Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

CT-87-ADY 09-05-07 12:36

Re: Constanta - Accidente

5 Attachment(s)
Da, Adi are dreptate... :(

Au venit si filmele:

-=X-Team=-82-MDN 09-05-07 15:51

Quote:

Originally Posted by CT-87-ADY (Post 892398)
Da, Adi are dreptate... :(

Au venit si filmele:

nasol rau ... Doamne fereste de asa ceva .. ;(

yulydelacamp2005 09-05-07 22:52

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 892155)
Daca te pricepi si esti instruit sa dai un prim ajutor victimelor rezultate intr-un accident este ok si poti sa te bagi...daca nu mai bine stai in banca ta...doar daca exista un inceput de incendiu trebuie acctionat ptr lichidarea lui.....in rest e bine sa nu va bagati ptr ca nu stiti ce trebuie sa faceti si cum sa scoateti un om incarcerat....
Au fost oameni care au murit din cauza bunavointei celor din jur

e perfect adevarat ... dar cred ca orcine trebuie instruit sa dea un prim ajutor ... inca din clasele V-VIII si pana ajunge la maturitate ... si cand faci scoala de soferi sunt lucruri elementare din primul ajutor pe care orice sofer ar trebui sa le cunoasca ... si cand am spus ce am spus ...nu ma refeream neaparat la deplasarea sau miscarea persoanelor din masina ... ci macar la verificare sau poate la deplasarea portierelor, a plafonului ... nu stiu ... poate exagerez ... dar eu cand am vazut masina ...primul lucru a fost sa cobor sa vad daca mai e cineva in masina, sau daca e nevoie de ajutor(nestiind ca momentul accidentului a fost cu mult inainte)...

c0a 12-05-07 00:16

2 Attachment(s)
au fost asta seara vreo 3 accidente unu pe mamaia , un taximetrist a calcat un pieton pe trecere , unu in mamaia unde una cu un tico a intrat in niste stalpi d-aia portocalii si dupa s-a oprit intr`un gardulet galben , iar ultimu pe mircea la intersectia de la biserica , 3 masini , un peugeot , un sang yong si un matiz care s-a rasturnat de 2 ori si dupa s-a oprit in perete.
am poze da e cam proasta calitatea

GABBY_ 12-05-07 01:17

in noaptea asta a fost unul la intersectia mircea cu iorga din cate am auzit si a iesit cam grav,daca are cineva detalii...

c0a 12-05-07 02:05

am scris eu mai sus . vezi si pozele

Dj Nuca 12-05-07 08:08

Daca ar face astia chestionarul de 5 intrebari la examenu auto. S-ar injumatatzii po****tzia Romaniei. In ultimu timp parca-s turbatzi astia.Mor pe capete si nu se linistesc neam....

kirin 12-05-07 10:26

Quote:

Originally Posted by DUTZU (Post 896975)
Sa moara dai in plm de fraierii !!!

daca o cauti singur,de acord,fiecare stie ce riscuri sunt cand o "calci" mai mult decat trebuie sau faci alte manevre "periculoase"

dar daca te omoara altul aiurea... treci pe trecere si da peste tine cu 100 km/h ,nici nu calca frana sau tu mergi pe strada cu prioritate si vine unul din laterala cu viteza fara sa vada semnul STOP... nu mai e aceeasi chestie

GABBY_ 12-05-07 15:44

dar sincer acum ,tii la ambitia ca este trecere si ala trebuie oricum sa opreasca sau tii la viata ta si mai bine il lasi pe nebun sa se duca?nu e bine sa fi atent totusi si pe trecere chiar daca ai verde ?

sonykel 12-05-07 16:30

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 897581)
dar sincer acum ,tii la ambitia ca este trecere si ala trebuie oricum sa opreasca sau tii la viata ta si mai bine il lasi pe nebun sa se duca?nu e bine sa fi atent totusi si pe trecere chiar daca ai verde ?

aici gaby are perfecta dreptate, multi prefera sa moara cu ``prioritatea in mana`` e bine si atunci cand ai prioritate sa te asiguri ca poate vine vreun nebun vreun inconshtient shi il doare n **** de viata ta shi de faptu ca aveai prioritate sau verde etc...

Psycho 12-05-07 19:00

am auzit si eu de accidentu ala da n-am apucat sa ma duk .. cand am trecut pe acolo mai erau urmele cu creta pe jos .. :D

kirin 13-05-07 11:11

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 897581)

eu ii las pe nebuni sa se duca,stai linistit ca nu ma arunc in fata masinii,tin la mine dar am vazut destule accidente aiurea si nu de putine ori era sa dea cate unul peste mine care mergea linistit cu viteza mare pe sens interzis & stuff si eu ma uitam la masini in sensul normal de unde ar fi venit

@ sonykel uite un scenariu

bulevard mare (sa zicem 1 mai ) ...seara/noaptea oare tu opresti si te asiguri la o intersectie cu o strada mica (sa zicem aurora oare ai auzit de ea?) pe care nici nu o vezi ,ce sa mai zic sa te gandesti ca iese unul cu viteza... si intra in tine... (anul trecut a fost accident acolo din cauza neacordarii de prioritate).

e si vina lui ala care merge pe bulevard ca nu incetineste la fiecare straduta?

da inapoi cateva pagini aici si vezi si accidentul de pe bd-ul mamaia cand a iesit ala cu masina de interventii de la nu stiu ce firma de bate`ngarzi ca si cum isi cumparase sosea.

niciodata nu poti fi prea atent si sa prevezi de pe unde iese cate unul asa ca lasati duma cu "preferi sa mori cu prioritatea in mana"

sonykel 13-05-07 11:54

nu normal ca nu ma opresc dar mai ales noapte cand ``alerg`` sunt cu ``ochii in paishpe`` shi unde cunosc intersecti dau un flash 2 ca asha am invatatzat eu cand am facut shcoala de shoferi shi de multe ori ma salvat faza cu flashu vedeam ca ma apropi de o straduta ceva unde chiar daca aveam prioritate
faceam 2-3flashuri shi dupa aia auzeam nishte frane il vedeam pe tantalau cum venea in derapaj spre mine... deci chestia e urmatoare fereshtete de toti nu ashtepta sa te fereasca ei pe tine...

Psycho 13-05-07 15:06

accident pe varianta intre un camion si un motor rezultatul un mort si o ranita ...

kirin 13-05-07 15:40

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 898608)
nu normal ca nu ma opresc dar mai ales noapte cand ``alerg`` sunt cu ``ochii in paishpe`` shi unde cunosc intersecti dau un flash 2 ca asha am invatatzat eu cand am facut shcoala de shoferi shi de multe ori ma salvat faza cu flashu vedeam ca ma apropi de o straduta ceva unde chiar daca aveam prioritate

si unde nu cunosti ?si daca ala nu mai are timp sa franeze,nu-i tin franele/nu vede flashurile?

am plecat de la "te omoara altul aiurea" si am ajuns la cat de prevazatori suntem ...
am zis mai sus ca niciodata nu poti fi "prea" in nimica

ca sa nu o mai dam in off-topic daca vrei sa dezvoltam vezi la profilul meu unde am id-ul de mess.

Doctorul 17-05-07 19:03

daca ar fi scolile de soferi mult mai serioase si cu o perioada de instruire mult mai mare ar fi mult mai bine....ar scadea accidentele...sunt multii care abia iau permisul si faca greseli care costa...am o colega care are permisul dar nu ste sa conduca bine...se panicheaza...in caz de ceva grav....nu vreau sa ma gandesc..

sonykel 18-05-07 00:25

Parerea mea e ca nu au shcolile nici o vina... puteau sa ma tina 3ani in shcoala shi sa dau examenu de 1000de ori ca tot ca imbecilu mergeam deci nu cred ca la altii sar aplica

Doctorul 18-05-07 02:09

nu vb de asta....nu vb de teribilismul pe care il ai ...ci de ex: ca nu sti cand ai prioritate sau nu sau ceva de ex.

Psycho 19-05-07 18:30

5 Attachment(s)
cateva accidente .. cu victime .. cu daune ;)

toate zona cireshica ;)

kirin 19-05-07 18:34

veneam azi dinspre casa de cultura spre gara pe lapusneanu ,vine un taximetrist pe linia de tramvai,se baga in fata mea,vede pieton pe trecerea de langa intersectia cu strada bucuresti(pe sensul celalalt) si pune frana brusca in fata mea.apas si eu frana (aveam 30 la ora maxim) si ... mi se pune frana doar pe o roata si-mi trage de volan dreapta si am intrat intr-un break parcat chiar langa trecere. eu n-am patit nimik la "jeep-ul" din dotare (dacia 1310 imprumutat) iar celui cu break-ul i-am indoit putin aripa spate + flapsul zgariat.am "scapat" cu avertisment si cu parerea de rau ca nu i-am retinut numarul la taximetrist (numar de leasing)

CT-07-APV 21-05-07 01:15

La urcarea din port in drept cu Ibis un motor negru fara partea din fata. Nu aveam unde sa opresc. Stiti ceva?

quick_5hifter 22-05-07 19:10

2 Attachment(s)
La ICIL azi in intersectia lui IC Bratianu cu Lapusneanu:

ct77pia 23-05-07 18:23

ok dar ce masina aveai in fata ML 55 AMG?

sonykel 23-05-07 18:31

3 Attachment(s)
Azi dimineata pe la 8 sa intamplat... cica nu au fost raniti asha mia zis omu de la peco nu shtiu nimic mai mult...

BuGyy 23-05-07 18:38

s-au indoit destul de bine ... au avut noroc dak au scapat doar cu cateva zgarieturi ...

quick_5hifter 23-05-07 21:41

Quote:

Originally Posted by ct77pia (Post 916120)
ok dar ce masina aveai in fata ML 55 AMG?

Sincer nu m-am uitat atent....oricum ML-ul nu era implicat in accident, doar astepta la semafor.

YZF-PWR 23-05-07 21:46

si un seria 3 la podu de la dorally lovit in cur de o masina , bmw`u era nasol pleca pe platforma , curu varza , cealanta masina nu am vazut`o , de fapt era un matiz pe acolo lovit la bot dar ar fi culmea sa fie ala cu asa putine avarii , si bmw`u varza

aXeL.ZeY 23-05-07 22:52

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 916142)
Azi dimineata pe la 8 sa intamplat... cica nu au fost raniti asha mia zis omu de la peco nu shtiu nimic mai mult...

Este tatal unui tovarash de-al meu si mai era cu masina cu sora unui alt prieten, au scapat amandoi cu zgaraieturi si vanatai. Taximetristu l-a lovit in plin, a zis ca a inchis ochii cand a vazut masina in fata.

Si am mai vazut unu pe varianta pe la 15 un tico care iesea din metro nu a acordat prioritate si a intrat in matiz, rasturnandu-l.

sonykel 23-05-07 22:53

pai shi de vina e cel cu dacia nu cel cu loganu...

aXeL.ZeY 23-05-07 23:51

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 916670)
pai shi de vina e cel cu dacia nu cel cu loganu...

Si am zis eu ca nu e asa ? Am zis de ala cu taxiu ca, pe langa ca nu a adaptat viteza la conditiile de mers nu a facut nici o manevra de evitare.

sonykel 23-05-07 23:53

nasol oricum, poate era vreun kamikaze sunt curios cat avea taxiu cam ce viteza...

aXeL.ZeY 24-05-07 00:00

Poate n-a avut foarte mult da daca nu a redus ...oricum la politie nu conteaza ca ai avut viteza, daca nu a existat radar la momentu ala acolo putea sa aiba si 150 ca tot nu e vinovat.

B_Boy 24-05-07 00:19

accident intre "bolizi" p varianta...chiar in dreptu la metro...un tico a rasturnat un matiz...politie,salvare...masurari...alea alea...poze nu am :)

ERY 24-05-07 09:15

Quote:

Originally Posted by aXeL.\/iX (Post 916848)
Poate n-a avut foarte mult da daca nu a redus ...oricum la politie nu conteaza ca ai avut viteza, daca nu a existat radar la momentu ala acolo putea sa aiba si 150 ca tot nu e vinovat.

Foarte fals ce ai spus... in cazul in care esti sigur ca celalalt avea o viteza foarte mare poti cere o expertiza si sas il actionezi in instanta pe respectivu...

D_M_X 24-05-07 09:44

aseara la 7 juma o dacie s-a luat la tranta cu un copac.Rezultatul....se pare ca 4 morti...soferul beat a intrat intr-o groapa , a facut explozie si s-a incolacit pe copac pe ppartea dreapta.Pasagerul dreapta mort pe loc ,o femeie la spital in jur de 12 noaptea si ceilalti miroseau a moarte si nu prea au shanse...
Si totul ptr ca omul s-a enervat ca a fost depasit de un logan...

sonykel 24-05-07 12:26

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 917204)
Foarte fals ce ai spus... in cazul in care esti sigur ca celalalt avea o viteza foarte mare poti cere o expertiza si sas il actionezi in instanta pe respectivu...

eu intrebam de curiozitate de viteza incercam sa mi fac o idee shi anume, cat se stramba un logan la o anumita viteza...
ery are dreptate la faza cu expertiza

X-Ray-Eyes 25-05-07 11:27

2 Attachment(s)
.................

Psycho 26-05-07 19:04

am si eu cateva n tel :) urmeaza sa le scot ;)

peter 27-05-07 21:45

acum o ora a avut loc un accident grav pe Ferdinand...din cate am vazut/inteles...o skoda octavia...a calcat o femeie pe trecerea de pietoni.Femeia a murit...nu am vazut urme de frana nik...Soferul a fost luat la politie..

o sa dea la Tv..ca au fost multi..antena 1..protv..national..

aXeL.ZeY 27-05-07 22:02

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 917204)

Pe ce baza ? urme de frana nu exista ...si crede-ma putine sanse de reusita, din pacate. cunosc mai multe cazuri de genu.

All times are GMT +2. The time now is 00:33.

- Copyright 2026 4Tuning