![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
kiar daka stiu ca postul va fi sters , ma risc sa scriu : basule super poze , cred ca prietenul ala a tau saracu si noaptea viseaza acuma SLR :P
|
1 Attachment(s)
un 650 ...asa scria pe el..dar nu prea cred k deja au aparut multe si nu prea sunt 650 si un cayenne s..ambele cu nr de mh
|
BASUle....vorba unuia de pe forum...din cauza ta miam udat pantalonii.....(scuzati offtopicul)
|
3 Attachment(s)
o masina cu tractiune spate > prima din serie <...ghici ciuperca cei ?
|
1 Attachment(s)
am mai vazut 3 997 turbo...2 negre..si unul alb de vanzare
|
Quote:
0-100km : 3,7 sec..... cat un carrera gt Gallardo si F430 sa se ascunda |
Quote:
997 Turbo cred ca e prima masina care are performante mai bune la cutia automata decat la cea manuala vezi site-ul oficial daca nu crezi : http://www.porsche.com/usa/models/91...turesandspecs/ |
1 Attachment(s)
:)) b gt .. se pare ca am avut acelasi traseu =))
|
Eu stiam ca la 0-200km/h bate 997 turbo manual. Asta e testul de acceleratie care conteaza la masinile puternice oricum.
Automata ia suta mai rpd pt ca are rapoartele mai lungi. Atinge 100 cu A'ntaia pe cand la manuala trebuie sa-i dai a doua ca sa prinzi 100. Eu nu as alege automata la Porsche niciodata oricum... si cred ca nu sunt singurul. |
Quote:
Nu stiai deloc bine ..... 997 TT Tiptronic S scoate 0-200 in 0.8 sec mai putin decat decat cutia manuala. Si eu as alege la orice model porsche cutie manuala mai putin la 997 TT la care as lua cutia automata ........ "The five-speed Tiptronic S, the latest advance of this technology, is now available as an option on the 911 Turbo. Far from compromising performance, its lightning-quick gearshifts actually reduce sprint times compared to that of the standard six-speed gearbox. Tiptronic S shaves 0.3 seconds in the sprint from 0 to 60 mph, and 0.8 seconds from 0 to 120 mph. " sursa : http://www.porsche.com/usa/models/91...s/?gtabindex=2 (Dati click la Transmission pe Tiptronic S) |
3 Attachment(s)
un ferrari 360 prin maia
|
fiecare are averea lui.....nu conteaza pretul...cat valoarea sentimentala sa zic asa :wink:
|
Offtopic: am vazut ferrari-ul si acum 3 ani in Mamaia. Se pare ca omu nu s-a saturat sa expuna masina.
Azi am vazut la Vatra Luminoasa trecand o decapotabila anii 60, americana, rosie, interior piele alba. Complet restaurata, numere de RO. Nu imi vine acum in minte cum se numesc acele "pimp cars :D" cu aripile din spate foarte lungi in sus si ascutite. Era ceva in genul ala. |
2 Attachment(s)
ceva pe la mine in oras
|
Quote:
Si eu sint de acord, nu vad tiganie in asta, find o masina exotica cred ca asi fi facut la fel dar asi fi pus si o prelata peste..... my2cents |
am vazut un DB9 azi, dar proprietarul mergea pe doua benzi asa ca mi-am bagat .... in gura lui in loc sa-i pozez masina.
|
multi inca se lasa orbiti de exotice si alte ultrasportive, incat au pierdut din vedere ca exista si masini mai ieftine super tari. bine, la varsta avalansei de hormoni nu prea pot sa pretind o viziune clara asupra valorilor care ies in evidenta nu numai prin exotism.
am postat acest sharam pentru ca merita sa fie aici (proprietarul mai mult ca sigur ca are capul pe umeri si stie ce vrea) multi nu dau doi bani pe o asemenea masina pt ca nu e coupe ultra super mega sport...dar in viata mai sunt si alte lucruri decat impresionarea fetitelor disperate...familia..o sa ajungeti si voi la asta si mai vb...pana atunci admirati ce fac oamenii cu cap...nu impresionistii |
care sunteti din constanta ... mergi la intersectia dintre tomis si mamaia ca e parcata akolo in fatza la vodafone si nush ce banca ... un ASTON MARTIN DB9 ... daca nu o sa mai imi fie lene o sa cobor sa ii trag niste poze...
|
Quote:
bravo lui k incearca s-o protejeze de lingai si puradei, oarecum...k tot nu-i 100% protejata Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1585 |
6 Attachment(s)
of 5 minute :x
1978-1981 Pontiac Trans Am posibil 4.9 V8, cel mai slab....110Cp..pe acolo..:???: pics :arrow: |
4 Attachment(s)
Maserati design by Giugiaro ;)
:arrow: |
@florin_cars: cea vazuta de mine era cu nr. de bucuresti si vopsita in rosu cu interior alb.
PS: sigur astea sunt din Romania? Ce vrei ca sa-mi spui si mie locatia ca vreau sa vad si eu niste "muzeu" din asta? :D |
2 Attachment(s)
............
|
Quote:
De ce nu o iei tu..lol? :-) |
2 Attachment(s)
cum vam promis de dimineatza... numai ca sa facut seara :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
doua are culorile inversate, ambele BUC, recent scoase de la restaurat :twisted: Sigur 100% sunt din Ro, doar vezi si tu o Solenza blu..si alte dacii si peisaje Romanesti..si vor mai fi...:-P 8) pai ca sa-ti spun locatia..vreau sa-mi finantezi cumpararea uneia din cele peste 100 ce le stiu eu :lol: :twisted: Quote:
Quote:
si inka o raritate :), restaurata cam 90% si parasita...pana aproape de distrugere....brrrr |
30 Attachment(s)
Salonul Auto din fata hotelului REX :P
s`au mai infiltrat si nishte "shtifturi" :D |
lambo al patronului...rani ..a avut si unul negru inainte....turbo rosu l am pozat in dorobanti...x5 4,8 is . . cayennul e interesant....nice pics:D
|
3 Attachment(s)
..................
|
2 Attachment(s)
In Mamaia ...
|
10 Attachment(s)
Din fcs ...................
|
3 Attachment(s)
CLS Style :) mai multe poze :P
|
1 Attachment(s)
am vazut azi un rollss superrrr tareee ! cu jenti imense cromate... am o poza dar ... nu va ajuta prea mult...
|
Quote:
|
stii tu ceva ce noi nu stim? :shock: :lol: :lol: :lol:
|
L-am vazut si eu pe ala F tare masina
|
3 Attachment(s)
poate s baga cineva la o liniuta s vad dak am cva bun sau nu
|
:shock::nospam::lemon:
|
mda ...cum sa nu ..de parca oricine se da cu un rally car ...fara scaune ...:) si zici ca este a ta mestere ? :)
|
pe pagina anterioara e un porche care are la nr Sr * CU = SARACU :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning