![]() |
Re: AG 88 PVA
Daca ai sa rasfoiesti topicul ai sa gasesti toate informatiile....
|
Quote:
|
mersi :) ... am pus doar 2 simple intrebari la care se putea raspunde foarte usor .... cum ai facuto tu .... dar ma rog daca el considera ca tre sa ii rasfoiesc tot topicul pentru o simpla intrebare asta este ( poate nu so gandit ca nu ma intereseaza decat motorul nu si altceva ce si-a facut la masina :) ma rog fiecare cum crede )
mersi de raspuns cata_golf |
Quote:
|
Motorul este de renault 21 nu de renault 19 .................................................. .................. dar asta e atunci cand ne dam cunoscarori :rolleyes2
|
Este de 19. scrie cu cateva pagini in urma! Nu avea rost sa postez ceva ce am postat inca odata.nu vreau sa umplu paginii aiurea cu aceleasi intrebari si raspunsuri doar ca le e lene unora sa caute!;)
|
Motorul asta este de Renault , nu neaparat de un anumit model , pt ca a fost montat pe o gramada de modele in diverse versiuni 1.7 carburatie, 1.7i monopunct, 1.7i multipunct ... .
Daca asta este variante de 75 de cai , te rog poti face o poza la monopunct ma intereseaza sa vad tipul de injector si senzorul de aer. |
Da a fost montat pe mai multe modele de Renault. Insa ce spui tu acolo de 1,7 erau F2N-uri.
Asta e 1,8l F3P 90 Cp.o sa fac o poza daca am ocazia sa desfac tubulatura de admisie. |
Nu mi-am dat seama din poza . Diferență e doar la interne din ce știu eu F2N are 81mm x 83.5mm si F3P are 82.7mm x 83.5mm. Exista vreo alta diferență esențială ?
De ce ai făcut alegerea asta ? Oricum sa te bucuri de el cāți mai mulți km ! |
Nu stiu sa fie alte diferente. Nu pot spune ca l-am ales,mai mult as spune ca asta "mi-a picat in mana".Oricum sunt extrem de multumit de el.Nu ma asteptam,atat ca fiabilitate cat si ca putere!:)
|
Din ce știu eu ca fiabilitate seria asta de motoare de la Renault sunt bullet-proff. Eu am avut acum 2 ani si ceva 1.7 multi punct pe volvo, si a mers excepțional și de putere am fost super mulțumit acum caut unul tot multi sa īl pun pe twingo ... .
Ce pompa de benzina folosesti ? Trimite-mi un pm cu pretul motorului. |
Am adaptat pompa de Renault 19 pt rezervorul de Li.:D
|
4 Attachment(s)
...si cateva poze gasite pe net!:)
|
Salut....am la tine o intrebare.....Ti-ai omologat motorul...si daca da...cat te-a costat ?:D...bafta in cotinuare :)>-
|
Nu este omologat...nu am de ce sa il omologhez!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da,aceeasi motorizare...
|
Intre masina ta si a lu' YLI este o diferenta de vro 40 de caluti, dar tu l-ai facut din cate am inteles eu...nu prea inteleg cum vine asta. Bafta multa!!!
|
pai intre motor si roti exista o cutie... si intre scaun si volan exista un sofer...
stiu ca este un sock dar nu, masinile nu merg singure |
Acu' am vazut si eu clipul de pe youtube, se pare ca yli a avut probleme cu a2a, oricum bolidu' merita felicitat pt ce a facut acolo. Succes!!! Si la mai multe prezente!!!
|
Quote:
|
frumoasa si nervoasa dacia ta...am vazut-o la stadion la liniute.
|
Astazi am reusit sa leg ceasul pt temperatura apei si zilele ce urmeaza sper sa leg si turometrul. Am descoperit care fire vin si unde si cu ocazia asta am rematisat instalatia electrica a motorului! :D..o sa pun si niste poze dupa ce fac functional si turometrul! :)
|
te bucuri de vacanta... in timp ce altii s-au dus la facultate de la 7jumate...
hai si cu pozele ca is curios daca poa sa arate mai ok de atat |
1 Attachment(s)
Cu turometrul nu am rezolvat mai nimic.l-am legat dar nu functioneaza cum trebuie.o sa ma mai uit la el zilele ce urmeaza daca am timp sa vad daca rezolv ceva,aseara deja se facuse seara si frig si nu mai aveam chef..:-P..
..si un mic filmulet facut de CrisKGS pe fuga: https://www.youtube.com/watch?v=DGKDbJdkass |
Cu jantele alea frumoase ce se aude? Te-ai apucat de ele? O poza doua nu mai pui si tu?:D Tare frumoase sunt
|
Nu am avut timp de ele....
|
8 Attachment(s)
La Multi Ani si un an nou cat mai bun! :D
|
La multi ani si tie si un an mai bun decat cel care se incheie .
|
La multi ani si voua!!
|
La Multi Ani,PVA
|
mult succes cu proiectul!La multi ani!si un an nou fericit cu multe impliniri!!:oops:
|
La Multi Ani BOLIDULEEEEEEEE .. multa sanatate fericire si fortza de munca :twisted:
Te salut cu stima |
La multi ani ! Sanatate alex, tot ce iti doresti un an nou fericit!!! Si ai grija de PVA:D
|
La multi ani tuturor!!!!
|
LA MULTI ANI!!!!!! bai Vasilica:D stai cuminte sa nu te dai de gol:lol: scuze de intarziere;)
|
3 Attachment(s)
Povestea PVA-ului se incheie aici. Accidentul de azi combinat cu multiplele locuri in care au dat rugina m-au determinat sa renunt la aceasta masina! Nu stiu care va fii soarta ei,insa cel mai probabil carapacea va ajunge la Remat, iar numerele vor fii puse pe urmatorul proiect PVA! :D :)
|
nasol momentul ...
|
Urmatorul proiect va fi tot o Dacia? :-)
|
e doar o usa infundata....asa usor renunti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning