Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

EvLSant0S 02-07-06 04:32

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

Iar voi , membri 4t , care puneti poze aici , si cereti .. de toate..
Macar puneti si voi 4 unghiuri simple ,fatza , spate , profil si 3/4..
Ca nu e tocmai usor sa faci VT. . . si nici nu-i platiti pe baietii astia sa va faca... ;)

sNap7 02-07-06 14:58

6 Attachment(s)
Imi puteti da va rog si mie niste idei de tuning pe una dintre masinile astea..oricare din ele, care va este mai usor de tunat si..sa nu fie prea extravaganta.Multumesc :)

VaLeX 02-07-06 17:47

Se Poate Face ceva ? :D

1 Attachment(s)
help me if you pls :) 8)

hai sa va vad .. poate iese ceva misto ::lol:

AdY9005 02-07-06 20:55

tot neclara poza nu puteam lucra pe asa calitate slaba sorry:neutral:

AdY9005 02-07-06 20:58

1 Attachment(s)
poza asta te ajuta :?:

Ap0kalips 02-07-06 23:37

5 Attachment(s)
am revenit cu poze noi...sper ca sunt bune unghiurile astea...se poate face ceva frumos? va rog....un eleron frumos...geamuri fumuri si ce mai credetzi voi ca ar mere? multzumesc anticipat am revenit cu poze noi...sper ca sunt bune unghiurile astea...se poate face ceva frumos? va rog....un eleron frumos...geamuri fumuri si ce mai credetzi voi ca ar mere? multzumesc anticipat :lol:

Zerofast 03-07-06 15:04

1 Attachment(s)
vreau ca masina sa fie alba pe o parte adik aripa si usile iar pragul sa fie negru puneti unul misto care s-ar potrivi ;) iar capota, platfonul si bara fata sa fie negre,mai vreau capota sa fie prelungita peste faruri adik rotujita ca sa vina gen pleoape...mai puneti niste neoane verzi si o mutati in alt peisaj...aaa si era sa uit niste jante dar nu prea mari...ms mult...aspt sa vad ce o iasa ...si nush cum sa va multumesc..;)

Virtual 03-07-06 15:39

10 Attachment(s)
Am mai postat dar nu erau bune pozele, sper ca astea sa fie ok...
Vreau niste genti calumea, niste geamuri fumurii, un eleron putin mai ridicat ca cel de la solenza clima... si coborata mai jos putin pt ca pun suspensii sport si o sa se mai lase putin, as vrea sa vad cam cum ar arata...

AdY9005 03-07-06 17:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Zerofast
vreau ca masina sa fie alba pe o parte adik aripa si usile iar pragul sa fie negru puneti unul misto care s-ar potrivi ;) iar capota, platfonul si bara fata sa fie negre,mai vreau capota sa fie prelungita peste faruri adik rotujita ca sa vina gen pleoape...mai puneti niste neoane verzi si o mutati in alt peisaj...aaa si era sa uit niste jante dar nu prea mari...ms mult...aspt sa vad ce o iasa ...si nush cum sa va multumesc..;)

cam asa cv vrei ?

sNap7 03-07-06 18:09

Pe mine nu ma ajuta nimeni ? :(

patriotu90 03-07-06 18:30

1 Attachment(s)
am facut cva simplu ... realizabil ...

Oxide 03-07-06 18:44

Quote:

Originally Posted by patriotu90

i-ai facut cva makr???:(...k yo jur k nu vad nimik in afara de vopsirea zgarieturii sau loviturii d p prag...

patriotu90 03-07-06 18:53

Quote:

Originally Posted by Oxide
i-ai facut cva makr???:(...k yo jur k nu vad nimik in afara de vopsirea zgarieturii sau loviturii d p prag...

am coborat-o ... geamuri fumurii ... usi shaved ...

Oxide 03-07-06 19:05

Quote:

am coborat-o ... geamuri fumurii ... usi shaved ...

k...sry...n-am prea observat...:)

Ap0kalips 03-07-06 20:11

ufff...nici pozele care le`am pus mai noi nu`s bune de nu ma ajuta nimeni? macar spunetzi`mi sa stiu daca fac altele sau nu...Multzumesc

Oxide 03-07-06 20:23

Quote:

Originally Posted by Ap0kalips
ufff...nici pozele care le`am pus mai noi nu`s bune de nu ma ajuta nimeni? macar spunetzi`mi sa stiu daca fac altele sau nu...Multzumesc

pai man...dak pui poze klumea k shi ceilaltzi te ajuta...mie sincer nu-mi place sa tunez poze facute de amatori (n-o lua in nume d rau k nu vreau sa jignesc pe nimeni)...dar ai vazut k sunt vtuneri care se ocupa d topicu` asta...dak nimeni nu s-o apucat d mashina ta inseamna k n-ai poze d klitate,rezolutzie mare sau ai unghi nashpa...ai vazut k altzii kre indeplinesc toate conditziile astea ishi vad mashina tunata...so...fa poze klumea!!!succes!!!;)

Ap0kalips 03-07-06 20:58

Rezolutzie 8 pixeli....unghiuri normale...nu inteleg ce trebuie mai clar de atat....

sNap7 03-07-06 22:00

Quote:

Ms mult patriotu90.Cand m-am referit la ceva realizabil ma gandeam la .. putin mai mult dar e super ok si asta.Ms mult :)

Virtual 03-07-06 22:11

Cand aveti timp sa va ocupati de masina mea apreciez dar acuma spuneti-mi macar daca-s bune pozele sa nu astept degeaba...

Zerofast 03-07-06 22:15

Quote:

Originally Posted by AdY9005
cam asa cv vrei ?

asa ceva dar mai pune un prag negru si culoare si fie mai alb ...alb mai stralucitor:-P si dac poate cineva sa o si mute in alt peisaj undeva intr0un oras p intuneric si puna si neoane verzi ar fi perfect:D

Zerofast 03-07-06 22:21

1 Attachment(s)
si poza ;)

Gabriel_xenon 04-07-06 00:25

Ap0kalips de ce nu incerci sa iei poze de pe net cu skoda fabia exact culoarea ta si poate rogi baietzii sa iti puna si numarul tau
poate pe net gasesti ceva mai accesibil

uite...tunning ...fara tunning:P

http://www.dancewithshadows.com/imag...da-fabia-1.jpg

place??

io zic k e diferentza fatza de ce ai u

CS-04-AZH 04-07-06 12:07

Salut baieti imi faceti si mie dacia 1310 sa arate mai bine va rog mult !!!! astept pozele voastre daca se poate si aveti timp la [email protected]
Si ID Angel_Rokk plz si va multumesc anticipat

B-13-FFA 04-07-06 12:25

virtual tuning berlina

1 Attachment(s)
am incercat eu ceva dar nu prea am reusit. look-ul as vrea sa ramana cam asa doar niste jante mai mari sa fie p ea. poate cineva sa ma ajute? va multumesc anticipat

AdY9005 04-07-06 13:17

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Zerofast
si poza ;)

neoane nu stiu sa fac si backround nam poate te ajuta alti ;)

mihai134 04-07-06 14:00

1 Attachment(s)
there's your underglow :D:-)
sper sa iti placa

B-13-FFA 04-07-06 14:27

Re: virtual tuning berlina

1 Attachment(s)
asta e si spatele. poate ami reusiti sa retusati ceva la el. tks

GABBY_ 04-07-06 15:23

si eu abia astept sa ii vedem pe baieti lucrand la masina asta :)

SirNenea 04-07-06 15:28

mihai134 arata si mie o masina reala care are lumina de la neoane asa de "ciudata" sa zic
fiti si voi mai atenti la ce faceti ca din cate vad vi sau cam urcat figurile la cap si nu mai faceti mai nimic si ce faceti le faceti la misto

Ap0kalips 04-07-06 15:35

vreau si eu un VT pe fabia mea plsss :???: chiar nu mere facut nimik? :((

Gabriel_xenon 04-07-06 15:40

mie imi place neonul:P

mihai134 04-07-06 15:45

Quote:

Originally Posted by SirNenea
mihai134 arata si mie o masina reala care are lumina de la neoane asa de "ciudata" sa zic
fiti si voi mai atenti la ce faceti ca din cate vad vi sau cam urcat figurile la cap si nu mai faceti mai nimic si ce faceti le faceti la misto

defineste te rog ciudata.
si ca sa iti zic ajea, nu mi s-a urcat la cap deloc. daca tu crezi e parerea ta. omu a zis nijte neoane verzi si am incercat sa fac kestia asta. daca ii convine bine daca nu rugati un moderator sa imi stearga postul:!:

scuzati de offtopic.

Gabriel_xenon 04-07-06 15:48

Ap0kalips itzi place asta??
l-am facut rpd in paint:P
Skoda Fabia

nu le am cu V-tuning-ul asa k nu te astepta la cine stie ce:P

SirNenea 04-07-06 15:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mihai134
defineste te rog ciudata.
si ca sa iti zic ajea, nu mi s-a urcat la cap deloc. daca tu crezi e parerea ta. omu a zis nijte neoane verzi si am incercat sa fac kestia asta. daca ii convine bine daca nu rugati un moderator sa imi stearga postul:!:

scuzati de offtopic.

cand un neon o sa reflecte asa de urat sa ma chemi si pe mine sa imi arati ca si eu am neoane pe masina dar nu imi dau seama cum pot sa lumineze asa de puternic pragurile si o mica parte din usa cand ele sunt sub masina
poate ca acum te-ai prins daca nu uite iti atasez o poza cu nova mea vt si poate te prinzi cum trebuie sa arate un neon sub masina

ionut17 04-07-06 16:07

pune pozele originale.se lucreaza mai bine.

mihai134 04-07-06 16:59

2 Attachment(s)
am refacut-o putin in sensul ca nu mai "reflecta" asa de tare.

Quote:

nu imi dau seama cum pot sa lumineze asa de puternic pragurile si o mica parte din usa cand ele sunt sub masina
ti-am atasat golful ala. deci? reflecta si in prag si in usa sau nu?. si poza e reala ;)

Quote:

uite iti atasez o poza cu nova mea vt si poate te prinzi cum trebuie sa arate un neon sub masina
exact ca ala tre sa arate. zau:yikes:

Zerofast 04-07-06 17:07

mai bine fa lumina afara ...pune neoane si in loc de griu ala fa un alb mai misto

mihai134 04-07-06 17:16

se va pierde tot efectu ;)
si in plus neoane ziua are doar SirNenea pe nova lui =))

Zerofast 04-07-06 17:24

mAI BINE fa ziua si za car alb....aaa si fa-o mai joasa

Saby 04-07-06 17:55

Virtual am sa incerc eu sa ti-o modific....acuma sa vedem ce putem face cu ea....dar vreau sa stiu dak vrei sa mai para a Dacie sau vrei sa fie total schimbata?

All times are GMT +2. The time now is 19:07.

- Copyright 2026 4Tuning