![]() |
Re: Accidente
Azi la semaforul din Marasti ... intersectia Aurel Vlaicu cu Siretului parca ,( aia ce da in Dunarii ) un Opel Vectra a franat ca s-a facut rosu ... un Xsara s-a proptit in fundul lui , si din spate un Zafira in spate la Xsara . Nimeni nu a patit nimic ... doar pagube materiale .
La accidentul din fata de la Obsession , taximetristul a vrut sa i rupa capu la ala cu Vento visiniu ( era baut tipul din cate am aflat ) noroc ca au ajuns astia de la Sectia 6 in 10 secunde , atunci ieseau in patrulare . Oricum , in timp ce soferul Vento-ului vorbea cu politistul , taximestrisu' i-a dat una peste fata . |
|
Accident acu de vreo ora in Floresti, pe drumul principal. Din cate stiu eu este drum .... european? Un polo (cred) alb a lovit.. un? un? CAL!. Un cal. :|. Bietul cal banui ca nu avea nici o vina ca trecea p-acolo .... omu' mergea pe banda de urgenta (sau ce e aia, ca nimeni nu cred ca stie daca e banda de urgenta, e banda de biciclisti sau ce e) si a luat calul direct pe parbriz. Erau urme de franare lungi.
Ce m-a socat e faptul ca bietul cal zacea pe jos, era viu, si plin de sange, si o gramada de oameni, impreuna cu politistii, se uitau la el. :| |
Quote:
Au fost 2 cai si au iesit de pe strada aia ce da in principala .. ala cu polo l-a luat in plin pe unu si celalalt a fugit ... atunci am iesit la poarta .. era sa dea peste mine .. A venit un veterinar si l-a scutit de chinurii pe calul lovit .. Asta e .. se mai intampla .. animale nesupraveghiate .. erau caii unui tigan .. |
Cuiutz.... suntem consateni ? :D
Noh macar atata ... ca avenit un veterinar... Si cine ii repara masina lui ala ? Sau s-a constatat ca el e de vina ca nu avea ce sa caute pe banda aia? Ce banda e aia? |
Am avut si eu parte de o partida de "calarit" acum cativa ani. Doar ca iapa ( nu calul sa evit cacofonia:D ) mi-a calarit mie Peugeotu-ul 205 intr-o localitate din jud. BN. Tiganul , proprietarul calului, avea el pretentii la mine ca i-am nenorocit calul. A trbuit sa imi repar masina pe banii mei ca daca faceam proces cu tiganul cred ca si azi ne mai judecam. Asa ca ghinionistul cu Polo probabil ca si-o va repara pe banii lui.:sad:
|
3 Attachment(s)
azi....stand asa pe balcon la o tigare...am vazut 2 salvari trecand in f mare viteza...m-am luat dupa ele....si la vreo 3 km distanta de mine ce sa vezi....accident....cei din masina au scapat toti cu rani usoare...un picior rupt....slava domnului ca nu a luat stalpul frontal!!!
|
Quote:
Mai eu aici locuiesc de cand ma stiu :) Cu daunele habar nu am ... Aia nu e banda de circulatie .. zic asta pt ca s-a facut o expertiza intr-un accident .. si asa le-a iesit la aia ca nu e banda de circulatie .. Vara-mea a avut un accident acuma cativa ani .. Dar daca nu se circula si pe banda aia .. e dezastru .. dupa cum ati vazut ! |
imi cer scuze....se pare ca nu am postat unde trebuie(eu sunt din suceava si am postat la cluj)...rog un moderator sa imi mute postul unde trebuie!!!
|
Quote:
|
Stie cineva ceva detalii despre dacia ce a ars vineri parca intre Chinteni si Deus ? am trecut pe acolo e doar un loc negru unde a ars.
|
1 Attachment(s)
calitate proasta:sad:
|
|
1 Attachment(s)
Azi de dimineata s-a intamplat inainte de Dabagau
|
Dabagau? Pe cluj-turda cumva? am vazut azi dim un clio aprox in pozitia aia..
|
Quote:
|
stie careva ceva de accidentul de pe str albini - de vreo 2 zile??
|
Accidente
Quote:
http://www.adevarul.ro/articole/cluj...nt-rutier.html |
Nu stie nime de accidentul dinainte de Vlaha dintre Aveo si o dacie?...ca am trecut pe la 3 noapte pe acolo cand am mers cu platforma la un alt accident=))...si am vazt multa lume...niste fete plangeau...nu ati auzit nimica?
|
Stie cineva mai multe detalii despre accidentul de azi cand au murit 2 baieti care au intrat cu motocicleta intr-un cap de pod?Cica la Lona..sper ca am scris bine :)
|
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...-rutier-59189/
Si dupa-masa tot in locul ala inca un accident .. dar de data asta .. un autobus a lovit in spate un logan .. Deci de dimineata .. baaaaaaaaaaaah .. coloana .. si dupa-masa .. baaaaaaaaaaaaaaaah coloana .. La cum se circula pe aici .. nu e de mirare ! |
se cere RAU un drum secundar in Floresti.
|
Quote:
|
duminica dimi un accident pe dunarii un astra G nush cum a ajuns in parcare de pe strada, mergea inspre zona selgros si a lovit mai multe masini..
stie cineva ceva.. ?? |
1 Attachment(s)
Pe la ora 16.30 am trecut pe Bulevardul 21 Decembrie si o fo aglomeratie foarte mare...cand am ajuns la intersectia cu str Paris...am vazut un accident foarte urat:(
+ http://www.adevarul.ro/rss/articol/c...-clujului.html |
Mda, una dintre intersectiile "gandite prost". Acolo majoritatea ignora semnul obligatoriu la dreapta si se risca sa mearga inainte.
|
Nu te supara, dar sa traversezi bulevard cu 5 benzi prin loc nepermis fara sa te asiguri, a cam cerut-o.
|
|
-LEXION- : nissan-ul apartine unui clujean ?
Stie cineva ceva de accidentul de pe Calea Floresti de aseara? |
Quote:
|
Quote:
Astra scos de pe carosabil remorcat. |
da de accidentul din floresti intre un golf 4 gri cu numere de Ab, SJ, BH si un stalp de inalta tensiune un gard si cred ca inca o masina?
s-a intamplat la intersectie cu strada cetatii |
Quote:
|
ceva acident azi grav, intruna au mers salvarile si pompierii
Doua autoturisme, un Audi si o Dacia Logan, s-au ciocnit astazi aproape de “curba mortii” de pe Feleac. In momentul in care echipajele SMURD au ajuns la fata locului, o victima era blocata intre fiarele contorsionate ale Daciei Logan, iar pasagerii din Audi prezentau mai multe rani. Mai grav ranit pare unul din pasagerii aututurismului Audi, in varsta de 59 de ani. UPDATE: Potrivit politistilor de la fata locului, au existat patru victime, doua din Dacia Logan si doua din Audi. Ambii soferi au fost raniti grav si au fost transportati la Urgente. Din primele cercetari rezulta ca soferul Daciei Logan, care se deplasa pe banda intai de urcare, dinspre Cluj-Napoca spre Feleacu, a incercat sa se intoarca spre Cluj, taindu-i calea autoturismului marca Audi. In urma impactului, ambele masini au fost proiectate pe contrasens. |
la 9 in fata la polus eram 5-6 masini...o pus unu frana aia din spate o intrat pe rand 1 in altu
|
De cateva momente in Floresti un jeep de Italia a lovit un om pe trecerea de pietoni, iar pe Titulescu un Opel Omega a lovit puternic din spate un Volkswagen T5
|
In urma cu cateva minute un accident usor la intersectia strazilor bucuresti cu traian, unu cu o masina alba break (cred opel astra) se credea in nfs si lua curbele fara sa puna frana si asa l-a "pupat" pe unu ce statea cuminte la stop pe bucuresti :)
|
Acu vreo 10 minute ma indreptam spre casa pe strada fabricii cand aproape de intersectia cu ciocarliei imi apare brusc in fata un fiat uno.Venea de pe trotuar, nimeni la volan. Inconstienti ma...
Mai lipsea "nea vasile" claxonand si strigand la el "da-te ma!" |
astaiz 3 accidente peterecute la cativa metri in fatza mea..
unul cum cobori poldul de la ira o dacie mcv care a sarit bordura si a ajuns in partea stanga a podului venea dinspre aieroport in fata la librarie universitatii un x5 nu s-a oprit la culoarea rosie a semaforului si s-a oprit intr-o masina de politie care venea de pe napoca si mergea inspre eroilor =)) si unul pe dorobantilor in capat s-a oprit brusc intr-o remorca de tir.. |
ochii in 4 ! mori fara sa fi vinovat !
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning