Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tng 25-04-06 16:48

Re: Diverse discutii

eko_x_cite ...si cu nr lui mare de km mers pe nashpa

shantzu 25-04-06 16:57

bha x_cite acolo era vb cat ai condus tu , nu cat ai mers cu masina tatalui tau ;)

eko_X_cite_069 26-04-06 13:57

plm dak am fost chior si nu am citit k-limea asta e sry da chiar am mers atat cu msinutza lu old man

DONU' 26-04-06 17:14

Dar intrebarea era totusi cati km ai facut, nu cati km ai impins sau mers pe locul din dreapta :D
Glumesc! X-cite, daca ai condus, gandeste-te bine ca 1600 km e foarte mult pentru cineva care nici macar n-are perims.
Nici daca stateai zile intregi pe camp sau in poligon nu faceai atat.
Mai gandeste-te o data.
Ba... am si eu 1600 km (cu bicicleta)!

kraven_4_all 26-04-06 17:19

Don`ule ....ce-ti face filtru`?!?!merje bine??:))mai sperii niste oi data viitoare??:))hehehe..
si`n leg cu X-cite...lasati omu in pace ..dak el asha zice asha o fi!))who knows:)

Vladz 26-04-06 20:07

TNG apropos de poza ta cu bulevradul ... s-ar putea organiza ceva legal acolo cu sprijinul primariei avand si ca scop strangerea de fonduri pt sinistrati ... poate asa o sa ii miste pe cei mai mari in orash :D ?

DONU' 27-04-06 00:01

Hai TNG-ule... zi cum facem ca trebuie sa-i ajutam pe oameni.
Daca e, pe langa taxa, sa vina si un camion sa aduca lumea tzoale si ce mai e nevoie... alea-alea!

DRooPY 27-04-06 00:25

pe bulevard nu se va da niciodata aporbare de curse sa incercat asta
si datorita faptului ca bulevardul este ocrotit pentru ca este rezervatie de castani nu se aporba si in plus nici politia nu va da aprobare tineti minte la plopeni..! asa ca nu va facetzi sperante aiurea credetzi-ma

tng 27-04-06 16:28

mda, pe bulevard nu merge ..... dar in alte parte merge incercat

kraven_4_all 27-04-06 16:59

pana la urma cine merge la concert, la kt va intalniti si unde??si kre raman la meci?

tng 27-04-06 17:11

pai cred ca mai toata lumea o sa vina .... ne vedem noi pe acolo cumva
cu siguranta ;)

kraven_4_all 27-04-06 17:16

asta e ceva!noi astia din comunitate shtim sa ne facem vazuti a?!?!?:))hai k poate ne gasim p`akolo!sper makr sa prind ori concertu` ori meciu!dak vin la concert klar nu stau la meci:(

MasterK 29-04-06 17:39

Ce au patit suporterii Stelisti? =)) pe la saLa ?!

PetroLuL 4 LiFe!!!

Vladz 29-04-06 19:50

Re: cursa 400 de metri la Buzau

--------------------------------------------------------------------------------

Frate akum am ajuns akasa!!! Am ajuns la buzau la 3 si ma gandeam ca vad si eu ceva special!! Ce a fost asta frate??!! Sa dat ala cu 206 si ala cu bmw de 2 ori!!! Am prins si motoarele alea!!! Si vai de capu lui ala cu loganu negru ca la facut ala cu nova aia alba sau super noca ce naiba era!!!Sa sti ca nu a fost belea!!!!Mai ales strada a fost peticita ca naiba!!!! De ce nu ai organizat pe strada aia care traversa podu de le finish!!!???? era mult mai buna pacat ca avea ceva canale dar ca asfalt era super!!! Ori cu mie nu mia placut deloc!! Am vazut un urs de bucuresti am impresia rosu ce era belea!!! Mai era un cielo rosu care era carpit!!! Marfa 206 dar se putea si mai mult!!!SI inca ceva u erai ala cu Opelul astra negru???? Era un astra parca "ehu" Pacat ca nu am vazut ursii!!!!

Tot ce a fost belea akolo si ce am vazut eu a fost cursa dintre 206 si bmw ala negru de buzau!!! La finish ce sau mai dat si ei in spectacol!!! Apropo de ala cu 206 ii e frica ca ii ia rutieru in vizor de a dat numerele jos!!!????Macar isi punea si el "no speed limit" Ori cum imi placea cum se auzea toba!!!

hahahaah a facut furori :D vorbe spuse de cineva de acolo :D

kraven_4_all 30-04-06 00:32

interesanta parere ai proddigy!!!cursele cu fost frumoase!!!se zice bv lor pentru participare si pt. show!!renault 5`u!! capri`urile!crx`u!sgm`u! nu in ultimul rand ploiestenii nostrii!aml`u, tre, hrz`u,T@z,pitu`, kostas!!sa speram k n-am uitat pe nimeni!bv lor!!dak nu ti-a placut...next time stai aksa:))...glumesc bineinteles!!!fiekre cu gusturile lui pana la urma!!aia e!la mai mare pentru noi si congratz pt. diplome pitu` si kostas!!!:))

DONU' 30-04-06 00:36

Eu n-am reusit sa ajung la Buzau, dar mi-a placut! Mi-a placut numai din ce mi-au explicat baietii si din ce am vazut in poze!
Bravo Buzau! Data viitoare sper sa nu mai ratez!
Bravo celor care au fost si felicitari participantilor!
Felicitari castigatorilor!!!

kraven_4_all 30-04-06 00:51

DON`ule ai "gustat" si u putin din furia cashtigatorului de klasa A:))...next time...who knows...poate vei fi u:)...si iar am uitat sa iau si yo cd`u ala de la tine:))next time ..sper!!

T@zMania 30-04-06 00:52

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
interesanta parere ai proddigy!!!cursele cu fost frumoase!!!se zice bv lor pentru participare si pt. show!!renault 5`u!! capri`urile!crx`u!sgm`u! nu in ultimul rand ploiestenii nostrii!aml`u, tre, hrz`u,T@z,pitu`, kostas!!sa speram k n-am uitat pe nimeni!bv lor!!dak nu ti-a placut...next time stai aksa:))...glumesc bineinteles!!!fiekre cu gusturile lui pana la urma!!aia e!la mai mare pentru noi si congratz pt. diplome pitu` si kostas!!!:))

frate nu ai intzeles...el a citat pe unu din brasov...care isi spunea parerea despre cursa......capisci;)

kraven_4_all 30-04-06 00:54

ups...sorry`....is mai greu de cap:|

Pitu 30-04-06 01:18

Quote:

Originally Posted by Proddigy
Re: cursa 400 de metri la Buzau

--------------------------------------------------------------------------------

Frate akum am ajuns akasa!!! Am ajuns la buzau la 3 si ma gandeam ca vad si eu ceva special!! Ce a fost asta frate??!! Sa dat ala cu 206 si ala cu bmw de 2 ori!!! Am prins si motoarele alea!!! Si vai de capu lui ala cu loganu negru ca la facut ala cu nova aia alba sau super noca ce naiba era!!!Sa sti ca nu a fost belea!!!!Mai ales strada a fost peticita ca naiba!!!! De ce nu ai organizat pe strada aia care traversa podu de le finish!!!???? era mult mai buna pacat ca avea ceva canale dar ca asfalt era super!!! Ori cu mie nu mia placut deloc!! Am vazut un urs de bucuresti am impresia rosu ce era belea!!! Mai era un cielo rosu care era carpit!!! Marfa 206 dar se putea si mai mult!!!SI inca ceva u erai ala cu Opelul astra negru???? Era un astra parca "ehu" Pacat ca nu am vazut ursii!!!!

Tot ce a fost belea akolo si ce am vazut eu a fost cursa dintre 206 si bmw ala negru de buzau!!! La finish ce sau mai dat si ei in spectacol!!! Apropo de ala cu 206 ii e frica ca ii ia rutieru in vizor de a dat numerele jos!!!????Macar isi punea si el "no speed limit" Ori cum imi placea cum se auzea toba!!!

hahahaah a facut furori :D vorbe spuse de cineva de acolo :D

trebuia sa spui ca e citat

fiecare cu parerea lui .
dc nu i a convenit sa organizeze el data viitoare ceva mai frumos .Cursa a fost destul de frumoasa , asfaltu dupa 8sau 9 curse m i s a parut foarte bun .Am fost foarte atent la sosea si nu am observat nici un canal sau o groapa mai deosebita .MAI trebuia putin umblat la organizarea spectatorilor .
Acuma ce mai vreti? ne am intors cu 2 diplome din 4 ? era cat pe aci sa castigam si cateforia B .
MIE unu mi a placut , fiind primul premiu pe care il castig pentru asa ceva afost super .zi merci ca aici nu a mai fost pe timp si nu s au mai facut smecherii. BRAVO BUZAU!!! SI LA MAI MARE
mai asteptam parerii

Vladz 30-04-06 01:21

hihi am facut balamuc aici sorry :D

Vladz 30-04-06 15:03

cine vine diseara pe la sala :D ? pt impresii si discutii ... dupa o noapte de odihna :D

kraven_4_all 30-04-06 15:23

shtiti nr meu de tel....imi dati si mie un msg dak e ceva!!dar kred k pe la 18:00-19:00 ma duc p`akolo k n`am ce face in cartier!poate ne vedem akolo!!

Vladz 30-04-06 15:47

doar kraven ? hmm...

eko_X_cite_069 30-04-06 16:01

hai k vin shi yo la 18 in fata la sala la scari ok???
CE FACEM SHI NOI MAINE????? K NU VREU SA STAU AKSA SAU SA RAMAN AKSA!!!!!!!

kraven_4_all 30-04-06 22:42

am fost...am alergat de mi-au sarit capacele!!am facut drq exerctii pt. bac:))la rezistenta:)!!...e bine k totushi n`am pikt de multe ori la magasurhu`:))

Pitu 01-05-06 00:11

pacat ca nu ai mai ramas . am facut curse ,am impins la masinii cate 2 . vreau sa zic ca am invins cu ai mei 2 cai putere :)

kraven_4_all 01-05-06 00:19

aia e..poate next time...trebuia sa ma duc aksa!!aveam ceva de mers si nu vroiam sa ma cert cu batranu!!pana la urma ce a facut rapidu` cu steaua shtie cineva?

kraven_4_all 01-05-06 10:18

merem pe undeva zi?? ...k e vremea relativ frumoasa:)...yo am ieshit dupa net...dak e ceva dati si voi un semn...sau poate merem la un fotbal alea alea...hai ...sa facem mishcare...:)

DONU' 01-05-06 10:28

A batut Rapidu'!
Diseara cred ca vin pe la sala dar dupa 7:30
Adica vin pe la 8:00, 8:30, cam asa.
Luam niste suc ceva... sau poate mergem si noi la o terasa ca oamenii!
V-am pupat!
Calimeraaa!!!

Vladz 01-05-06 16:05

cam tarliu :D mai vine careva ?

kraven_4_all 02-05-06 10:51

dak sambata e inchis bulevardu` dam o tura p`akolo??...sa nu mai merem la sala k vorba lu pitu`:"mi s-a acrit"!!!...si mai dai de exemplare p`akolo kre iti strik chefu`!!!...nu de alta dar mai misto e pe bulevard!!loc mai mult...mai dai vreo minge in capu` lu` vreunu` sau vreuna!!!!....e alta mankre...sau cel putin asha a fost aseara!!!

CobraArt 02-05-06 11:18

Taz, am dat poza facuta de tine unui amic si a inceput sa prinda bine :P
http://www.motociclism.ro/forum/inde...opic=43828&hl= Nu stiu cum a ajuns la baiatu care a deschis topicul :) :) oricum buna caputra

eko_X_cite_069 02-05-06 11:21

da mha dak e ... merem sambata pe bulevard!!!!!

CobraArt 02-05-06 12:27

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
dak sambata e inchis bulevardu` dam o tura p`akolo??...sa nu mai merem la sala k vorba lu pitu`:"mi s-a acrit"!!!...si mai dai de exemplare p`akolo kre iti strik chefu`!!!...nu de alta dar mai misto e pe bulevard!!loc mai mult...mai dai vreo minge in capu` lu` vreunu` sau vreuna!!!!....e alta mankre...sau cel putin asha a fost aseara!!!

Manson a fost panarama aseara :))

eko_X_cite_069 02-05-06 13:24

ooohhhooooo da ce panarama a fost (am facut toti) mai ales k nu avea si el o curea de transmisie la el!!!! LOOOOL

Manson 02-05-06 14:54

aksa primu lucru kre a fosat mi am luat curea de transmisie ...:D mama ce somn aveam in mine am dormit lemn:)) oricum mi a placut si avionu ala care a cazut in curte la conpet:DDDDDDD poate mai mergem:))

dragos2900 02-05-06 15:26

Ce liniste e pe aici daca nu mai e nesomn! :joy:

DONU' 02-05-06 15:34

Ba..., dar haideti draq sa mergem si noi la un suc undeva...; stam asa de nebuni pe drum mereu? ati vazut si voi ca seara e plictiseala, mai bate si vantu' ca draq..., barem sa stam undeva la o terasa.

dragos2900 02-05-06 18:26

:drunk: Nu toti sunt frecatore del mentos ca tine...:-P

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning