Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

Provenzano 12-07-10 15:35

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

frumoase pozele...in special ala in drift. te-a prins Bine Syd.

GOGU_VL 12-07-10 16:31

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3512783)
frumoase pozele...in special ala in drift. te-a prins Bine Syd.

Da, intradevar reusita......c'am ingust locul acolo, dar mi'a reusit :lol:

SL 63 AK 12-07-10 17:43

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3512916)
Da, intradevar reusita......c'am ingust locul acolo, dar mi'a reusit :lol:

sauu ai pus doar de poza masina?ca asa cam pare :P ...tare matza,ce nu-mi plac mie in 4 usi dar asta face toti banii :)

VL 77 SYD 15-07-10 12:02

Bun asta? :lol:

Provenzano 15-07-10 12:08

bun bun:))

GOGU_VL 15-07-10 21:45

Quote:

Originally Posted by SL 63 AK (Post 3513045)
sauu ai pus doar de poza masina?ca asa cam pare :P ...tare matza,ce nu-mi plac mie in 4 usi dar asta face toti banii :)

Poate asa ti se pare tie, dar restul care erau acolo te contrazic :lol:

Bun rau de tot asta SYD ;) jmeker rau montajul....rar mai vezi asa ceva :twisted:

manu22 16-07-10 14:19

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3440641)
Au venit si restul de poze.....
Miezurile date cu decapant si curatate la mana pentru a fi duse la vopsit, suruburile facute la bormasina, pentru a fi vopsite cu spray'ul cu mana, si lacuite......un chin, ma jur :lol:
Am ramas fara amprente pe toate buricele degetelor, febra la maini si picioare, umarul stang putin dislocat, o janta de tabla de pe spate, indoita cu ciocanul, ca nu mai iesea dupa butuc in urma unui mic burnout bubuind cauciucul in 10sec (era de iarna), ars pe spate si maini de soare, tot frecand la jante, am uitat ca ma batea soarele, putina voma ca nu strica, batandu'ma soarele si'n cap :lol:, si cireasa de pe torn :x unghia mare de la stangul neagra, in urma cazaturii unui miez de la o janta direct pe ea.....si gata, c'am d'ajuns nu?
Toata treaba a durat de luni dimineata, pana sambata la ora 14:15....de ce zic 14:15? Pentru ca peste strada de mine e Gomm (vulcanizare/echilibrare roti) si inchideau la 14:00, asa ca n'am mai apucat sambata sa le vad pe masina, ci duminica :rolleyes2
Oricum n'au iesit asa cum ies facute de un profesionist, dar imi plac si cum au iesit din mainile mele.

Mii de multumiri lui Teo WST, pentru ca el este omu care mi'a zis sa le polishez, ca eu vroiam sa le vopsesc, si nu in ultimul rand lui Constantino si lui Ziemenz....va multumesc mult de tot tuturor, baieti de nota 10 ;)

Salut....cam tarziu te intreb...cum ai procedat EXACT cabnd le-ai vopsit? le-ai sablat...le-ai dat cu grund sau cu primer(si de care primer, ca nu gasesc decat pt plastic) apoi 2-3 straturi vopsea lac si gata...? ma intereseaza primer sau grund, ce anume ai folosit.... Bafta !

Wilgax 16-07-10 18:10

Foarte reusite pozele!Foarte reusita si masina in sine ca si tuning!Original replica M.

GOGU_VL 17-07-10 10:12

Quote:

Originally Posted by manu22 (Post 3522746)
Salut....cam tarziu te intreb...cum ai procedat EXACT cabnd le-ai vopsit? le-ai sablat...le-ai dat cu grund sau cu primer(si de care primer, ca nu gasesc decat pt plastic) apoi 2-3 straturi vopsea lac si gata...? ma intereseaza primer sau grund, ce anume ai folosit.... Bafta !

Tati, sincer nu stiu......le'am dat u decapant de 2-3ori, le'am luat cu jmirghel, si dupa, le'am trimis vopsitorului.....le'a dat cu vopsea neagra si 2 straturi de lac....mai multe nu stiu :???:

Wilgax, mersi mult ma frend ;)

GOGU_VL 21-07-10 11:48

5 Attachment(s)
Diverse......

ovidiu89 21-07-10 17:35

criminal pisoiu.felicitari pentru felu in care ai grija de masina:D:D

GOGU_VL 21-07-10 18:59

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3533524)
criminal pisoiu.felicitari pentru felu in care ai grija de masina:D:D

Mersi mult ;)

Lymbutza 21-07-10 20:10

imi poti zice si mie de unde ai luat oglinzile si cat au costat ?!

Provenzano 21-07-10 20:17

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 3533799)

U.S.A

blk99 21-07-10 20:23

Fiat india

http://www.auto-power-girl.com/cars-...its_sales.html

GOGU_VL 21-07-10 21:44

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 3533799)

Asa cum ti'a raspuns Provenzano, din USA, de pe eBay.....Provenzano stie prea bine toata povestea oglinzilor pentru ca el mi le'a comandat :lol:
In caz ca vrei sa stii si costul lor.....a fost pe vremea aia 16.000.000lei vechi totalul :???:

Blk99 - care'i treaba cu postul inutil al tau ? ? ?

Later edit: Provenzano, mai era una pe 4tuning la vanzare, acum vreo 2luni, un coupe ca al tau......normal ca l'am sunat si l'am intrebat de ele, dar erau doar de forma, nici electrice, nici heliomate, nici rabatabile, nici incalzite :sad: alea de lea avut pe M3, isi batuse joc de ele.......

Provenzano 21-07-10 21:49

in afara de pisica ta nu am mai vazut vreuna cu oglinzi de`astea.

Marian_nebunu 24-07-10 15:07

mare finete de masina alba :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

couzin 28-07-10 19:29

super masina imi place bravo tata felicitari e superba :twisted:

SaproDVL 07-09-10 11:21

Ai grija de pisoi Gogule ca e o bomboana de masina :)
Te mai gandesti la alt transplant ? :twisted:

See you

GOGU_VL 07-09-10 17:20

Quote:

Originally Posted by SaproDVL (Post 3640565)
Ai grija de pisoi Gogule ca e o bomboana de masina :)
Te mai gandesti la alt transplant ? :twisted:

See you

Este este :lol: deocamdata nu ma gandesc, merge foarte bine motorul, nu papa gram de ulei.....doar ce-am facut schimbul la toate filtrele ;)

GOGU_VL 30-09-10 16:49

4 Attachment(s)
Se cunoaste ca am baiat de 4luni, nu? :lol: N-am mai miscat mare lucru p-aici.....
S-au mai montat noile angel eyes-uri pe Smd.....d-au destul de bine pe masina, nu ma asteptam, dar oricum imi plac si astea......s-a mai pus o alta folie mai deschisa pe faruri/proiectoare/semnale, si alte semnale albe Oem, cele clare nu-mi mai placeau.....si-o stema la mijto pe capota.....asa cum stiti majoritatea imi crapase fibra unde astupase vopsitorul stema.
Si-o sa mai vina inca, cateva imbunatatiri, destul de importante/necesare si rare :twisted: ......to be continued

Marian_nebunu 30-09-10 17:07

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3693500)
Se cunoaste ca am baiat de 4luni, nu? :lol: N-am mai miscat mare lucru p-aici.....
S-au mai montat noile angel eyes-uri pe Smd.....d-au destul de bine pe masina, nu ma asteptam, dar oricum imi plac si astea......s-a mai pus o alta folie mai deschisa pe faruri/proiectoare/semnale, si alte semnale albe Oem, cele clare nu-mi mai placeau.....si-o stema la mijto pe capota.....asa cum stiti majoritatea imi crapase fibra unde astupase vopsitorul stema.
Si-o sa mai vina inca, cateva imbunatatiri, destul de importante/necesare si rare :twisted: ......to be continued

oltene ce ejti tu :D cercuri cand ii dai mancatias sufletul :D:D:D:D ca ne ameninti de mult :)))))))

frumoasa masina succes in continuare :D

D o n n 30-09-10 23:37

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3693555)
oltene ce ejti tu :D cercuri cand ii dai mancatias sufletul :D:D:D:D ca ne ameninti de mult :)))))))

zi-mi ce ai de vanzare...angel`urile vechi...ceva semnale una alta?;;) stii ca vreau sa fiu primu intrebat intrebat !

GOGU_VL 01-10-10 15:40

Cum le-am dat jos, cum s-au dat si s-au montat....sorry

JusT_SaY_BoBo 02-10-10 15:11

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3693500)

mult mai bine arata cu semnalele albe!

SV25MBN 02-10-10 17:14

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3697506)
mult mai bine arata cu semnalele albe!

Daca avea si farurile albe, da. Dar avand folie si pe proiectoare si pe faruri, cred ca arata mai bine cu semnalizarile fumurii.

GOGU_VL 02-10-10 18:07

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3693555)

Mareane am mai facut....intradevar mai rare, dar am facut......si mereu m-au apucat pandaliile numai cand eram singur, si n-avea cine sa ma filmeze......sper sa fac cat de curand un filmulet ;)
Ce frumos era daca veneai si tu maine.....

Marian_nebunu 02-10-10 19:55

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3697840)
Mareane am mai facut....intradevar mai rare, dar am facut......si mereu m-au apucat pandaliile numai cand eram singur, si n-avea cine sa ma filmeze......sper sa fac cat de curand un filmulet ;)
Ce frumos era daca veneai si tu maine.....

pe ce am eu mai scump nu am masina sa plec la drum,e praf :) nu am servo,nu am bielete,nu am bucsi nu am amortizoare :))))

am doar frana si motoru =))))) si TABLE LOLO :peace::peace:

JusT_SaY_BoBo 02-10-10 22:25

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3697734)
Daca avea si farurile albe, da. Dar avand folie si pe proiectoare si pe faruri, cred ca arata mai bine cu semnalizarile fumurii.

mereu e loc de mai bine:).am zis doar ca arata mai bine ca inainte:):lol:

GOGU_VL 04-10-10 20:44

7 Attachment(s)
Drink holder Oem nou nout :twisted: :arrow:

Nosfer 04-10-10 21:36

ioi, de cand visez si eu la asa ceva. Ne zici si noua de unde l-ai gasit?:rolleyes2

Provenzano 04-10-10 21:43

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3702717)
Drink holder Oem nou nout :twisted: :arrow:

tare asta si folositor

trafy-vr6 04-10-10 21:44

cati bani

plictisit 04-10-10 21:44

bun bun, germany import ?

GOGU_VL 04-10-10 22:44

Intr-un sfarsit a ajuns si ziua cand m-am hotarat sa comand drink holder-ul asta (90eur).....buuuun.
Faza tare....dau e-mail aluia unde comandam noi piese in Germania:
Eu - say me please if you have this part number on stock, or you have to order it from the principal Bmw Dealer.
El - I'm soo sorry but this part number is not deliverable anymore from Bmw, they dont make from 2 years this part number.
Dezamagit, imi iau gandut de la el si m-apuc sa caut pe google pe la dezmembrari.
Cand dau refresh in e-mail, am un 1 new inbox....dau pe el, il citesc:
El - STOOOOOOOP, i find a sigle part number on stock, to a dealer from Nurburgring, he have it for sale, do you still want it?
Eu - YESSSSS, call him now to send it to you, and when will come our driver to pick up all the parts numbers, give him personal the drink holder :lol:

Sper ca-ti inteles toti povestea drink holder-ului meu......
Foooarte folositor, poti schimba suportii/scrumiera cum vrei tu, iar ala pentru firfirei e foarte mijto :lol: paharul plin aproape ochi si nu se varsa absolut nimic din el.......

GOGU_VL 05-10-10 00:55

11 Attachment(s)
Cateva poze de duminica, de la E36 Meeting Rm.Valcea.....
Si un mic filmulet, cu dedicatie pentru Marean :twisted: nebunule, nu te-am uitat :lol: https://www.youtube.com/watch?v=fB6ZBF3DXYM o sa revin cu filmuletul de la persoana in jurul careia m-am invartit......

trafy-vr6 05-10-10 08:10

cu ocazia asta am aflat ca nu`mi merge proiectorul pe stanga:)))))))

jakal 05-10-10 08:29

ce tare e poza cu ,,,,,cainele......se uita la atatea matze cum trec....:lol::lol:

saracu cred ca e dezamagit ca nu a prins nici una........:D

GOGU_VL 05-10-10 11:59

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3703560)
ce tare e poza cu ,,,,,cainele......se uita la atatea matze cum trec....:lol::lol:

saracu cred ca e dezamagit ca nu a prins nici una........:D

:lol::lol: frate, ala ca ala, dar a mai fost inca unul, care n-a vrut deloc sa se dea la o parte din drum.....dormea pe banda noastra, o gramada de claxoane de la prima masina, dar degeaba, am fost nevoiti, ca primele 3-4 masini sa-l ocolim, dupa care intr-un final s-a dat si el pe margine.

Si revin cu inca un set de poze......

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning