![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
-Bachelor Party 2
-Ghost Of Girlfriends Past -Hes Just Not That Into You -JCVD -Numere Fatale -Transformers -Drag Me To Hell -Knowing -Dance Flick -Weekend Cu Mama -Race To Witch Mountain -Marea Mahmureala -Jocuri La Nivel Inalt -WatchMen -Night At The Museum -Franklyn -Coraline -17 Again -The International -Despre barbati si nu numai -Terminator Salvation -Ingeri Si Demoni |
1 Attachment(s)
Stie cineva cum se numeste filmul din care este " capturat " acest screen ?Attachment 1000870
|
Filmul se numeste ''Torque''
ON: recomand Ice Age 3! super funny filmul si se vede destul de bine..;) |
Quote:
|
Daca vreti ceva horror recomand :Dead Silence si Drag Me To Hell si Silent Hill,Stephen King's IT.Vreti ceva de vazut fara sa ramai dupa aceea cu sechele :)) recomand The Knowing(genial film) si world trade center(tot cu Nicolas Cage) ,Ingeri si Demoni :) cu razboi sau army kind of :recomand Max Manus man of war,Der Untergang,Enemy at the gates,sniper(2009),Flags of our fathers si toata seria Band of Brothers9in regia lui Steven Spielberg si Tom Hanks) :D iar ca si comedie 17 again mi s a parut destul de interesant:D Vizionare placuta:)
|
Quote:
Recomand Cocaine Cowboys 1 si 2 Bedtime stories(comedie destul de faina cu adam sandler):D |
Cand eram eu mai mic pe la 10-11 ani sa zic , erau 2 sau 3 filme . Toate erau facute de Stephen King . Era vorba de un copil se duce cu parintii lui la un hotel si acolo acest copil vede ca pomii din curte prind viata si se misca, inauntru hotelului vedea diverse fantome . Are idee careva cum se numeau acele filme ? Parca sa zic ca era un film, si al doilea era alta continuare la 1 , nu mai retin exact .
|
Nu stiu daca au mai fost mentionate, dar le recomand cu caldura: 17 again si The hangover.
|
The jacket... un thriller psihologic, foarte bun!!!!
|
Quote:
|
Recomand "New in Town" si "Fired Up" 2 super filme (comedii)
|
Quote:
Mi a mai zis cineva ca ar fi shining , am cautat dar am gasit alt film, nicidecum ce am vazut eu cand eram mic |
are cineva subtitrarea de la bauenline 13 ultimatum daca bine am scris
|
Quote:
|
Inca nu a aparut calitate buna pe FL.
PS. Banlieue 13 :) |
o comedie tare rau pt asta seara va rog :(
|
the hangover.... ai sa razi cu lacrimiii...
|
Quote:
|
Quote:
|
multumesc mult:D
|
Quote:
vizionare placuta ! |
FILME -Caut Cavaler De Onoare ; -Lies & Ilussions ; -The World Needs Bigger Heroes ; -The Last House On The Left ; -Necunoscutii ; -Duplicitate ; -Wan Wilder ( FreshMan Year 2009 ) ; -Munca-i Un Travaliu ; -Rambo 4 ; -Numere Fatale ; -Transformers ; -Cursa Spre Witch Mountain ; -Drag Me To Hell ; Enjoy ! |
Recomand: Lesbian Vampire Killers(comedy), Goal 3(drama), Street Fighter: The Legent Of Chun Li(adventure), MIss March(comedy), The Hangover(comedy)
Later edit: recomand si Ghosts of Girlfriends Past - foarte tare !!! |
FILME - I Love You Beth Cooper ( 2009 ) - Comedie - Public Enemies ( 2009 ) - Actiune - The Taking Of Pelhman 1 2 3 ( 2009 ) - Actiune - Funny People ( 2009 ) - Comedie - G-Force ( 2009 ) - Actiune - Orphan ( 2009 ) - Horror - Harry Potter And The Half Blood Prince (2009) - Aventura - The Hunting In Connecticut ( 2009 ) - Horror - The Uninvited ( 2009 ) - Horror |
Toate comediile cu Trip.
How High... Ronin Gone in 60 Seconds Cannonball Run Imi plac astea mai vechi. :) |
Ce mai noua comedie BRUNO , in rolul principal Sacha Baron Cohen acelasi care a jucat in BORAT =))) merita vazuta
|
Tocmai ce am vazut azi :
- The Proposal ( 2009 ) - comedie / romantic <-- merita vazut !!! - Confessions of a Shopaholic (2009) - comedie / romantic - He’s Just Not That Into You ( 2009 ) - comedie / romantic |
tocmai ce am vazut:
The ugly truth - super comedie Miami Vice - putin mai vechi dar merge.. le recomand pe amandoua cu caldura.. :D |
Quote:
|
Inca un film tare care l-am vazut azi ...si inca urmeaza sa mai vad dar zic asa ...:
- Road Trip Beer Pong ( 2009 ) - comedie p.s: Am ras cu lacrimi ! |
Quote:
|
Quote:
mai recomand: Adventureland si In the Loop. |
niste filme de ras calumea ? nu conteaza noi/vechi , pls ?
|
Quote:
On :arrow: - Land Of The Lost ( 2009 ) - aventura - Banlieue 13 Ultimatum ( 2009 ) - drama - Wanted ( 2008 ) - actiune |
Recomand: The Proposal, o comedie romantica foarte tare :)
|
Quote:
On :arrow: - Awake - Horror - Meet Dave - Comedie - Joc Mortal - Actiune |
nu stiu daca a mai fost pus dar merita !!!
Welcome Home Roscoe Jenkins |
Quote:
|
Quote:
l-am vazut in bucuresti la cinema..crima rau....dar nu gasesc varianta clara..ma poti ajuta?? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning