![]() |
Re: BR 40 YUL
Hmmmm...nu tu un burn...nu tu cauciucuri sparte....cam ce se intampla cu tine???:?::sad:
|
Quote:
s-a lasat cu ambreiaje sparte, dar... la volvo! :D |
Quote:
Trist.......Trist faptul ca nu au fost filmate.....cat despre ambreiaje sparte....tot ceea ce vreau sa iti spun e ca au trecut si alte persoane prin deastea....8) |
Quote:
record personal, 3 planetare rupte in 4 zile:D:D:D dar ....https://www.youtube.com/watch?v=yvLSD...ature=youtu.be :D:D:D |
Quote:
|
vi la tulcea sambata si duminica?8)
|
Quote:
Nu cred k vin la Tulcea. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Expresia publicului este de nepretuit :lol:
Felicitari, o masina usurica cu destul de multi cai, normal ca si castigurile sunt pe banda rulanta |
Quote:
Mai... ce sa zic, se si castiga, dar se mai si pierde. Asta e, dar oricum senzatia, si vorba ta, expresia publicului sunt de nepretuit! Multumesc inca o data! |
Inca 2 filmari de sambata seara cu un e36 325i care "mia dat de mia julit...":D:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=dCKm0RmcHFg https://www.youtube.com/watch?v=zdse5n1lx80 |
La suspensie ai mai umblat? Ca si acolo pierzi destul de mult daca masina e barca... de frane nu te mai intreb :lol:
|
Yulica te`am zis pune jante mai mari si sa faci rost de o cutie si se vor cunoaste rezultate:D si app hai la tulcea si tu :D
|
Quote:
YGS: ee, si cu tine acuma... :D:lol::lol::lol: |
Cum sa nu vii la Tulcea?Acolo e beleaua, sambata dimineata o urcam peste byg si tot mergi.
|
Vb lui Iulica nici eu nu ii vad rostul sa duca acuma la tulcea ... , de ce ? R:
- masina inca are nevoie de mai multa benzina in treptele superioare. - o alta cutie, asta e extrem de scurta si pierde timp patinand rotile pe a2a si a3a ... |
Quote:
|
Quote:
nu are rost. |
Dar ce pompa de benzina folosesti?
|
Quote:
am schimbat si regulatorul de presiune si ... tot la fel. |
Jiclere mici?
|
iulica mai pune o pompa in rezervor ca sa scoata benzina din el si cea de BMW sa iti faca presiune. Eu asa am. Aceeasi problema am avut-o zi eu cand aveam doar pompa externa. Dupa ce am montatt- si pe cea din rezervor s-a rezolvat problema. toata chestia e din cauza inertiei..:P
|
Quote:
Sa stii ca la treaba asta mam gandit si eu, sa pun si pompa in rez sa mearga si aia. vedem, testam... |
Iulica, la mine la Solenza, am doar una care impinge, din rezervor, cu regulator si conductele originale care mi se pare ca-s de 8 si ca idee, cu traseul montat nu ramane deloc fara benzina. Ca si idee, pompa poate maxim 3 bari. Debitul este pe undeva pe la 150 litri/ora. Am testat-o in toate regimurile de functionare ale motorului si nu pare sa aiba hibe. Mai bine fa cum ti-au zis baietii, cred ca au cea mai mare dreptate.
|
Quote:
ca eu daca merg cu ea incet, nu are nici pe dracu, si totodata daca o iau incet cu 3 sau 4 la fel, nu are nimic. dar daca ma dau cu ea, 1 2 3 si 4 ramane fara benzina in cnc. maine pun si pompa cealalta, leg firele si tot ce trebuie... vedem ce o iesi! |
4 Attachment(s)
|
Quote:
|
Se aude frumos:D felicitari, 124 de cai;) cu ce presiune ai mers?
|
Quote:
a facut 4 ture, si diferentele au fost foarte mici. am mers cu 0.9, dar cu jiclor de 120 la benzina, si tot ce am facut e sa inversez jicloarele de aer, ala de 115 cu 125 la suprasarcina! |
fain... Te gandesti sa mergi mai sus cu puterea ?? Sau ramai la stock ?
|
Quote:
|
Personal mi se par ciudate rezultatele. Pmax e la o turatie ciudat de mica, 5000rpm, iar cuplul e imens, 350Nm...
Ori e masuratoarea gresita, ori motorul tau e pe dos :| Daca masuratoarea e corecta, o axa cu faze mai lungi ar face minuni. |
Quote:
din ce se vede, curba de cuplu e asa... sus jos sus jos, pentru ca schimbam treptele mai usor, ca prima oara ala mia zis sa ii dau blana, dar io, cioban fiind, iam dat de ia sarit capacele si a scartait pe stand in tr 2. presupun ca daca o luam de jos cu tr a 4a, presupun ca urca numai pana la 200 Nm cum arata acolo. Mai urcam, nu ramane stoc! |
oki,atunci apucate de tabla..intareste lonjeroanele ca o sa ti-o ia motorul inainte =))
|
Motorul asta C1J ca de altfel cam toate motoarele turbo din acea perioada produse de renault nu sunt foarte "rev happy" , si asta si b18ft dupa 5500 rpm curba lor de putere scade destul de dramatic.
Alta observatie ar fi ca Iulica are o turbina cu AR mic pe evacuare care ajunge in full boost la turatie mica si foarte rapid , si e normal ca , cam pe acolo sa se situeze pmax. Curba de cuplu este influentata de rapoartele treptelor de viteze , pentru a afla cuplu real masuratoare se va face in treapta cu raport 1 (priza directa) , la cutie in 3 arbori exista raport 1 fix, in cazul celor cu 2 arbori precum asta de la dacie trebuie sa fie o treapta cu raport aproximativ (~) 1 . Dupa grafic pare treapta a4a. |
Quote:
in fien, stiu ca graficul nu este exact, am facut treaba asta, ca standul era nou si nu am avut ce sa probam cu el, decat o solenza. si am zis... hai sa bag bobeda mea... |
bv iuli imi place ce vad.....mareste jiglerele ( vb cu ferny) , incearca o turbina cu ar 54 pe evacuare si altfel o sa stea lucrurile :D
sau dai 1.5 bar cu t2-u tau.... |
Sau pune axa de ai avut o pe 1.4 ... :rolleyes2 atunci sa vezi :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning