Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Geo_ZGA 01-02-08 10:09

Re: Club Cielo

pai eu stiu ce zicea ala? :rolleyes2 daca eu iti zic ca cielo avea si v6 de 3000 tu ma crezi? :lol:

D o n n 01-02-08 10:11

pe tine da:P ee..orikm daia am ramas surprins...in fine...mai sunt si dastia..

Man3l3 01-02-08 11:56

Vineri e 1 februarie. Dupa cum ati aflat deja probabil, lumea se strange in fata guvernului ca sa arunce cu masinute de plastic in curtea acestuia in semn de protest fata de aberanta taxa de prima inmatriculare, de mediu sau cum s-o mai numi.
E de fapt taxa tariceanu-tiriac sau orice alta explicatie considerati ca e de fapt logica. Asta daca vrea cineva sa ii gaseasca o logica.

VENITI SI VOI! Nu conteaza ora... aruncati o masinuta si plecati...
PLEASE! DATI SI VOI MAI DEPARTE VA ROG!!! (doar pt cei din buc) ora 21:00

Veniti in Numar cat mai mare, nu trebuie sa fie doar pasionati de pe 4tuning, pasionati de tuning... sa vina orice persoana care nu inghite taxa asta auto.
Faceti si voi tot posibilul ca pana azi la ora 21:00 sa umplem P-ta Victoriei, sa stie toata lumea...
De tinut minte, va luati cate o masinutza mica mica si le umplem curtea de masini

Merge cineva eu si korb mergem alcineva:?:

D o n n 01-02-08 11:58

eu cred k vin sa iau ....k ador masinile de jucarie...mai ales alea metalice,prototipurile:D cred k vin cu un tir,ceva..sau maka run portbagaj de cielo:D imi trimite cineva prin posta una frumoasa?:)))))))))00

Geo_ZGA 01-02-08 12:40

vedeti cum va luati vreo amenda... :lol: daca UE nu a rezolvat nimic cu taxa asta, aveti impresia ca cele cateva mii (sau sute) de masinute vor rezolva? o sa se bucure jandarmii ca au jucarii sa duca acasa la copii si politistii ca au consumat carnetele de amenzi :evil:

Snapy_xxl 01-02-08 13:18

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1328247)
vedeti cum va luati vreo amenda... :lol: daca UE nu a rezolvat nimic cu taxa asta, aveti impresia ca cele cateva mii (sau sute) de masinute vor rezolva? o sa se bucure jandarmii ca au jucarii sa duca acasa la copii si politistii ca au consumat carnetele de amenzi :evil:

Il completez pe Geo, e protest legal cu tot cu aprobare sau e vreun "flash mob"?

Korb 01-02-08 13:20

daca e protest legal vin si io
am acasa un carucior masinuta de la careffour pe care il arunc cu placere :D

Geo_ZGA 01-02-08 13:22

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1328326)
Il completez pe Geo, e protest legal cu tot cu aprobare sau e vreun "flash mob"?

posibil sa fie protestul legal, dar nu si aruncarea masinutelor sau a altor "diverse" in curtea guvernului... orice arunci pe jos, esti pasibil de amenda.
daca e aprobata "manifestatia", nu ai voie decat sa faci traseul aprobat, fara scandal.

Snapy_xxl 01-02-08 13:24

Legi masinuta cu o sfoara, o arunci, dupaia o tragi inapoi :lol:

Man3l3 01-02-08 13:29

ma duc diseara pe la 9 dau o raita baieti [ de la 4tunning ] se int la casa poporului la ora 21 daca vad ca sunt ceva bine daca sunt 3 4 putze bag coada intre picioare si o sterg:shock:

B-53-S R L 01-02-08 15:37

Sal...care aveti idee cat m-ar costa omologarea unor jante?? ms anticipat:peace:

B 58 MAL 01-02-08 15:55

Mai e vreo intalnire duminica la 16:00 la polivalenta ziceti-mi si mie de acum ?

PetricaCBD 01-02-08 20:25

Quote:

Originally Posted by B 58 MAL (Post 1328666)
Mai e vreo intalnire duminica la 16:00 la polivalenta ziceti-mi si mie de acum ?

dap apropo azi e vineri deci tre sa anunt: INTALNIRE CIELO CLUB IN BUCURESTI DUMINICA 03.02.2008 ORA 16:00 IN PARCAREA DIN FATZA SALII POLIVALENTE!!!!HAIDETZI SA NE STANGEM CAT MAI MULTI,K A-TZI VAZUT CE BINE A FOST DUMINICA TRECUTA

Soryn_No2 01-02-08 22:10

Gata, am masina acasa, in sfarsit. Am avut o zi plina de ghinioane, sa mor yo, ma duc acolo, imi arata masina, imi face factura, imi spune ce sa fac cu ea, apoi plec sa imi iau masina si sa plec.Surpriza.....nu mi se inchidea usa dupa stanga fatza cum trebuie....s-a rezolvat, apoi dau sa plec....da de unde baterie, ca astia m-au lasat fara baterie, fmm. A venit unu sa imi dea curent de la bateria lui si am plecat. Mai am avut toate rotile lasate cam 50%, am fost la vulcanizare, nu era deschis, am mers la urmatoarea, nu am avut marunt, i-am dat lu ala pentru toate 4 rotile 5 RON, ce era sa ii fac, ajung la servici, constat ca nu mai aveam un capac, imi sarise jumatate de capac.Asta e, dar important este ca am masina acasa si e facuta cum trebuie, nici nu se vede ca a fost revopsita. am alergat-o in picutz si gata, ii ajunge.......

morbidmind 01-02-08 22:12

stie cineva cum a fost la casa poporului???

morbidmind 01-02-08 22:18

this is my ride
.... imi placea mai mult ala portocaliu dar am spalat-o si merita sa o arat

Man3l3 01-02-08 23:34

a fost ca plm la casa curuluii am fost 10 15 oameni si cateva posturi de televizune am stat 1 ora si 20 de min si am sterso ca inghetzasem Fuck Off:shock:

morbidmind 01-02-08 23:55

ms man eu abia acum am aflat e bine macar ca a filmat cineva

DACIA-Wrc 02-02-08 09:31

da ati aruncat masinutele?

AlexXx1986 02-02-08 19:04

Am cumparat toba:DSi o sa o si montez ,nu stiu cat o sa imi ia dar o sa o montez!!!Deja locasul l-am facut!!! MAi ramane sa gasesc maine niste teava sa prelungesc!!!! Ma ajuta cineva cu sfaturi!!!

AlexXx1986 02-02-08 19:07

Si in legatura cu sigla ,cum zicea cineva ca e prea agresiva !!! Ce inseamna prea agresiv ?asta tine de fiecare cat de complexat este!!!Dart in fine nu decid eu asta!

XoRRo 02-02-08 19:38

frate... in clubu asta fiecare cu ale lui....:)))))))

Man3l3 02-02-08 19:46

scuze nu pot sa ajung maine la intalnire bafta tuturor:shock::cry:

D o n n 02-02-08 20:35

dati`mi si mie un numra de telefon sau ceva sigur,a unui centru de dezmembrari daewoo...imi tre urgent motor de cielo...sa fie din craiova sau bucuresti...pls datimi mail sau pe id meu sau aici [email protected]

AlexXx1986 02-02-08 21:39

Mai bine dati aici sa vedem toti ! si pe mine ma intereseaza daca gasesc atelier de dezmembrari in ploiesti sau bucuresti!!!

PetricaCBD 02-02-08 21:56

6 Attachment(s)
azi fiind sambata m-am apucat de o noua runda de mesterit la al meu cielo.....dat fetze de usi jos(curatat chederele pe care culiseaza geamul)am reglat geamurile(sa mearga fast)si spalat usa k era numai praf(deja noroi:D),m-am gandit sa scot si bordul pentru al modifica iar....:D il facusem albastru si acum l-am facut rosu :D,am desfacut fetele de usi (partea cu materialul acela separat,fatza separat)pentru a le spala,problema am cu butoanele la geamuri,ps:cumpar butoane geamuri(toate 3+consola dp usa soferului),si maine de dimineata montaju inapoi pe masina...sper sa ajung si eu la intalnire daca termin pana atunci:D,atasez si poze cu bordu cum mi-a iesit astept pareri,prima poza e facuta inainte cand il facusem albastru:D

D o n n 02-02-08 22:00

petrika...... daca tot facusi gestu asta nobil...ia zine si noua cum ai fact?k eu daca tot nam motor...sa mai modific cate ceva....zimi cum ai facut la bord,si mai ales la panou central...poze ceva?in timpul lucrului?ce leduri ai folosit...detali...pls...sau daca e baga id meu si explicami akolo ...astept ms

morbidmind 02-02-08 22:01

e mai bine rosu se vad mai bine si merge si cu masina albastru era pre inchis ...

morbidmind 02-02-08 22:03

d o n n am vazut k ai probleme serioase cu masina ... dar oricum lasa k pana iei permisu se rezolva. . . nu iti trebuie decat rabdare si $$$$

morbidmind 02-02-08 22:06

anunt pt toti soferii : SEMNATI PETITIA !!! POATE ASA SCAPAM ODATA DE TAXA TARICEANU TIRIAC !!!

http://www.realitatea.net/petitie

D o n n 02-02-08 22:09

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1331293)
d o n n am vazut k ai probleme serioase cu masina ... dar oricum lasa k pana iei permisu se rezolva. . . nu iti trebuie decat rabdare si $$$$

se rezolva totul kam cu 800 euro...dar banii astia putea fi folositi pt alte kestii...dar orikm...sa mearga bine....m`am apuca t si de scoala....marti am psihologicul,miercuri sala,si joi deja pe traseu...sa vad ce poate loganu:D

judele 02-02-08 23:01

cel cu becurile de bord..fa si tu un tutorial... si poze astea..si poze la model de la bec

DACIA-Wrc 03-02-08 09:26

morbid.*****ie frate mai mic ca lungesti pagina

D o n n 03-02-08 09:55

e deranjant la oki kestia aia......io zic sa renunti la ea....

PetricaCBD 03-02-08 12:33

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1331851)
e deranjant la oki kestia aia......io zic sa renunti la ea....

fratilor cu parere de rau azi nu o sa fiu prezent la intalnirea cielo club :((( motivul:masina are interioru desfacut(se poate vedea in poze) si sper sa o termin pana se intuneca,vreau sa fac curat si prin portbagaj....asa arata masina mea acum....fetele de usi le-am desfacut si curatat,acum sunt undeva pe hol in casa:D,probleme am cu butoanele la geamuri(cumpar neaparat toate butoanele la geamuri si consola).....IMI CER SCUZE INCAODATA K NU POT AJUNGE AZI(nici cristisutiu nu cred k va ajunge doarece e plecat la tzara)

Soryn_No2 03-02-08 14:12

Ai vrut sa ne arati ca ai NIKE :D

D o n n 03-02-08 14:48

reclama piratata...:)) apropo sar putea sa am ditamai norocu....7 milioane motor de cielo...il p[robez inainte,garantie ,acte:) daca m`ar ajuta si pe mine dumnezeu....si cica mar costa 1 milion omologatu:D

DACIA-Wrc 03-02-08 15:07

de unde stii ca`i bun ce cumperi tu?

Snapy_xxl 03-02-08 15:10

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1331818)
morbid.*****ie frate mai mic ca lungesti pagina

Vb lu Dacia, Morbid, ar fi cazu' sa renunti la semnatura si termina cu "mass-urile" alea ca aici nu suntem pe mess. Vezi ca e topic special pt Taxa Tariceanu. Toate cele bune!

D o n n 03-02-08 15:16

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1332486)
de unde stii ca`i bun ce cumperi tu?

nu cumpar mai eu....dar ce rost are sa scriu k ,cumpara tata unkimeo,sau mai stiu eu cine...e masian ema...deci vorbesc la persoana mea...u crezi k ma duc eu sa cumpar motoare...:D de akm incoo o sa specific...si apropo ma duc cu inca un mecanic ...care lucreaza la daewoo...are o tija care o baga i loc de tija aia la ulei..si asculta motorul si zice daca merita sau nu......lamurit:P

All times are GMT +2. The time now is 13:57.

- Copyright 2026 4Tuning