![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
2 Attachment(s)
nu-i chiar bicla.. dar e accesoriu pt bicla:D
o casca din al II-lea razb mondial.. trecute prin multe... strambata..curatata, ciocanita, indreptate, chituita, nituira, grunduita, vopsita... finalul? e mai jos.. din pacate poza nu reflecta adevarata culoare:( are si tente de verde.. cu ceva gri.. iar la baza vopseaua e neagra... |
Nu-mi zice ca o porti cand mergi cu chopperu':lol:
|
Quote:
|
Pai vreau!:D
Mor de curiozitate:lol: |
Salut!Sunt nou pe aici,si as vrea sa stiu cum as putea face o remorca de bicicleta, insa nu de aia de carat copii...as vrea ceva mai de touring...si alte d-astea:lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
dar ma intereseaza sistemul de prindere la bicicleta mai mult...nu as vrea sa o prind pe butucul rotii...sau ceva in genul asta..as vrea de teava de la sa...sau asa ceva... |
Quote:
|
Quote:
Casca o vei purta in caz de razboi:?: |
Quote:
Baietii si eu sunt nou pe aici, cum se poate pune o instalatie NOS pe bicicleta? |
Quote:
2...e buna si cand ploua pe post de umbrela:)) Quote:
2... nou? la ce?:)) hai ca stii u treaba cu nosu... e simpla... mananci fasole:)) |
Quote:
poate ca l-am luat prea in baza, dar totusi multi cred ca bicicleta se aseamana cu masina si ca pot sa faca "tuning" si cai verzi. in loc sa se gandeasca la idei foarte ciudate, care sa zicem ca sunt bune, dar nu intrebi frate pe forum iti vezi de treaba. de exemplu cum ai facut tu (!8Y)M nu te-am vazut sa intrebi cum se face un Chopper.. doar ai zis ca faci si ai facut. mai bine va strangeti bani va luati ceva bun si va apucati de off-road sau de trasee. si daca vreti sa faceti si tuning, va luati piese mai bune ca altceva n-ai ce-i face. nu stiu dar eu sunt mai normal asa stiu ca exista bicicleta pentru scheme, off-road, de oras, de viteza, samd. nu cu remorca, cu sistem audio si alte nebunii. parerea mea. |
Quote:
bft all si sa auzim numai de bine |
Eu am avut de pe la 6 ani o pasiune pentru becuri
Conceptia mea era atunci: Cu cat mai multe cu atat mai bine Pe la 7 ani cred aveam eu o bicicleta cu dinam, Eram client fidel la magazine cu becurile de lanterna Am luat 10 becuri, am fost la un nene, me-a cositorit fire, nustiu cum naiba le-am legat si a mers Ies seara dau pedale, in jurul bicicletei mele era o zi totala, dupa cativa metri incepeau sa se stinga :)) Acum mi-am dat seama ca trebuia ori sa adaug cate o baterie ori sa le leg in serie Sau cand aparusera ledurile de brichete era alta viata Cumparam cate 10 brichete si le stricam pentru led si nu ma mai chinuiam cu dinam :)) Acum ma chinui cu altele mai complexe dar tot fan beculete raman Acum depinde de gusturile fiecaruia |
ce ma? esti vrun` pui de licurici?:)) de-ti place sa luminezi?:P
|
Quote:
Pacat ca n-am poze.. pe vremea aia.. |
wa.. care esti din buc si ai pe acasa vreo roata de spate de pegas? merge si bmx.. dar aia de pegas era mai buna ca are fray.. hai ca am nevoie pt un proiect nou... izvor de adrenalina:D
|
Quote:
Iti trebuie butucu sau toata roata ca s-ar putea sa iti fac rost de un butuc |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
waaaaaaa moare topicul asta?:)) toti se dau da nu mai zice nimeni nimic?
hai sa va arat si eu proiectul... drift-trike... data viitoare detalii tehnice si poate un mic video:D |
de ce ai sudat bara aia deasupra rotii in fata?
|
Quote:
1... de furca, ca atunci cand virez sa vireze si ea 2... la capatul ei.. in fata.. e butuc pedalier.. o sa fie pusa una bucata foaie si transmisie pe lant |
aham....fain proiect...du-l pana la capat,mi se pare interesant!bafta!
|
Quote:
ps: frumos scaunel :)) 8) |
din pacate nu am poze sau filmulete:)) nu am avut cand... tot ce pot sa zic e ca e super tare:)) merg de-alatul cam cat e strada de lunga:)) iar intrarile pe strada se fac DOAR in "drift":D
vb lu Civilie (BAU) frate.. nu suna a V8.. atata tot bft all |
Eu unul astept cu nerabdare sa vad filmul cum o arzi in drifturi8)
|
Buna ziua tuturor. Am si eu o dilema si as vrea sa ma ajutati daca doriti. Intentionez sa imi cumpar un MTB mai bun dar nu ma prea pricep ce sa aleg. Poate imi recomandati cateva firme sau modele....as vrea sa zic asa ,,Touareg-ul bicicletelor''. Multumesc anticipat.
|
1 Attachment(s)
sc de intarziere... dar am vrut sa editez filmarile.. sa le fac intr-un sg filmulet.. cu ceva efecte.. vrajeala:P din pacate sunt format mp4 si nu am timp acuma (tre sa ma duc sa ma dau) sa stau sa le modific...
ceva distractie... sc pt viteza mica de la filmult in care faceam 8 dar a fost prima data cand am incercat... puteam si mai tare si sa trisez sa tin mana pe o roata de spate pt ghidaj.. dar nu mai era la fel:P bft all si sper sa va placa:) |
mda.. deci 4 views si nici un comentariu.. sa inteleg ca nu va plate:(
e.. asta e:D eu 1 ma distrez copios :X:X:X:X |
foarte foarte frumos....daca ar exista asa ceva in magazine as fi primul care mi-as lua.[ai facut un spin!te-am vazut!]
felicitari pt realizare!cam cat ai muncit la ea...?[ore] |
Quote:
cat am lucrat:-?am avut probleme la furca... teava galvanizata.... si se sudeaza greu... + ca am taiat de 3 ori cadru:))... dar undeva la 8-9 ore cu tot cu caterinca si teste:-? acuma daca ma apuc de la 0 de alta.. dureaza mult mai putin:) |
Frumos!Nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa fi "pilot" pe asa ceva8)
De unde ai procurat rotile de tomberon:?: |
Quote:
de roti...lucrez ca mercandizer la BAUMIX... si am 5 magazine.. rotile alea le gasesti de la 10.99 (oby) pana la 45.99 difera doar firma care le produce tin sa precizez ca aveau si ele niste riduri de vreo 3-4mm... acum sunt slicuri.. si asta doar in 3 zile:)) in conditiille in care nu prea le "frec" mai fac eu caterinci in viraje sa lase urme.. dar nu mereu:P |
si voi cu ce ati deschis videourile?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
daca erai din buc.. mai discutam.. asa... la distanta asta nu ma bag... am mai refuzat si ceva trialuri si un chopper pe acelasi motiv:P prefer sa fii langa mine atunci cand il fac... ca sa discutam si sa schimbam pareri.. nu sa fac dupa capul meu si sa nu-ti placa.... dar daca vrei mai mult.. ai pe pm id-ul meu sa vb.. nu-ti trebuie decat: -un flex, -un aparatu de sudura, -o bormasina, -cadru de bicicleta, -furca, -roata de spate (bine ar fi de 20 ca pe urma e prea mare si-ti arunca pedalele mult prea in fata) -o sa cu sustinere laterala si de preferat plastic ca sa aluneci pe ea pt schimb de mase, -2 roti unidirectionale, -2m de teava, -foi, -lant, -frana, -pipa, -ghidon, -mansoane, -vopsea si -8 suruburi pt rotile de spate:) + schimbatoare si o a 4-a roata:P obtionale BAFTA!!!! |
4 Attachment(s)
ziua de azi... taiata pt a 5-a oara aceeasi teava.. lungita cu 30 cm... spatar.. sezut.. vopsea.. stikerita:) si 4 poze amarate trase acuma seara:D pt ca e mult mai funny sa ma dau cu ea decat sa-i fac poze:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning