesc peste tot. vezi ca unele nu au si garniturile alea rotunde din mijloc. ar fi bine sa le iei cu totul, mai ales daca ai ulei pe langa bujii.
|
Pai garnitura de chiuloasa tot victor reinz este deci tot dasta o sa iau parerea mea:) acum sa vad la ce pret gasesc ca am dat un anunt la un magazin de piese aici pe 4 tuning
Merci frumos |
np! victor reinz ti-as recomanda si eu.. snt mai bune. si astea de la capac cam tind sa se coaca repede. deci daca pui una mai ieftina, nush cat de mult va tine.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Da Bosulica merci frumos. Cam la ce bani se gasesc jantele astea cu tot cu cauciucuri? (o idee ceva?)
Uitel si pe fraieru meu ce mufa de pisoi adormit are :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
fara ea nu are cum sa ti mearga ca e calculatorul de clima pt cea manuala la cea digitala nu mai exista pt ca e integrat in panolu de comanda
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am gasit ceva interesant si placut pe realoem si cred ca e si realizabil.e vorba de butonul start engine.stie cineva sa faca schema sau o are?o poate cineva posta?sau vreun link. k dupa realoem nu prea am inteles mare lucru.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si de ce zici ca si asta ar fi secreta? Sincer, n'o am, dar si daca as avea'o n'as da'o, pentru ca si eu am platit pentru montarea Obc'ului (sigur de asta te referi), asa cum majoritatea am platit. rdy4ever - Asta stiu ca asa se numeste, doar am programul de piese.....dar ceea ce zici tu nu cred ca este asa.....colegul meu, a avut pe pisica lui clima analoaga (cu 4 rotite) si'a schimbat aeroterma si panoul, si si'a pus clima digitala, si n'a avut asa ceva masina instalat pe ea.....si'a cautat'o acolo unde'i e locul, dar nu era.....clima ii merge perfect. Climatronicul, adica panoul digital are computer incorporat in el.... gyovannniy - Am o cunostinta aici la Valcea, care e electronist de meserie, si si' pus buton Start/Stop Engine in loc de cheie(pe Pisica/E36 normal).....descuie masina din telecomanda, se urca in masina, si baga in scrumiera (scrumiera fiind desfiintata, nui fumator), in lateral, un stick (cred ca in el are cipul de pe cheie), dupa care apasa pe butonul de start, butonul fiind in locul brichetei :lol:....bine ca omul e nebun, si'a pus ecran jos in locul obc'ului, in torpedou are playstationul si manetele......mocheta din portbagaj a desfiintat'o si'a pus plexiglas cu o boxa de soobwofer cu membrana in sus si cu neoane pe langa el......poate dau de el si'l intreb asa in mare cu ce se mananca butonul Start/Stop Engine.....in caz ca vrei butoane, mi se pare ca am prin service vreo 3buc, dar putin sterse, le'am schimbat la cateva femei,cu unele noi :lol: deh....unghiile astea. |
Quote:
|
Quote:
p.s. parca si threadul se numea "secrete, trucuri si info despre e36".. sau unele snt mai secrete decat celelalte? |
corect.sunt total de acord cu mistreku.are dreptate.nu putem schimba lumea dar mentalitatea merita sa incercam. pentru asta e forum.nu este normal ca cineva sa gandeasca ca el a platit si nustiu ce.pt ca in aceeasi masura eu cand schimb sau repar ceva la masina,mi se poate rupe ceva,sau defecta vreo piesa,dar postez ca altcineva s nu mai faca aceeasi greseala ca si mine.asta e mentalitatea pe care am intalnit/o in occident.iar dak threadul se numeste asa cu atat mai mult ar trebui sa se posteze tot ceea ce tine de secrete si trucuri e36.jm3k3rd3mik,eu te inteleg intr/un fel ca poate ai platit sau ai plati,dar in cazul asta dai dovada de egoism.atat tu cat si ceilalti m/ati ajuta mult pe acest forum cu f multe informatii utile,pentru care nu stiu cum s va fiu mai recunoscator,dar haideti s schimbam aceasta mentalitate cel putin pe acest forum.e un inceput.
|
4 Attachment(s)
Mda.....aveti si voi dreptate :lol:
Poate nu e un truc sau secret dar e un info care tine de Bmw, si oricand e bun sa fie acolo in masina ta, in E36: stick Original BMW, 8Gb, arata exact ca o cheie de Bmw modelul nou. Pret 37eur |
e ieftina....defapt pretul e la fel ca pe ebay. am si eu una identica....isi merita toti banii ! imi place ca are rata de transfer mare !
|
nu e scumpa daca fac rost de bani cred ca imi achizitionez si eu una
|
Quote:
|
da ce marca e pe cipset:D e bmw :)) oricum eu cred ca e un stik da personalizat cu sigla bmw:)
|
ce mai fac astia de la Bmw:))))))
|
Si cate si mai cate va pot aduce cu sigla Bmw, pe original.....
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Navigatie - tot kitul de instalare 1600eur
Emblema cu culoarea masinii - 7eur Trusa portbagaj Trusa individuala - 100eur Buzunar scaun - 50eur Lanterna - 30eur Later edit: cateva doar :lol: |
Quote:
cosmos schwarz metallic 303 |
Imi place stick-ul :D
|
Quote:
|
stie cineva, e vreo diferenta intre jugu de E36 din '91 si cel '95 - '96?
|
Am si eu o problema cu aerisitorul de la radiator . Mai exact cand am cumparat masina nu m am uitat la el , iar acum am mai completat cu antigel si cand sa fac aerisirea , aerisitorul ala lipseste si e dat cu un fel de poxilina . Am curatat acolo e spart . E nevoie sa cumpar alt radiator ? sau astup la loc cu poxilina si merg inainte ? Stiu ca la bmw uri e problema mare daca nu ii fac aerisirea ..
|
Daniel_Toa: indicat ar fi sa iti cumperi alt radiator....pt ca poti avea ghinionul sa fierbi motorul fara aerisitorul ala.
|
de 2 luni de cand am masina , acul a stat numai la jumatate pe ceas ... nu a trecut niciodata peste . Unul nou cam la ce pret ajunge ?
|
Daniel_Toa: pe la 150 roni la second hand.
|
Am cautat si nou si am gasit la 550 de lei . De schimb trebuie sa il schimb , cand o veni vara cu caldura aia 40 de grade , mai mult ca sigur o sa fiarba .
|
nu are rost Nou....gasesti si second hand bun.
|
Quote:
radar - nu'i nici o diferenta. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning