Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

DaBotta 18-08-06 18:53

Re: Masini tari vazute la noi !!!

kiar daka stiu ca postul va fi sters , ma risc sa scriu : basule super poze , cred ca prietenul ala a tau saracu si noaptea viseaza acuma SLR :P

b_gt 18-08-06 19:56

1 Attachment(s)
un 650 ...asa scria pe el..dar nu prea cred k deja au aparut multe si nu prea sunt 650 si un cayenne s..ambele cu nr de mh

Trickz 18-08-06 20:25

BASUle....vorba unuia de pe forum...din cauza ta miam udat pantalonii.....(scuzati offtopicul)

sil4tuning 18-08-06 20:26

3 Attachment(s)
o masina cu tractiune spate > prima din serie <...ghici ciuperca cei ?

b_gt 18-08-06 20:30

1 Attachment(s)
am mai vazut 3 997 turbo...2 negre..si unul alb de vanzare

bluedevil 18-08-06 20:50

Quote:

Originally Posted by b_gt
am mai vazut 3 997 turbo...2 negre..si unul alb de vanzare

prea tare masina asta...nu stiu cate masini sunt in ro care sa o depaseasca la performante....

0-100km : 3,7 sec..... cat un carrera gt
Gallardo si F430 sa se ascunda

bluedevil 18-08-06 22:13

Quote:

Originally Posted by b_gt
ai dreptate:D...e nervoasa rau....0-100 3,6 manuala,,,,3,8 tiptronic s:D:shock:

Nu prea e asa :)
997 Turbo cred ca e prima masina care are performante mai bune la cutia automata decat la cea manuala

vezi site-ul oficial daca nu crezi :

http://www.porsche.com/usa/models/91...turesandspecs/

RuDoLf3721 19-08-06 09:31

1 Attachment(s)
:)) b gt .. se pare ca am avut acelasi traseu =))

Kane 19-08-06 12:16

Eu stiam ca la 0-200km/h bate 997 turbo manual. Asta e testul de acceleratie care conteaza la masinile puternice oricum.

Automata ia suta mai rpd pt ca are rapoartele mai lungi. Atinge 100 cu A'ntaia pe cand la manuala trebuie sa-i dai a doua ca sa prinzi 100.

Eu nu as alege automata la Porsche niciodata oricum... si cred ca nu sunt singurul.

bluedevil 19-08-06 13:07

Quote:

Originally Posted by Kane
Eu stiam ca la 0-200km/h bate 997 turbo manual. Asta e testul de acceleratie care conteaza la masinile puternice oricum.

Automata ia suta mai rpd pt ca are rapoartele mai lungi. Atinge 100 cu A'ntaia pe cand la manuala trebuie sa-i dai a doua ca sa prinzi 100.

Eu nu as alege automata la Porsche niciodata oricum... si cred ca nu sunt singurul.

Nu stiai deloc bine ..... 997 TT Tiptronic S scoate 0-200 in 0.8 sec mai putin decat decat cutia manuala. Si eu as alege la orice model porsche cutie manuala mai putin la 997 TT la care as lua cutia automata ........

"The five-speed Tiptronic S, the latest advance of this technology, is now available as an option on the 911 Turbo. Far from compromising performance, its lightning-quick gearshifts actually reduce sprint times compared to that of the standard six-speed gearbox. Tiptronic S shaves 0.3 seconds in the sprint from 0 to 60 mph, and 0.8 seconds from 0 to 120 mph. "

sursa :
http://www.porsche.com/usa/models/91...s/?gtabindex=2 (Dati click la Transmission pe Tiptronic S)

roby18 19-08-06 14:11

3 Attachment(s)
un ferrari 360 prin maia

florin_cars 19-08-06 17:47

fiecare are averea lui.....nu conteaza pretul...cat valoarea sentimentala sa zic asa :wink:

Evil Yuri 19-08-06 20:59

Offtopic: am vazut ferrari-ul si acum 3 ani in Mamaia. Se pare ca omu nu s-a saturat sa expuna masina.

Azi am vazut la Vatra Luminoasa trecand o decapotabila anii 60, americana, rosie, interior piele alba. Complet restaurata, numere de RO. Nu imi vine acum in minte cum se numesc acele "pimp cars :D" cu aripile din spate foarte lungi in sus si ascutite. Era ceva in genul ala.

T.rac3Er 19-08-06 21:06

2 Attachment(s)
ceva pe la mine in oras

DAFTEK 19-08-06 23:12

Quote:

Originally Posted by ESPinoza
nu inteleg ce avetzi cu omu daca tzine la mashina lui si nu se risca sa lase totzi pusti sa vina si sa se rezeme de ea sa faca poze cu ea.. cine stie ce zgarieturi ii mai lasa

:shock:

Si eu sint de acord, nu vad tiganie in asta, find o masina exotica cred ca asi fi facut la fel dar asi fi pus si o prelata peste..... my2cents

teddy 19-08-06 23:14

am vazut un DB9 azi, dar proprietarul mergea pe doua benzi asa ca mi-am bagat .... in gura lui in loc sa-i pozez masina.

T.rac3Er 20-08-06 10:27

multi inca se lasa orbiti de exotice si alte ultrasportive, incat au pierdut din vedere ca exista si masini mai ieftine super tari. bine, la varsta avalansei de hormoni nu prea pot sa pretind o viziune clara asupra valorilor care ies in evidenta nu numai prin exotism.
am postat acest sharam pentru ca merita sa fie aici (proprietarul mai mult ca sigur ca are capul pe umeri si stie ce vrea) multi nu dau doi bani pe o asemenea masina pt ca nu e coupe ultra super mega sport...dar in viata mai sunt si alte lucruri decat impresionarea fetitelor disperate...familia..o sa ajungeti si voi la asta si mai vb...pana atunci admirati ce fac oamenii cu cap...nu impresionistii

DyZ 20-08-06 11:42

care sunteti din constanta ... mergi la intersectia dintre tomis si mamaia ca e parcata akolo in fatza la vodafone si nush ce banca ... un ASTON MARTIN DB9 ... daca nu o sa mai imi fie lene o sa cobor sa ii trag niste poze...

florin_cars 20-08-06 13:07

Quote:

Originally Posted by bluedevil (Post 525208)
ce-ar fi daca fiecare care are masina peste 100.000 si-ar expune-o la fel pe motiv ca vrea sa fie protejata.....

chiar, ce-ar fi? cu ce te supara faptul k omu si-a inconjurat-o cu banderola? i-ai dat tu bani pt ea? sau chiar nu vad de ce te-a indignat asa mult acest fapt.
bravo lui k incearca s-o protejeze de lingai si puradei, oarecum...k tot nu-i 100% protejata

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 525323)
Azi am vazut la Vatra Luminoasa trecand o decapotabila anii 60, americana, rosie, interior piele alba. Complet restaurata, numere de RO. Nu imi vine acum in minte cum se numesc acele "pimp cars :D" cu aripile din spate foarte lungi in sus si ascutite. Era ceva in genul ala.

mai mult k sigur Chevy impala convertible din 60 sau 61(am zis si eu acum cateva pagini k sunt 2, una rosu/alb, alta alb/rosu, ambele restaurate nr de Buc cel putin una, cea alb/rosu)

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1585

florin_cars 20-08-06 13:16

6 Attachment(s)
of 5 minute :x
1978-1981 Pontiac Trans Am posibil 4.9 V8, cel mai slab....110Cp..pe acolo..:???:
pics :arrow:

sandrin 20-08-06 15:28

4 Attachment(s)
Maserati design by Giugiaro ;)
:arrow:

Evil Yuri 20-08-06 16:39

@florin_cars: cea vazuta de mine era cu nr. de bucuresti si vopsita in rosu cu interior alb.

PS: sigur astea sunt din Romania? Ce vrei ca sa-mi spui si mie locatia ca vreau sa vad si eu niste "muzeu" din asta? :D

EvLSant0S 20-08-06 17:05

2 Attachment(s)
............

SHOGUN-A8 20-08-06 17:11

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 525789)
of 5 minute :x
1978-1981 Pontiac Trans Am posibil 4.9 V8, cel mai slab....110Cp..pe acolo..:???:
pics :arrow:

Dar a cui era masina aia?
De ce nu o iei tu..lol? :-)

DyZ 20-08-06 20:42

2 Attachment(s)
cum vam promis de dimineatza... numai ca sa facut seara :D

florin_cars 20-08-06 22:08

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 525797)
unde gasesti toate bijuteriile astea parasite

frate? :shock:

asta fac..caut de ani de zile.. :-P

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 525991)
@florin_cars: cea vazuta de mine era cu nr. de

bucuresti si vopsita in rosu cu interior alb.
PS: sigur astea sunt din Romania? Ce vrei ca sa-mi spui si mie locatia

ca vreau sa vad si eu niste "muzeu" din asta? :D

pai cum am zis eu...una e alba cu interior rosu(provine din TM) si a

doua are culorile inversate, ambele BUC, recent scoase de la restaurat

:twisted:
Sigur 100% sunt din Ro, doar vezi si tu o Solenza blu..si alte dacii si

peisaje Romanesti..si vor mai fi...:-P 8)
pai ca sa-ti spun locatia..vreau sa-mi finantezi cumpararea uneia din

cele peste 100 ce le stiu eu :lol: :twisted:

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 526022)
Dar a cui era masina aia?
De ce nu o iei tu..lol?

a unui neamtz..si de 2 ani ma chinui sa-l conving sa n-o duca in Germania la restaurat..pt k acolo costa pe la 4.000-5.000Eu..in stare f buna...si nu-i renteaza financiar sa-l restaureze..:???:

Quote:

Originally Posted by Gaby B (Post 526047)
deci prea tare frate...masina asta mi-a marcat copilaria ...era un film KIT...cu o masina in genu asta

filmul de care zici e KITT dar ala era T/A seria 3 model 82-83, asta e T/A seria 2...vedeta din filmul "Smokey And The Bandit 2" cu Burt Reynolds iar partea 1 avea tot un T/A dar din 1977

si inka o raritate :), restaurata cam 90% si parasita...pana aproape de distrugere....brrrr

blowwind 20-08-06 23:09

30 Attachment(s)
Salonul Auto din fata hotelului REX :P

s`au mai infiltrat si nishte "shtifturi" :D

b_gt 20-08-06 23:15

lambo al patronului...rani ..a avut si unul negru inainte....turbo rosu l am pozat in dorobanti...x5 4,8 is . . cayennul e interesant....nice pics:D

R-NOS15 21-08-06 11:30

3 Attachment(s)
..................

Tataee_^ 22-08-06 08:46

2 Attachment(s)
In Mamaia ...

DjVictor 22-08-06 09:41

10 Attachment(s)
Din fcs ...................

blowwind 22-08-06 11:33

3 Attachment(s)
CLS Style :) mai multe poze :P

DyZ 22-08-06 12:19

1 Attachment(s)
am vazut azi un rollss superrrr tareee ! cu jenti imense cromate... am o poza dar ... nu va ajuta prea mult...

ph87gms 22-08-06 13:55

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 527728)
am vazut azi un rollss superrrr tareee ! cu jenti imense cromate... am o poza dar ... nu va ajuta prea mult...

si dacia e rolz

florin_cars 22-08-06 15:02

stii tu ceva ce noi nu stim? :shock: :lol: :lol: :lol:

Alex_55 22-08-06 17:17

L-am vazut si eu pe ala F tare masina

mesteru 22-08-06 19:36

3 Attachment(s)
poate s baga cineva la o liniuta s vad dak am cva bun sau nu

DAFTEK 22-08-06 19:44

:shock::nospam::lemon:

sil4tuning 22-08-06 20:00

mda ...cum sa nu ..de parca oricine se da cu un rally car ...fara scaune ...:) si zici ca este a ta mestere ? :)

Psycho 22-08-06 20:00

pe pagina anterioara e un porche care are la nr Sr * CU = SARACU :)

All times are GMT +2. The time now is 22:41.

- Copyright 2026 4Tuning