![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
https://img292.imageshack.us/my.php?image=19ld3.jpg
https://img292.imageshack.us/my.php?image=49rt9.jpg Daca se poate la a 2 poza:) ceva pleoape la faruri si angel eyes ...ceva tuning cu still |
1 Attachment(s)
kontraok..sper sa`tzi placa..
|
3 Attachment(s)
... Ceva cu gust ms!... O suspensie sport ceva!... ;)
|
imi faceti si mie la aveo ? (am postat mai sus) faceti cu programu adobe photo. ?
|
4 Attachment(s)
Pt CocoT 28 ...
1) Tuning 2) Artistic :) |
cmdbass, vreau si eu donerul pt jante :D daca se poate
si..cum deschizi capota la BMW-u ala? :P |
4 Attachment(s)
mai incercati si pe la mine :D...poate reusiti sa`mi faceti ce v`am rugat mai sus, vreau sa vad cum ii sta ca s`o fac si in realitate :D
|
1 Attachment(s)
wolverine asa vroiai ?
|
Georgian bz , cmdbass , big ballz care imi aranjeaza si mie masina ? pliz:) pleoape angel eyes etc. Sa-mi dati o idee
|
Quote:
Aici se face treaba DOAR din placere, daca vrea cineva sa-ti faca , iti face din bunavointa.:| Nu este nimeni obligat, nu este nimeni platit, deci........ Sper sa fie ULTIMA DATA cand ma repet.:x Este valabil pentru toata lumea! Si in ultimul rand: Aveti si voi demnitate , si nu va mai milogiti din ora-n ora!:x Imi cer scuze pentru off-topicul creat!:oops: Majoritatea foloseste Adobe Photoshop CS 2/3 |
oki sorry:) n-am dat la nimeni in cap.....
|
1 Attachment(s)
mici modificari nigro
|
multzumesc Georgian...frumos :) a iesti k-lumea....
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
:)) de unde sti? frumoasa masca
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
BMWPISIKA
- Suspensie Sport - Jante Vopsite - Prag - Pleoape - Folie |
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
salut, am revenit cu poze adecvate pentru a mea xsara, vreau din ultima poza atasata doar eleronul sa fie prezent pe pozele pe care le veti modifica la masina, in rest as dori cat mai multe idei pentru masina, jante ( sa vad ce gen dau mai bine, am in 4 prezoane si nu stiu exact cum e treaba asta, daca se pot pune jante in 5 prezoane cum se adapteaza, etc..oricum scuze de offtopic dar aici ma va lua cineva in seama si ma poate ajuta cu ceva sfaturi apropo de asta). in fine, multumesc anticipat :)
|
dap Marian...sunt foarte multimit:) mi-ati facut o idee , gata nu ma mai "milogesc" ;))
|
6 Attachment(s)
Multumesc mult de tot big_ballz nu stiam ca poate fii asa frumusica cu chitul asa si fara pata de culoare mai adaug odata pozele si daca este cineva interesat sa ma ajute cu ceva ce se poate face in realitare nu ceva de neeatins sau stiu eu ce jante crom spins etc. Daca se poate cu gust si un tribal niste stikere ceva sau poate aripile umflate o suspensie sport stiti voi ca voi sunte-ti meseriasii si promit sa ma pun cu burta pe carte PHOTOSHOP sa va fac concuresta. Multumesc Anticipat sper sa se poata face ceva.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am gasit eu modelu cum vroiam...
|
2 Attachment(s)
mici ajustari :)
|
2 Attachment(s)
am mai incercat ceva wolverine
|
4 Attachment(s)
Va rog mult de tot baieti sa imi faceti si mie niste prelungiri de bari ptfat-spate si sa lasati masina...ceva subtill..niste pleoape pe cul masinii si oglinzile la fel..va multumesc mult de tot....tunatio cum vreti voi..eu am de gand la niste modificar serioase in continuare!!!!astept cu sufletul la gura moificarile!
|
Inca ceva..daca se poate..incercati sa puneti o toba paralel cu bara spate una mare nu stiu daca ati mai vazut sa fie paralel pe fund...multam fain..
|
Tu ai mai avut masina modificata cum vrei tu parca tin eu minte.. gresesc?
|
O vopsesti iara toata?.. :)
|
:sad:Salut..shantu va rugat fr atunci sa ii faceti ceva si ce au facut baetii au schimbat jantele si au lasato..eu rugasem sa lase jantele astea pt k astea le-am cumparat..au fost 2 poze dintre care una era cu alte jante si una ii schimbase fundalul..deci practic am cerut ceva si au facut altceva..sper sa nu fie cu suparare..dar daca puteti sa ma ajutati sa imi fac masina ok daca nu macar ziceti..
|
Quote:
Da a mai fost masina pe acest topic da parca era postata de alcineva:rolleyes2 |
da shantzu a postato si un baiat la pag 92 a pus alte jante si la pag 91 a facuto un tip a lasato..cum rugasem dar shantzu nu spusese ce as mai fi dorit..daca este cu suparare nu o faceti..eu vreau sa fac o idee la ce ii fac in continuare...nu ar fi stricat ajutorul vostru..la urma urmei voi contati cel mai mult in schimbarea masinii..multam.astept vesti ce vreti sa faceti..
|
Eu am intrebat doar, pt curiozitatea mea, nu am spus-o cu rautate. Baietii de pe aici sunt de treaba si sunt sigur ca te vor ajuta.
|
Chiar ii rog frumos pt ca am bagat si bag bani in masina special pt tuning show..sunt foarte pasionat si toate masinile pe care le-am avut pana acum nu au scapat de febra tuningului..:D
|
2 Attachment(s)
pentru Seal
|
va rog frumos, am postat ieri poze cu masina, citroen xsara, sunteti binevoitori sa ma ajutati si pe mine? multumesc anticipat
|
salve georgyan..ms pt masina dar parca numerge de nici o culoare kitul..sper sa nu te superi..nu are continuitate nu nik..
|
Quote:
as vrea niste genti albe ... si lasata putin ,eventual capota neagra multumesc |
Quote:
|
Seal, parerea mea e daca o lasi mai jos, si ii pui o toba mare, ajunge, arata mult mai bine, decat cu alte spoilere, sau prelungiri :) si mai ales ca e masina de teren, nu prea arata bine cu alte spoilere sau prelungiri :P parerea mea, e genu de tuning care imi place mie, simplu si cu stil :P
ti-am facut odata masina, coborata mai jos, cu niste pleoape, si ti-am pus alte jante. :) acum, faci cum crezi tu, si cum iti place tie, normal :) eu ti-am zis doar parerea mea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning