![]() |
Re: Constanta - Accidente
5 Attachment(s)
Da, Adi are dreptate... :(
Au venit si filmele: |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
au fost asta seara vreo 3 accidente unu pe mamaia , un taximetrist a calcat un pieton pe trecere , unu in mamaia unde una cu un tico a intrat in niste stalpi d-aia portocalii si dupa s-a oprit intr`un gardulet galben , iar ultimu pe mircea la intersectia de la biserica , 3 masini , un peugeot , un sang yong si un matiz care s-a rasturnat de 2 ori si dupa s-a oprit in perete.
am poze da e cam proasta calitatea |
in noaptea asta a fost unul la intersectia mircea cu iorga din cate am auzit si a iesit cam grav,daca are cineva detalii...
|
am scris eu mai sus . vezi si pozele
|
Daca ar face astia chestionarul de 5 intrebari la examenu auto. S-ar injumatatzii po****tzia Romaniei. In ultimu timp parca-s turbatzi astia.Mor pe capete si nu se linistesc neam....
|
Quote:
dar daca te omoara altul aiurea... treci pe trecere si da peste tine cu 100 km/h ,nici nu calca frana sau tu mergi pe strada cu prioritate si vine unul din laterala cu viteza fara sa vada semnul STOP... nu mai e aceeasi chestie |
dar sincer acum ,tii la ambitia ca este trecere si ala trebuie oricum sa opreasca sau tii la viata ta si mai bine il lasi pe nebun sa se duca?nu e bine sa fi atent totusi si pe trecere chiar daca ai verde ?
|
Quote:
|
am auzit si eu de accidentu ala da n-am apucat sa ma duk .. cand am trecut pe acolo mai erau urmele cu creta pe jos .. :D
|
Quote:
@ sonykel uite un scenariu bulevard mare (sa zicem 1 mai ) ...seara/noaptea oare tu opresti si te asiguri la o intersectie cu o strada mica (sa zicem aurora oare ai auzit de ea?) pe care nici nu o vezi ,ce sa mai zic sa te gandesti ca iese unul cu viteza... si intra in tine... (anul trecut a fost accident acolo din cauza neacordarii de prioritate). e si vina lui ala care merge pe bulevard ca nu incetineste la fiecare straduta? da inapoi cateva pagini aici si vezi si accidentul de pe bd-ul mamaia cand a iesit ala cu masina de interventii de la nu stiu ce firma de bate`ngarzi ca si cum isi cumparase sosea. niciodata nu poti fi prea atent si sa prevezi de pe unde iese cate unul asa ca lasati duma cu "preferi sa mori cu prioritatea in mana" |
nu normal ca nu ma opresc dar mai ales noapte cand ``alerg`` sunt cu ``ochii in paishpe`` shi unde cunosc intersecti dau un flash 2 ca asha am invatatzat eu cand am facut shcoala de shoferi shi de multe ori ma salvat faza cu flashu vedeam ca ma apropi de o straduta ceva unde chiar daca aveam prioritate
faceam 2-3flashuri shi dupa aia auzeam nishte frane il vedeam pe tantalau cum venea in derapaj spre mine... deci chestia e urmatoare fereshtete de toti nu ashtepta sa te fereasca ei pe tine... |
accident pe varianta intre un camion si un motor rezultatul un mort si o ranita ...
|
Quote:
am plecat de la "te omoara altul aiurea" si am ajuns la cat de prevazatori suntem ... am zis mai sus ca niciodata nu poti fi "prea" in nimica ca sa nu o mai dam in off-topic daca vrei sa dezvoltam vezi la profilul meu unde am id-ul de mess. |
daca ar fi scolile de soferi mult mai serioase si cu o perioada de instruire mult mai mare ar fi mult mai bine....ar scadea accidentele...sunt multii care abia iau permisul si faca greseli care costa...am o colega care are permisul dar nu ste sa conduca bine...se panicheaza...in caz de ceva grav....nu vreau sa ma gandesc..
|
Parerea mea e ca nu au shcolile nici o vina... puteau sa ma tina 3ani in shcoala shi sa dau examenu de 1000de ori ca tot ca imbecilu mergeam deci nu cred ca la altii sar aplica
|
nu vb de asta....nu vb de teribilismul pe care il ai ...ci de ex: ca nu sti cand ai prioritate sau nu sau ceva de ex.
|
5 Attachment(s)
cateva accidente .. cu victime .. cu daune ;)
toate zona cireshica ;) |
veneam azi dinspre casa de cultura spre gara pe lapusneanu ,vine un taximetrist pe linia de tramvai,se baga in fata mea,vede pieton pe trecerea de langa intersectia cu strada bucuresti(pe sensul celalalt) si pune frana brusca in fata mea.apas si eu frana (aveam 30 la ora maxim) si ... mi se pune frana doar pe o roata si-mi trage de volan dreapta si am intrat intr-un break parcat chiar langa trecere. eu n-am patit nimik la "jeep-ul" din dotare (dacia 1310 imprumutat) iar celui cu break-ul i-am indoit putin aripa spate + flapsul zgariat.am "scapat" cu avertisment si cu parerea de rau ca nu i-am retinut numarul la taximetrist (numar de leasing)
|
La urcarea din port in drept cu Ibis un motor negru fara partea din fata. Nu aveam unde sa opresc. Stiti ceva?
|
2 Attachment(s)
La ICIL azi in intersectia lui IC Bratianu cu Lapusneanu:
|
ok dar ce masina aveai in fata ML 55 AMG?
|
3 Attachment(s)
Azi dimineata pe la 8 sa intamplat... cica nu au fost raniti asha mia zis omu de la peco nu shtiu nimic mai mult...
|
s-au indoit destul de bine ... au avut noroc dak au scapat doar cu cateva zgarieturi ...
|
Quote:
Sincer nu m-am uitat atent....oricum ML-ul nu era implicat in accident, doar astepta la semafor. |
si un seria 3 la podu de la dorally lovit in cur de o masina , bmw`u era nasol pleca pe platforma , curu varza , cealanta masina nu am vazut`o , de fapt era un matiz pe acolo lovit la bot dar ar fi culmea sa fie ala cu asa putine avarii , si bmw`u varza
|
Quote:
Si am mai vazut unu pe varianta pe la 15 un tico care iesea din metro nu a acordat prioritate si a intrat in matiz, rasturnandu-l. |
pai shi de vina e cel cu dacia nu cel cu loganu...
|
Quote:
|
nasol oricum, poate era vreun kamikaze sunt curios cat avea taxiu cam ce viteza...
|
Poate n-a avut foarte mult da daca nu a redus ...oricum la politie nu conteaza ca ai avut viteza, daca nu a existat radar la momentu ala acolo putea sa aiba si 150 ca tot nu e vinovat.
|
accident intre "bolizi" p varianta...chiar in dreptu la metro...un tico a rasturnat un matiz...politie,salvare...masurari...alea alea...poze nu am :)
|
Quote:
|
aseara la 7 juma o dacie s-a luat la tranta cu un copac.Rezultatul....se pare ca 4 morti...soferul beat a intrat intr-o groapa , a facut explozie si s-a incolacit pe copac pe ppartea dreapta.Pasagerul dreapta mort pe loc ,o femeie la spital in jur de 12 noaptea si ceilalti miroseau a moarte si nu prea au shanse...
Si totul ptr ca omul s-a enervat ca a fost depasit de un logan... |
Quote:
ery are dreptate la faza cu expertiza |
2 Attachment(s)
.................
|
am si eu cateva n tel :) urmeaza sa le scot ;)
|
acum o ora a avut loc un accident grav pe Ferdinand...din cate am vazut/inteles...o skoda octavia...a calcat o femeie pe trecerea de pietoni.Femeia a murit...nu am vazut urme de frana nik...Soferul a fost luat la politie..
o sa dea la Tv..ca au fost multi..antena 1..protv..national.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning