Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

B-99-SAA 13-10-09 20:48

Re: Club TICO

@street: mersi.

@club: merge cineva la pitesti? eu m-as duce, doar vremea proasta m-ar tine acasa. si sper sa fie vreme faina, si pentru mine si pentru show. a, da, si sper sa nu fie asa aglomerat cum a fost la vitantis! am fost si eu sa mananc in pauza si cand am venit a trebuit sa ma urc pe masina ca sa vad ceva!!! daca se hotaraste cineva sa mearga, ne vedem acolo. asta cu exceptia lui Antonyo20, care e de acolo.

quick_5hifter 14-10-09 00:00

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 2703303)
..rog sa nu ma atace moderatorii :oops: !

Ar trebui sa-ti fie jena de "victimele" tale mai mult decat de moderatori... e bine sa stie toata lumea ca nu esti chiar o persoana de incredere.

Am mai auzit cate ceva despre ce faci tu, in afara de ceea ce am patit personal.

Pacat, te-am crezut baiat bun... si altii la fel, se pare. Sper ca intr-o zi sa ti se intoarca "favorurile" asa cum meriti.

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2703451)
la cat esti tu de serios sper sa nu se bage nimeni

Parca m-ai auzit gandind :!:

PetricaCBD 14-10-09 17:08

3 Attachment(s)
daca este cineva interesat....am de vanzare pentru matiz sau tico niste piulitze de roti(16 buc) cu tot cu antifurturi(4 bucati si cheia speciala pentru ele) la doar 50 ron....pozele cu ele sunt mai jos....si mai am 4 inele rosii(se vad intr-o poza) se pun pe la jante....nu stiu ce sunt...dar le dau moka celui care cumpara piulitzele....astept PM de la cei interesati

coman razvan 14-10-09 22:08

Sigur se potrivesc la filet? M-ar interesa! :)

aXXo 15-10-09 07:31

Cu consumul am cam rezolvat-o. Dar ca să fiu sigur, voi ce consum aveţi în oraş? (sincer)
Şi încă o intrebare: dacă fişele dau la masă, care sunt "prejudiciile" aferente acestui "defect", aduse maşinii? :D

STREET 15-10-09 12:00

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 2720100)
Cu consumul am cam rezolvat-o. Dar ca să fiu sigur, voi ce consum aveţi în oraş? (sincer)
Şi încă o intrebare: dacă fişele dau la masă, care sunt "prejudiciile" aferente acestui "defect", aduse maşinii? :D

~ 25l/450 km

B-99-SAA 15-10-09 13:02

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 2720100)

mers lejer, calm, fara cozi infernale, intre 6.3 si 6.8 la 100 km. daca mergi doar intre orele 5 si 7 in militari si bagi picioru in ea mereu, te duce la 8 litri/100km. dar trebuie sa fii si animal ca chinui masina asa...

aXXo 15-10-09 13:44

Deci tot am consumul cam mare. Am undeva intre 8-9 acum in oras. Tot mai e ceva ce trebuie reglat... fir-ar! Deci Radacini-ul nu m-a rezolvat cum trebuie (mentionez ca acest consum este in Giurgiu si mai ales ca sunt si bland cu masina) :-s

B-99-SAA 15-10-09 14:19

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 2720928)
Deci tot am consumul cam mare. Am undeva intre 8-9 acum in oras. Tot mai e ceva ce trebuie reglat... fir-ar! Deci Radacini-ul nu m-a rezolvat cum trebuie (mentionez ca acest consum este in Giurgiu si mai ales ca sunt si bland cu masina) :-s

du-te si fa-le scandal. zi-le ca iti consuma prea mult. poate iti mai regleaza umpic carburatoru...

cosmin_stm 16-10-09 07:39

salutare la toti ticomani. in legatura cu consumul la tico,mai bine te duci sa faci un test de noxe care nu te duce mai mult de 10 ron cel putin atat am dat eu in ploiesti si dupa aceia mai fai un consum sa vezi cat mai consuma.al meu ia cam 5,7 mixt si viteza de 90,100,110 adica mers mai sportiv.parerea mea incerca un test de noxe si mai vorbim salutare si drumuri bune.scuze de greseli.

aXXo 16-10-09 08:05

:| Am si toba ciupita. Mai intai sa schimb topa finala si apoi sa fac testul...

aXXo 22-10-09 16:21

3 Attachment(s)
Gata băieți: am facut și toba, am fost și la Slobozia (Ialomița) la acel meseriaș de care spuneam (confirm că a știut din prima ce a avut :D), merită!
Iar dacă nu am menționat, atunci este un "nene" în Slobozia de Ialomița, care are și atestat în ceea ce privește Daewoo Tico obținut in Koreea, care ar putea rezolva unele probleme. Nu bat cu ciocanul în cui adică nu pot confirma acest lucru, nu fac reclamă, nu vreau să jignesc pe nimeni ci doar vreau să spun că am fost mulțumit de serviciile dânsului.

Deci, mi-a schimbat următoarele:
- fișele
- termostatul
- a mai meșterit puțin la delcou
- a pus-o pe aparatul ce măsoară noxele (cică a ieșit excelent), (acum nu știu dacă a spus-o la vrăjeală dar dat fiind faptul că totul este "fresh"/nou la mașină, nici nu mă îndoiam de vreo noxă "suspectă").

Concluzie: am avut un consum mixt (Giurgiu-București (30km cel puțin parcurși)-Slobozia-București (iar 30km cel puțin parcurși)-Giurgiu (mers cam cu 110km/h (imediat ajunge de la 100 la 130/140))) de 5%, adica la 225Km parcurși am consumat 11.3 litrii. La 450 -> 23, prea bine, zic eu. Mai sunt și jantele care sunt mai grele, deci trage puțin mai greu... Mă declar super mulțumit mai ales că stiu că mai trebuiesc reglați culbutorii unde mai reiese și de acolo, încă un mic procentaj de consum pe minus:D
Acum, ca un offline: dorește cineva sa doneze/vândă piesa din imagine? Când am început reasamblarea titiului, am observat că nu le mai am p-acestea. O fi avut "altul" nevoie de ea... :| Dacă se donează, fac cinste, dacă se vinde, cer un preț...

Mulțumesc frumos tuturor!

P.S. 1: Pozitia numărului din față este copiată după celebra TM32CIP, drepturile de autor se respectă :D.
P.S. 2 : Mai trebuie vopsită ca să termin treaba cum trebuie (și să scap o dată de roșul acela)

RD-Woo 22-10-09 16:28

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 2741807)
... am fost și la Slobozia (Ialomița) la acel meseriaș de care spuneam (confirm că a știut din prima ce a avut...

Spune-mi si mie PM cine-i meseriasu' asta de nu-l cunosc..
ca m-ai facut curios... fiind din aceeasi localitate...

aXXo 22-10-09 16:36

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 2741839)
Spune-mi si mie PM cine-i meseriasu' asta de nu-l cunosc..
ca m-ai facut curios... fiind din aceeasi localitate...

Am modificat postul, dar o sa trimit si pm.

aXXo 22-10-09 17:04

Corectez:
Quote:

Concluzie: am avut un consum mixt (Giurgiu-București (30km cel puțin parcurși)-Slobozia-București (iar 30km cel puțin parcurși)-Giurgiu (mers cam cu 110km/h (imediat ajunge de la 100 la 130/140))) de 5%, adica la 225Km parcurși am consumat 11.3 litrii. La 450 -> 23, prea bine, zic eu. Mai sunt și jantele care sunt mai grele, deci trage puțin mai greu... Mă declar super mulțumit mai ales că stiu că mai trebuiesc reglați culbutorii unde mai reiese și de acolo, încă un mic procentaj de consum pe minus:D

Este valabil doar jumătate, deoarece, la dus mi-a consumat 15 litrii (nu era ajustată). Nu știu unde mi-a fost gândul... :D
La întors, la 225km mi-a luat 11.3, adica 5.1%.

Poate, totuși:
Quote:

[...] dorește cineva sa doneze/vândă piesa din imagine? Când am început reasamblarea titiului, am observat că nu le mai am p-acestea. O fi avut "altul" nevoie de ea... :| Dacă se donează, fac cinste, dacă se vinde, cer un preț...

Scuze și numai bine!

TheEnZo 22-10-09 18:17

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 2718527)
daca este cineva interesat....am de vanzare pentru matiz sau tico niste piulitze de roti(16 buc) cu tot cu antifurturi(4 bucati si cheia speciala pentru ele) la doar 50 ron....pozele cu ele sunt mai jos....si mai am 4 inele rosii(se vad intr-o poza) se pun pe la jante....nu stiu ce sunt...dar le dau moka celui care cumpara piulitzele....astept PM de la cei interesati

Piulitele de la prezoanele de Tico nu se potrivesc la Matiz si nici invers.

TM32CIP 22-10-09 19:49

Quote:

P.S. 1: Pozitia numărului din față este copiată după celebra TM32CIP, drepturile de autor se respectă :D.

CELBRUL nu celebra ! Arata foarte bine, bravo.

aXXo 22-10-09 20:12

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2742346)
CELBRUL nu celebra

Scuze, celebrul! A mea este o "domniță" deoarece mulți "alții" se uită după "ea", aici. :D

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2742346)
Arata foarte bine, bravo.

...și încă cred că arată jalnic acum, trebuie neapărat o revopsire, deoarece, a suferit reparații capitale. Înainte s-o cumpăr, fostul proprietar o lovise, (automat, o lovești și o vinzi după) și în loc să îi schimbe lonjeronul, l-a peticit. Când l-am desfăcut m-am închinat și nu mi-a venit să cred că am putut circula așa cu titiu. Apoi m-am hotărât să fac toata treaba cum trebuie, chit că deja am cheltuit o sumedenie de bănuți în ea... acum se simte satisfacție și, relativ, siguranță...
V-am întrebat în urmă cu ceva luni, dacă sa îmi modific și eu capota, iar mulți mi-ați sugerat să nu; v-am ascultat sfatul, și e intactă... deși, incă mai am machetele care trebuiau sudate pe capotă, pentru "bad boy"...

În rest, cum o vedeți in pozele în care arată cu aripa dreaptă neagră... asa este acum. Aș încerca o vopsire în roșu (deoarece rare sunt), aveți idee cât ar costa omologarea (din alb în roșu)? Merită? Sau să "o" las albă?

Geo_ZGA 23-10-09 10:20

E relativ ieftin sa schimbi culoarea in talon... mergi cu cartea masinii si talonul la RAR, platesti o taxa de aproximativ 100 ron (poate o fi ceva mai mult, sau ceva mai putin, dar pe acolo), dupa care trebuie preschimbat talonul cu unul nou, in care sa scrie noua culoare... automat platesti taxa pt talon, dar nu e scumpa. Cel mai sigur e sa suni la RAR si sa intrebi.

aXXo 23-10-09 10:50

1 Attachment(s)
Am sunat, mi-au zis că trebuie s-o vopsesc mai întâi, apoi să vin la ei cu talonul și vor trece direct pe talon modificarea, și costă doar 79lei. Atât!
Perfect, atunci cred că rosie o voi vopsi :D

Poza e luată tot de pe forum, nu-i așa că-i frumoasă ? 8->

Geo_ZGA 23-10-09 12:59

Da, arata bine, dar tine cont si de faptul ca are alta bara.
Daca o vopsesti, vopseste si barile in culoarea caroseriei, eu zic ca va arata mai bine. Si eventual, inainte de vopsitorie, hotaraste-te daca faci capota bad-boy, daca pui eleron sau nu etc. E mai simplu sa le vopsesti pe toate odata, iese la aceeasi nuanta.

banzay 23-10-09 18:57

Nu o face rosie... arata cam nasol sau ciudat, inca nu ma pot decide. Eu am vazut live vreo 2... Ce e drept, una era vopsita cam nasol si alta avea buline negre :) Dar nu m-au impresionat deloc. Eu zic ca alba vopsita cam toata, cu folie pe geamuri si pe stalpi, va arata foarte bine. Sau alba cu un pic de perla, am eu un prieten care inainte sa o loveasca o avea asa si arata prea frumos masina... Plus ca pe alb dau bine de tot si jantele astea care le ai!

aXXo 23-10-09 19:22

1 Attachment(s)
Nu știu ce să zic. Tot timpul mi-a plăcut culoarea roșie iar cum Tico nu s-a lansat roșu, oficial, parcă mai rău mă roade... s-o fac roșie :D
Albul, ce-i drept, este foarte pretențios, cred că cea mai pretențioasă culoare dintre toate...
Hmmm, cam câte cutii de vopsea ar ajunge? 3?
În poză am aplicat puțin photoshop, acum un an... Se găsesc astfel de folii?

TM32CIP 23-10-09 19:41

pentru vopsit integral masina, inclusiv metalul vizibil la interior + barile, vei avea nevoie de 2.5kg de vopsea + intaritorul si lacul aferente. Daca vrei sa vezi cum arata rosie, am niste VT'uri la mine pe topic la care te poti uita, sa iti faci o idee. Bafta !

aXXo 23-10-09 19:52

1 Attachment(s)
Uitați una chiar reală, suprinsă în Progresul... acum 1 an... 8-> Chiar îmi place!

aXXo 23-10-09 21:03

Nu știu, băieți, dacă s-a mai discutat despre asta în treacăt, nu-mi aduc aminte să da...
Ce spuneți, este costisitor să putem face rost de sticker-e cu, "Club TICO", implicit design-ul aferent? Adică în cazul în care chiar nu există, să il lipim, undeva, pe mașină, să ne diferențiem cumva de ceilalți?
Iar dacă aveți, cum pot intra în posesia unuia?

quick_5hifter 24-10-09 00:42

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2745025)
... arata cam nasol sau ciudat, inca nu ma pot decide. Eu am vazut live vreo 2... Ce e drept, una era vopsita cam nasol si alta avea buline negre :)

Cea de care zici ca era vopsita nasol... presupun ca e cea cu triple "clare" si cu barile modificate, cu nr. IS-??-CAV. Iar cealalta cu buline negre cred ca este de fapt un Matiz condus de o fata (parcheaza mereu la Miga). Ambele sunt "altceva", dupa parerea mea. Tico-ul e foarte neingrijit, cu ornamente albastre etc., iar Matizul e "imbulinat" cu buline din folie negru mat, ceea ce nu e cazul.

@axxo: Eu cred ca ar arata excelent vopsit intr-un rosu aprins, dar sa fie vopsit cu tot cu bari, oglinzi si bandouri, mai putin manerele de la usi etc. A, si un mic detaliu: sa fie vopsit bine.
Folie de genul celei din vt-ul tau se gaseste si se poate monta in mod legal, daca nu reusesti anunta-ma si-ti fac rost. Partea proasta e ca pe geamurile din fata trebuie montata aproape transparenta, iar nuanta de rosu nu se mai observa aproape deloc.
Totusi, ca sa nu mai treci pe la RAR, ai putea sa optezi pentru un alb mat, sidefat, perlat sau cu alte artificii. Un vopsitor bun ti-o face de n-o mai recunosti... acum depinde, daca esti hotarat pe rosu, n-are rost sa mai ceri pareri, da-i bataie si arata-ne rezultatul :D numai sa alegi ceva deosebit, nu ca rosul din poza pusa de tine...

In legatura cu stickerele... chiar vrei neaparat? "Club Tico" nu exista decat aici, in ciuda eforturilor unora (Aikman, Topser, CIP etc.).

Toate bune tuturor! :drunk:

morpheusmaster 24-10-09 01:53

Quote:

@axxo: Eu cred ca ar arata excelent vopsit intr-un rosu aprins, dar sa fie vopsit cu tot cu bari, oglinzi si bandouri, mai putin manerele de la usi etc. A, si un mic detaliu: sa fie vopsit bine.
Bine zici!

aXXo 24-10-09 06:46

1 Attachment(s)
Atunci roșu să fie! :D
În urmă cu câțiva ani, am mai avut un Cielo (Koreean, '95, cutie F16 de Vectra, bună mașinuță) care din culoarea ei originială am vopsit-o cum se vede în poză, roșu peste tot (oblinzi, bări)... roșu imperial.
Cât despre sticker, poate pune cineva, aici, o "machetă" jpg a emblemei, dacă există?

B-99-SAA 24-10-09 08:58

se pricepe cineva la editat...? ma gandeam ca merge sa facem pe macheta de la stickerul cu 4tuning unul pentru club tico, si dedesupt sa scrie si 4 tuning. adica sa nu fie "independent" fata de 4tuning, dar nici la general...asteptam pareri. daca nu se poate, ramanem la cel cu 4tuning.

off: de unde pot face rost de sticker 4tuning? sau de revista (am inteles ca are sticker inclus)? ca nu gasesc nici una nici alta

aXXo 24-10-09 13:15

ma ocup eu de editat.. doar da-ti-mi ce sa editez...

B-99-SAA 24-10-09 13:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 2746763)
ma ocup eu de editat.. doar da-ti-mi ce sa editez...

pai ti-am zis mai sus :lol: asa cum e stickeru cu 4tuning,ramane emblema si scrii dedesupt "Club Tico", cu aceiasi nuanta de galben. cred ca ar iesi ceva fain... si am fi si diferentiati... poti sa incerci. ma pricep si eu, dar am timp abea maine. o sa fac si eu ceva si-ti arat.

ai atasata versiunea corel.

am si eu o problema: se aude o bataie la partea din spate a masinii, undeva dedesupt. am crezut ca e toba prima data, am verificat si parea sa nu bata, apoi am pus o garnitura ca sa nu atinga de bara spate. insa tot se aude bataia... si e stresanta,si in acelasi timp ma ingrijoreaza. ce poate sa fie desfacut p-acolo pe jos? bara nu e de vina, am verificat toate prinderile.... mai sunt chestii prinse in suruburi care pot sa se fi desprins? un pasager din spate mi-a zis ca se aude undeva sub bancheta... sper numai sa nu fie rezervoru de vina.
sper ca n-m suparat pe nimeni cu postu asta...
astept indicatii.
multumesc anticipat.

banzay 24-10-09 18:31

@quick_5hifter: Parca unul avea niste bari modificate, dar nu imi aduc aminte ce numar avea sau daca avea si triple clare. Si al 2-lea tico e condus de o doamna la un 40 de ani, care sta pe langa unitatea militara de pe zmeurei din C-ta.

Matizul de care vb, il stiu... dupa el imi pusesem si eu la misto buline din autocolant pe capota (era funny sa vezi ditamai omu intr-un matiz cu buline... prietenei ii placea)

aXXo 24-10-09 18:55

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 2746806)
pai ti-am zis mai sus :lol: asa cum e stickeru cu 4tuning,ramane emblema si scrii dedesupt "Club Tico", cu aceiasi nuanta de galben. cred ca ar iesi ceva fain... si am fi si diferentiati... poti sa incerci. ma pricep si eu, dar am timp abea maine. o sa fac si eu ceva si-ti arat.

ai atasata versiunea corel.

am si eu o problema: se aude o bataie la partea din spate a masinii, undeva dedesupt. am crezut ca e toba prima data, am verificat si parea sa nu bata, apoi am pus o garnitura ca sa nu atinga de bara spate. insa tot se aude bataia... si e stresanta,si in acelasi timp ma ingrijoreaza. ce poate sa fie desfacut p-acolo pe jos? bara nu e de vina, am verificat toate prinderile.... mai sunt chestii prinse in suruburi care pot sa se fi desprins? un pasager din spate mi-a zis ca se aude undeva sub bancheta... sper numai sa nu fie rezervoru de vina.
sper ca n-m suparat pe nimeni cu postu asta...
astept indicatii.
multumesc anticipat.

Nu corel draw... only photoshop. In corel nu am avut inca ocazia sa invat...

DonT 26-10-09 11:25

B 99 SAA daca vrei te pot ajuta cu o verificare pe un elevator.Daca esti din Bucuresti eu lucrez la un mic service auto si daca vrei sa vi te ajut cu placere,ma gasesti la nr de tel 0761 283 263 si vb

P.S.Constatarile sunt gratuite pentru Ticomani :P .......din partea casei ;)

P.S.2 Reparatia costa dar cu reducere :D

B-99-SAA 26-10-09 12:16

Quote:

Originally Posted by DonT (Post 2751615)
B 99 SAA daca vrei te pot ajuta cu o verificare pe un elevator.Daca esti din Bucuresti eu lucrez la un mic service auto si daca vrei sa vi te ajut cu placere,ma gasesti la nr de tel 0761 283 263 si vb

P.S.Constatarile sunt gratuite pentru Ticomani :P .......din partea casei ;)

P.S.2 Reparatia costa dar cu reducere :D

azi dim am dus-o la service, mi-a si facut-o. era un arc de la sabot (sau ceva de genu). dar te tin minte, cand mai am nevoie te sun. mersi frumos.

DonT 27-10-09 07:22

Nu ai pentru ce man.E valabil pentru toti ticomani ce am zis ;)
Ma bucur ca ai reusit sa iti rezolvi problema :)

aXXo 29-10-09 18:40

@DonT, faceți și vopsitorie? :D

aXXo 29-10-09 21:29

2 Attachment(s)
Mi-am permis de a edita aceasta poză, a lui @tatarman, care am gasit-o pe la inceputurile thread-ului. Am scos totul mai puțin tico-ul care mi se pare genial. Tot respectul...
Chiar vreau să creez aceste autocolante, să ne diferențieze cumva....
Ce spuneți? (bineînțeles că mărimea sticker-ului, cred că o să fie mai mică...)

aikman 29-10-09 21:38

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1192616769 am eu ceva :) dar cred ca o sa il acopar in curand

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning