![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
asa cioky eu unu am incredere in tine si sper sa facem treaba frumoasa in bucuresti. am vrut sa revii pentru ca esti diferit fatza de multi care au fost in Crazy Drivers . Cred ca si Stefan va fi deacord sa revii ;). Multa Bafta
|
Inteleg situatia de la Bucuresti ...sa lasam in urma ce a fost ...neintelegirile sau scuzat ...greseala a fost facuta , dar si iertata ...oricum ne trebuie oameni de incredere la Bucuresti .....te ajteptam inapoi ......dai la usergroups Crazy drivers ....acolo ....si sa dea cineva accept ...cred k Stefan nu are nimic inpotriva ...multa bafta si numai bine ;) ..ne vedem la 4tunig day
|
Pana in momentul in care sunt gata actele clubului nu mai dau accept la nimeni. Poti pana atunci sa fii in perioada de proba (:D ). Dupa ce sunt gata toate actele si prezint conditiile necesare pentru a fii membru Crazy Drivers putem rezolva si cu usergrupul.
|
Oky ....intelesh shefu ...si am vb cu Alex...a zis ceva de nijte foi de inscriere ...pe undeva ....hmm...sa fie date la inaintare pentru a fi completate ..
|
mda... oki stefan daca iti par asa suspect iti respect decizia :)
si asteptam hartiutele... :) |
Nu este vorba ca imi pari suspect. Problema este ca ai plecat si acum vrei inapoi. Trebui sa capat ceva incredere. NU?
Plus ca mai mult este vorba de o treaba administrativa. Si este vorba de o asteptare pana la urma, asteptare la care sunt supusi toti cei care au luat contact cu clubul dupa 1 ianuarie 2007. Nu este ceva personal. |
mda bine zis stefane.. sunt de aceeasi parere cu tine
|
Oricum ...vedem la Bucuresti ...care si cum 8) ....a gresit sau nu ...totusi ...am nijte pareri de la nijte baietzi din bucuresti care miau zis cum a stat treaba atunci ...oricum pana la iesirea actelor ...Stefan ...u ai dreptate ...mai este oleak ..si k sa fie totul sigur mai bine ajteptam k sa se faca situatia clara in momentul in care ai ales sa intri in acest club ...
|
salutare si bine v-am regasit ... posibil sa ma mai tineti minte ... vin si eu cu o rugaminte alaturi de cioky ... dupa cum bine stiti am plecat din CD dintr-o prostie ... cu capul in jos si putin timit si destul si umilit as vrea sa revin in CD daca mai este posibil ... poate reusesc cu cioky sa putem pe picioare o filiala mare in bucuresti ... cu sincere respecte si pareri de rau ca am plecat si acuma vreau sa ma intorc ...
|
Dupa cum a spus si Stefan ....sa asteptam macar pana ce ies actele ...si apoi putem discuta pe tema asta ...acu nush ...ramane de decis ...ce si cum ..si cum sta treaba cu increderea...se va discuta in scurt timp (speram) problema Bucurestiului ....Oricum ..scuzele si parerile de rau au fost acceptate la scurt timp dupa incident ...
|
Asa cum spunea si Low, nu mai este mult pana sunt gata actele. Astept sa vad daca accepta astia ca denumirea sa fie A.C.S. Crazy Drivers Romania, ca cica nu ai voie sa iti pui Romania la nume la Cluburi sportive. De asta este o mica intarziere.
|
dap pe sectiunea asta iar e panza de Spider :lol: :lol: .
|
pai ce sa se vb ... asteptam din partea lui stefan un raspuns ...
|
Cu rabdarea treci marea :)))))))))))))))))))))))) !!!
|
sper sa ma primit si p mn inapoi......pt ca am fost un mare prost ca am plecat...
|
Quote:
|
mirciule nu mai zice ma man asa....te dai de gol?:P:P:P
|
Quote:
|
Quote:
|
UBH-ule ce iti mai face man masina?
ai facut-o sau tot pe butuci e? |
ete ... vb cioky :)) ... :))
|
may baieti cum atasej si eu niste poze, ca vreau sa va arat ce am facut aseara :D
|
Post Reply > Manage attachements > Browse > Upload :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
iti dau goe iti dau.............chiar si 2 la becker
|
Quote:
|
multumesc frumos yonutz
|
mda...
mirciule esti mic copil mah:) eu mi-am rupt cutia... mi s-a rupt ceva prin ea pe acolo:) |
si ii multumesc Domnului ca sunt mic copil....ca daca e sa stric ceva mai serios la masina....nu imi mai da maica mea bani sa o fac........una e un cauciu , 2....si alta e cutia de vit
|
mama ce linisteeeeeeeeeeeeeee.......................ecouuu uuuuuuu ecouuuuuuuuuuuuu
p.s. n am ce face.... |
hmmm ... ma primiti si pe mine in crazy inapoi ?? daca se poate evident ...
|
blondule, bun venit inapoi, si te salut si pe tine si pe mirciu ;)
|
blondule nu imi place sa fiu eu cel care iti spune asta pt ca suntem preteni foarte buni......dar aleks nu stie povestea ta.........daca decizi sa revii t rog frumos sa ne onorezi cu prezenta ta mai mult de 10 min p saptamana.
|
Quote:
|
nu vad ce este asa funny.........dar trec peste ca stiu ca u esti un baiat care se amuza usor
|
:))) tare rau rasul tau rebele...cioky man....masina nu mi-am facut-o inca....mai tre sa ii schimb cutia ....sa ii fac injectoarele... si mai nou am gasit-o si lovita in parcare...deci....se mai amane iesirea p strada..:(
|
din cate observ se reface cumva gasca crazy drivers ...aia din vremurile bune?:P
|
NU
Nu se reface |
va salut pe toti, mai intai imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn da am avut o groaza de probleme pe care nu le doresc la nimeni,ma bucura faptul ca a inceput din nou sa mearga filiala buc si sper ca cei care au zis ca revin sa vrea cu adevarat acest lucru si sa se vrea sa se faca ceva frumos,( asta daca aleks / stefan nu au nimic impotriva), pt ca vrem sa facem ceva frumos, si de ce nu sa punem si noi umaru pt 4 tuning day.Ce vreu e sa lasam de o parte certurile si contrele cu alte pers sau cluburi pt ca nu-si au rostul, e mai bine sa fim prieteni cu totii si sa ne ajutam decat sa ne certam,terbuie putina organizare si putina vointa din partea la toti, ubh multa bafta cu masina si tie cioky, blondule ai trecut azi pe langa mine fara sa dai vreu semn:),mirciule la mai mare, sper ca f curand sa revin si eu printre voi
|
stai linistit vio... toata lumea are probleme mai multe sau mai putine
important e sa-ti revii dpdv medical si sa te faci bine cat mai repede... :) poate o sa ne intalnim vineri sa mai vb cate una alta... mi-am facut si eu masina azi:) dar nu prea intra in viteza bine... intra mai cu japca asa:) sper sa o fac cum trebuiezilele astea... si ubh-ule cam cand e gata masina ta man? cred k ai un car de nervi k nu mai merge de cateva luni bune... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning