Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

bLue_maNiak 05-09-09 20:06

Re: Accidente

Azi la semaforul din Marasti ... intersectia Aurel Vlaicu cu Siretului parca ,( aia ce da in Dunarii ) un Opel Vectra a franat ca s-a facut rosu ... un Xsara s-a proptit in fundul lui , si din spate un Zafira in spate la Xsara . Nimeni nu a patit nimic ... doar pagube materiale .

La accidentul din fata de la Obsession , taximetristul a vrut sa i rupa capu la ala cu Vento visiniu ( era baut tipul din cate am aflat ) noroc ca au ajuns astia de la Sectia 6 in 10 secunde , atunci ieseau in patrulare . Oricum , in timp ce soferul Vento-ului vorbea cu politistul , taximestrisu' i-a dat una peste fata .

CJ-86-UHE 06-09-09 22:38

http://stirileprotv.ro/exclusiv/stir...ata-video.html

KoKozula 09-09-09 18:38

Accident acu de vreo ora in Floresti, pe drumul principal. Din cate stiu eu este drum .... european? Un polo (cred) alb a lovit.. un? un? CAL!. Un cal. :|. Bietul cal banui ca nu avea nici o vina ca trecea p-acolo .... omu' mergea pe banda de urgenta (sau ce e aia, ca nimeni nu cred ca stie daca e banda de urgenta, e banda de biciclisti sau ce e) si a luat calul direct pe parbriz. Erau urme de franare lungi.

Ce m-a socat e faptul ca bietul cal zacea pe jos, era viu, si plin de sange, si o gramada de oameni, impreuna cu politistii, se uitau la el. :|

Cuiutz 09-09-09 21:29

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 2625568)
Accident acu de vreo ora in Floresti, pe drumul principal. Din cate stiu eu este drum .... european? Un polo (cred) alb a lovit.. un? un? CAL!. Un cal. :|. Bietul cal banui ca nu avea nici o vina ca trecea p-acolo .... omu' mergea pe banda de urgenta (sau ce e aia, ca nimeni nu cred ca stie daca e banda de urgenta, e banda de biciclisti sau ce e) si a luat calul direct pe parbriz. Erau urme de franare lungi.

Ce m-a socat e faptul ca bietul cal zacea pe jos, era viu, si plin de sange, si o gramada de oameni, impreuna cu politistii, se uitau la el. :|

Au fost 2 cai si au iesit de pe strada aia ce da in principala .. ala cu polo l-a luat in plin pe unu si celalalt a fugit ... atunci am iesit la poarta .. era sa dea peste mine .. A venit un veterinar si l-a scutit de chinurii pe calul lovit ..
Asta e .. se mai intampla .. animale nesupraveghiate .. erau caii unui tigan ..

KoKozula 10-09-09 06:59

Cuiutz.... suntem consateni ? :D

Noh macar atata ... ca avenit un veterinar...
Si cine ii repara masina lui ala ? Sau s-a constatat ca el e de vina ca nu avea ce sa caute pe banda aia? Ce banda e aia?

The "CUP" 10-09-09 16:20

Am avut si eu parte de o partida de "calarit" acum cativa ani. Doar ca iapa ( nu calul sa evit cacofonia:D ) mi-a calarit mie Peugeotu-ul 205 intr-o localitate din jud. BN. Tiganul , proprietarul calului, avea el pretentii la mine ca i-am nenorocit calul. A trbuit sa imi repar masina pe banii mei ca daca faceam proces cu tiganul cred ca si azi ne mai judecam. Asa ca ghinionistul cu Polo probabil ca si-o va repara pe banii lui.:sad:

andutzu85 13-09-09 19:24

3 Attachment(s)
azi....stand asa pe balcon la o tigare...am vazut 2 salvari trecand in f mare viteza...m-am luat dupa ele....si la vreo 3 km distanta de mine ce sa vezi....accident....cei din masina au scapat toti cu rani usoare...un picior rupt....slava domnului ca nu a luat stalpul frontal!!!

Cuiutz 13-09-09 20:02

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 2626796)
Cuiutz.... suntem consateni ? :D

Noh macar atata ... ca avenit un veterinar...
Si cine ii repara masina lui ala ? Sau s-a constatat ca el e de vina ca nu avea ce sa caute pe banda aia? Ce banda e aia?

Mai eu aici locuiesc de cand ma stiu :)

Cu daunele habar nu am ...

Aia nu e banda de circulatie .. zic asta pt ca s-a facut o expertiza intr-un accident .. si asa le-a iesit la aia ca nu e banda de circulatie ..
Vara-mea a avut un accident acuma cativa ani ..
Dar daca nu se circula si pe banda aia .. e dezastru .. dupa cum ati vazut !

andutzu85 14-09-09 00:56

imi cer scuze....se pare ca nu am postat unde trebuie(eu sunt din suceava si am postat la cluj)...rog un moderator sa imi mute postul unde trebuie!!!

bebeko 14-09-09 08:13

Quote:

Originally Posted by andutzu85 (Post 2636165)
azi....stand asa pe balcon la o tigare...am vazut 2 salvari trecand in f mare viteza...m-am luat dupa ele....si la vreo 3 km distanta de mine ce sa vezi....accident....cei din masina au scapat toti cu rani usoare...un picior rupt....slava domnului ca nu a luat stalpul frontal!!!

Ce le mai place la romani sa vada accidente ... si stirile de la ora 17.oo ... :rolleyes2

Champion 14-09-09 13:01

Stie cineva ceva detalii despre dacia ce a ars vineri parca intre Chinteni si Deus ? am trecut pe acolo e doar un loc negru unde a ars.

spyker 14-09-09 15:32

1 Attachment(s)
calitate proasta:sad:

MadManOvi 14-09-09 20:58

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...ezi-video.html

JunKer_hP 22-09-09 09:19

1 Attachment(s)
Azi de dimineata s-a intamplat inainte de Dabagau

flip 22-09-09 09:40

Dabagau? Pe cluj-turda cumva? am vazut azi dim un clio aprox in pozitia aia..

JunKer_hP 22-09-09 10:04

Quote:

Originally Posted by flip (Post 2659107)
Dabagau? Pe cluj-turda cumva? am vazut azi dim un clio aprox in pozitia aia..

da pe turda-cluj...

aokimare 26-09-09 19:56

stie careva ceva de accidentul de pe str albini - de vreo 2 zile??

gangsta 26-09-09 23:30

Accidente

Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 2671168)
stie careva ceva de accidentul de pe str albini - de vreo 2 zile??

http://www.adevarul.ro/articole/cluj...nt-rutier.html

Dolce CST 27-09-09 16:06

Nu stie nime de accidentul dinainte de Vlaha dintre Aveo si o dacie?...ca am trecut pe la 3 noapte pe acolo cand am mers cu platforma la un alt accident=))...si am vazt multa lume...niste fete plangeau...nu ati auzit nimica?

Champion 28-09-09 21:03

Stie cineva mai multe detalii despre accidentul de azi cand au murit 2 baieti care au intrat cu motocicleta intr-un cap de pod?Cica la Lona..sper ca am scris bine :)

Cuiutz 28-09-09 21:12

http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...-rutier-59189/

Si dupa-masa tot in locul ala inca un accident .. dar de data asta .. un autobus a lovit in spate un logan ..

Deci de dimineata .. baaaaaaaaaaaah .. coloana .. si dupa-masa .. baaaaaaaaaaaaaaaah coloana ..
La cum se circula pe aici .. nu e de mirare !

CJ-01-WOB 03-10-09 19:38

se cere RAU un drum secundar in Floresti.

AK-ZER 03-10-09 20:34

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2689789)
se cere RAU un drum secundar in Floresti.

in decembrie inaugureaza printr-un "maraton extraordinar" portiunea de autostrada dintre Gilau si Campia-turzii. Poate dupaia se va mai aerisi umpic traficul si in Floresti

Fixius 05-10-09 20:01

duminica dimi un accident pe dunarii un astra G nush cum a ajuns in parcare de pe strada, mergea inspre zona selgros si a lovit mai multe masini..
stie cineva ceva.. ??

Dolce CST 06-10-09 16:55

1 Attachment(s)
Pe la ora 16.30 am trecut pe Bulevardul 21 Decembrie si o fo aglomeratie foarte mare...cand am ajuns la intersectia cu str Paris...am vazut un accident foarte urat:(

+ http://www.adevarul.ro/rss/articol/c...-clujului.html

Sebi 06-10-09 22:56

Mda, una dintre intersectiile "gandite prost". Acolo majoritatea ignora semnul obligatoriu la dreapta si se risca sa mearga inainte.

Bogdan_mb 07-10-09 02:09

Nu te supara, dar sa traversezi bulevard cu 5 benzi prin loc nepermis fara sa te asiguri, a cam cerut-o.

-LEXION- 07-10-09 11:32

https://www.youtube.com/watch?v=DRd_FUEi0Vw

Sebi 07-10-09 14:07

-LEXION- : nissan-ul apartine unui clujean ?

Stie cineva ceva de accidentul de pe Calea Floresti de aseara?

Champion 07-10-09 16:42

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 2697749)
Pe la ora 16.30 am trecut pe Bulevardul 21 Decembrie si o fo aglomeratie foarte mare...cand am ajuns la intersectia cu str Paris...am vazut un accident foarte urat:(

Tot acolo era se se intample un accident si azi dimineata, un troleibuz era sa il loveasca pe unu cu o skoda gri care trece ca voda prin loboda pe strada...noroc ca a fost atent soferu troleibuzului si a franat..dar tot s-a oprit intentionat la cativa cm de masina sa il bage pe ala in sperieti putin.

Eagle_flyaway 07-10-09 21:53

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 2695459)
duminica dimi un accident pe dunarii un astra G nush cum a ajuns in parcare de pe strada, mergea inspre zona selgros si a lovit mai multe masini..
stie cineva ceva.. ??

un kalos a iesit din parcare si a virat dreapta (datorita masinilor parcate aiurea n-a vazut nimik) pe dunarii, cel cu astra venea cu viteza a decis ca poate depasi si a luat cu el Kalosul, un passat parcat total pe troruar si s-a oprit in duba de pe trotuar in continuarea passatului. Nici o victima!
Astra scos de pe carosabil remorcat.

Kent8 08-10-09 08:48

da de accidentul din floresti intre un golf 4 gri cu numere de Ab, SJ, BH si un stalp de inalta tensiune un gard si cred ca inca o masina?
s-a intamplat la intersectie cu strada cetatii

vali_cd 09-10-09 11:13

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 2697749)

adevarul ca e destul de nasol sa ajungi spre marasti daca nu o iei inainte de pe paris. altfel trebuie sa stai la inca 4-5 semafoare, uneori de 2-3 ori la fiecare ca sa ajungi pe dorobantilor si sa mergi spre parkingul marasti. acolo se puetea pune linistit si semaforul pt mers inainte, chiar daca oprea autobuzele 20 secunde.

mafiozzo 09-10-09 13:25

ceva acident azi grav, intruna au mers salvarile si pompierii

Doua autoturisme, un Audi si o Dacia Logan, s-au ciocnit astazi aproape de “curba mortii” de pe Feleac. In momentul in care echipajele SMURD au ajuns la fata locului, o victima era blocata intre fiarele contorsionate ale Daciei Logan, iar pasagerii din Audi prezentau mai multe rani. Mai grav ranit pare unul din pasagerii aututurismului Audi, in varsta de 59 de ani.

UPDATE: Potrivit politistilor de la fata locului, au existat patru victime, doua din Dacia Logan si doua din Audi. Ambii soferi au fost raniti grav si au fost transportati la Urgente. Din primele cercetari rezulta ca soferul Daciei Logan, care se deplasa pe banda intai de urcare, dinspre Cluj-Napoca spre Feleacu, a incercat sa se intoarca spre Cluj, taindu-i calea autoturismului marca Audi. In urma impactului, ambele masini au fost proiectate pe contrasens.

Kent8 09-10-09 21:13

la 9 in fata la polus eram 5-6 masini...o pus unu frana aia din spate o intrat pe rand 1 in altu

-LEXION- 11-10-09 19:06

De cateva momente in Floresti un jeep de Italia a lovit un om pe trecerea de pietoni, iar pe Titulescu un Opel Omega a lovit puternic din spate un Volkswagen T5

Champion 12-10-09 15:11

In urma cu cateva minute un accident usor la intersectia strazilor bucuresti cu traian, unu cu o masina alba break (cred opel astra) se credea in nfs si lua curbele fara sa puna frana si asa l-a "pupat" pe unu ce statea cuminte la stop pe bucuresti :)

elnino 15-10-09 15:17

Acu vreo 10 minute ma indreptam spre casa pe strada fabricii cand aproape de intersectia cu ciocarliei imi apare brusc in fata un fiat uno.Venea de pe trotuar, nimeni la volan. Inconstienti ma...
Mai lipsea "nea vasile" claxonand si strigand la el "da-te ma!"

Fixius 15-10-09 15:22

astaiz 3 accidente peterecute la cativa metri in fatza mea..

unul cum cobori poldul de la ira o dacie mcv care a sarit bordura si a ajuns in partea stanga a podului venea dinspre aieroport

in fata la librarie universitatii un x5 nu s-a oprit la culoarea rosie a semaforului si s-a oprit intr-o masina de politie care venea de pe napoca si mergea inspre eroilor =))

si unul pe dorobantilor in capat s-a oprit brusc intr-o remorca de tir..

CJ-01-WOB 15-10-09 19:38

ochii in 4 ! mori fara sa fi vinovat !

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning