Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

morghen 03-08-09 07:59

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 2530021)
..precis tipu are vreo 2 mertzane,,tunate cu muuult bun gust...

doar unul...din cate se stie :) dar cine stie unde ascunde un black series.

ar75gti 03-08-09 08:56

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by dj_crapone (Post 2530127)
as vrea sa-mi schimb culaorea masinii, daca are cineva vreo idee... am cateva poze pe profil...arata bine si asa(cred) dar vreau ceva mai spectaculos...am primit o idee de portocaliu lamborghini...ce ziceti?:D:D:D

frumoasa mashinutza..:)..arata bine si asa cum e acum..;)

!41! 03-08-09 17:24

citind pagina asta realizez ca de nenumarate ori mi sa intamplat sa primesc sfaturi sau chiar batjocora de la "avizati" sau chiar de la persoane fara permis si care n-au nici o treaba cu masinile. multa lume nu intelege ca fiecare are gusturile lui si ideile lui care nu trebuie sa se incadreze in imaginea generala neaparat.am auzit toate variantele de pe lume , ca ar trebui sa o fac "verde boland :) , ca jantele sant nu stiu cum , ca ar trebui sa pun nu stiu ce kit, ca mai bine luam bmw sau alte variante . un lucru nu inteleg majoritatea oamenilor care-si dau cu parerea, majoritatea avem masinile pe care le avem pentru ca atat ne permitem sau pur si simplu ca ne plac asa ! eu personal nu mi-am luat masina care o am din intamplare - asta am vrut si nu vreau sa-i modific nimic (mai incap mici ajustari ce-i drept). stiu ce inseamna sa te bata lumea la cap asa ca nu voi spune nimanui niciodata ce sa-si faca la masina, fiecare cu fanteziile lui pana la urma..

NEo007 03-08-09 18:52

Corect :)

ar 79 dix 03-08-09 19:12

multzam fain celor care mi-au urat anticipat!
va si o bere pt cei care sant insotzitori de bord!:drunk:

h0rm0n 03-08-09 19:14

mi-e nu mi-l trimiti prin curierat??... :rolleyes2

mihait 03-08-09 21:35

Felicitariiii si multa voie buna :)

ar75gti 03-08-09 21:40

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 2531834)
citind pagina asta realizez ca de nenumarate ori mi sa intamplat sa primesc sfaturi sau chiar batjocora de la "avizati" sau chiar de la persoane fara permis si care n-au nici o treaba cu masinile. multa lume nu intelege ca fiecare are gusturile lui si ideile lui care nu trebuie sa se incadreze in imaginea generala neaparat.am auzit toate variantele de pe lume , ca ar trebui sa o fac "verde boland :) , ca jantele sant nu stiu cum , ca ar trebui sa pun nu stiu ce kit, ca mai bine luam bmw sau alte variante . un lucru nu inteleg majoritatea oamenilor care-si dau cu parerea, majoritatea avem masinile pe care le avem pentru ca atat ne permitem sau pur si simplu ca ne plac asa ! eu personal nu mi-am luat masina care o am din intamplare - asta am vrut si nu vreau sa-i modific nimic (mai incap mici ajustari ce-i drept). stiu ce inseamna sa te bata lumea la cap asa ca nu voi spune nimanui niciodata ce sa-si faca la masina, fiecare cu fanteziile lui pana la urma..

supertare 41...si mie mi s-a intamplat de nenumarate ori...heheee..tare faza cu verdele boland:))))..bafta!

ar88kos 04-08-09 13:05

maaaaaaaaaaa.........o fost ceva lumee !!! :lol:

mihait 04-08-09 21:18

Scuze ca deviez de la esenta topicului dar nu am vrut sa fac unul nou doar pentru o intrebare :rolleyes2 eu prefer daca pot sa fac totul singur la masina mea fara mecanic sau electrician insa de data asta mam incurcat rau de tot vreau sa instalez farul de mijloc pentru frana si nu ai dau de capat :sad: e cineva dintre voi care se pricepe umpic la electrica eventual vineri sa ma ajute sau sa isi dea cu parerea daca nu poate sa imi dea macar numarul unui electrician nu inteleg ceva si am ars deja o siguranta :sad:

xerror vtr 05-08-09 21:46

eugen am auzit ca tu conduci un hyundai si eu un daewo,ce tare .......frateeeeeee,altii habar nau pe ce planeta traiesc, dar sa auda de un vtr black sau vtech,mivec ,vanos etc,vai de capul lor!

Costel-TBO 06-08-09 20:41

Quote:

Originally Posted by xerror vtr (Post 2537381)
eugen am auzit ca tu conduci un hyundai si eu un daewo,ce tare .......frateeeeeee,altii habar nau pe ce planeta traiesc, dar sa auda de un vtr black sau vtech,mivec ,vanos etc,vai de capul lor!

:suspiciou despre cine vorbesti??:paper:

devianc3 07-08-09 09:43

@GTI dude: Din punctul meu de vedere jantele dau destul de bine pe masina. Stopurile alea le-am vazut de multe ori pe alte masini, si constrastul intre negru si albul stopurilor e prea mare, si poate de aia primesti feedbackuri negative. Daca era argintie, ar fi aratat bine. Oricum, daca spui ca le vopsesti, in principiu ar trebui sa arate bine. Ca idee generala, nu mi se pare nimic kitch. I mean, ffs, daca ai avea 3 aripioare de rechin pe capota, si 2 eleroane triunghiulare pe hayon, ar fi kitch, dar asa.. e ok. Si pana una alta, tie trebuie sa-ti placa, pentru ca e a ta, in fond si la urma urmei.

ar75gti 07-08-09 11:59

Quote:

Originally Posted by devianc3 (Post 2540631)
@GTI dude: Din punctul meu de vedere jantele dau destul de bine pe masina. Stopurile alea le-am vazut de multe ori pe alte masini, si constrastul intre negru si albul stopurilor e prea mare, si poate de aia primesti feedbackuri negative. Daca era argintie, ar fi aratat bine. Oricum, daca spui ca le vopsesti, in principiu ar trebui sa arate bine. Ca idee generala, nu mi se pare nimic kitch. I mean, ffs, daca ai avea 3 aripioare de rechin pe capota, si 2 eleroane triunghiulare pe hayon, ar fi kitch, dar asa.. e ok. Si pana una alta, tie trebuie sa-ti placa, pentru ca e a ta, in fond si la urma urmei.

multam pt. aprecieri devianc3..:)..referitor la stopuri..e adevarat ca e cam mare contrastul,de aia o sa le fac fumurii..si probabil in viitorul apropiat si jantele vor fi negre;)..sper cat mai curand..va fi all black

Geox` 07-08-09 14:08

Am si eu o intrebare stiti cum e drumul de la Oradea-Arad-Timisoara-Moravita?multumesc

lucster 07-08-09 14:17

Da.

Oradea -Arad = căruță

Arad - Timisoara = raliu

Timisoara - Moravita, exceptand portiunea chiar de la iesire din Timisoara = drum de Veyron, in sensul ca daca nu e trafic, chiar ai conditiile sa prinzi cel putin 350 la ora.

mihait 07-08-09 15:58

O sa fie azi ceva e vreme urata afara :(

absstrakt 07-08-09 22:23

nici ploaia nu ne opreste...a fost fain si azi si destula lume;p

lucster 08-08-09 00:11

N-o sa uit experienta de 1200 de watts in curand :shock:

Costel, a fost misto :D nu cred ca ai probleme cu multa lume la semafor :-)

mihait 08-08-09 07:14

Pe mine ploaia ma oprit :P

ar75gti 08-08-09 10:15

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 2542182)
nici ploaia nu ne opreste...a fost fain si azi si destula lume;p

cum a fost??ceva poze??:)

absstrakt 08-08-09 13:35

4 Attachment(s)
niste HDR de ieri :p

ar75gti 08-08-09 20:47

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 2543156)
niste HDR de ieri :p

frumos...doar atat???..:)..nu vad nici un kompresor frumos tunat p-acol..;)

Black Pearl 08-08-09 23:32

42 Attachment(s)
Vineri la Patinoar a plouat un pic, apoi a iesit soarele, a aparut si curcubeul. Cat despre ploaie, unii s-au adapostit sub nuc, altii in masina iar eu am avut umbrela :lol:
Si acum poze:

Black Pearl 09-08-09 00:09

36 Attachment(s)
... tot poze :D

h0rm0n 09-08-09 00:50

mai mult ca sigur, Vinerea care vine, iar va fac o vizita... (alt MID la reprogramat)

:shock:

ar75gti 09-08-09 10:48

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2544326)
... tot poze :D

frumoase pozele..:)..si multa lume..

mihait 09-08-09 17:46

Dap multa lume chear daca a fost vreme urata ce rau imi pare ca nu am fost :(

h0rm0n 11-08-09 20:48

Quote:

Originally Posted by h0rm0n (Post 2544382)
mai mult ca sigur, Vinerea care vine, iar va fac o vizita... (alt MID la reprogramat)

Vineri nu mai ajung...
trec maine prin Arad !

deci, cu alta ocazie va voi mai intalni !

absstrakt 13-08-09 21:55

domn costel da ce suna masina :D

Black Pearl 16-08-09 00:25

V-ati intalnit vineri? Poze?

R-BMW 16-08-09 06:35

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2561000)
V-ati intalnit vineri? Poze?

Nu ai fost tu nu am avut fotograf:-)

absstrakt 16-08-09 09:57

am fost multi dar nada poze:))

Black Pearl 16-08-09 14:03

Lasa, bine ca v-ati strans multi. Poze... data viitoare.:)

intel23 16-08-09 19:56

2 Attachment(s)
well... not realy...

BULLETTT 16-08-09 22:20

Mishule cum de nu esti in maieu:)?

absstrakt 16-08-09 22:27

pai daca ti`ai misca si tu balena in parcare ai vedea ca e cam frig dupa 9:))

ar75gti 16-08-09 22:41

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 2561305)
am fost multi dar nada poze:))

ati fost cativa...:)...frumos...mishu,a schimbat zulu suspensia??

absstrakt 16-08-09 22:59

da o schimbat las ca o sa il vezi. da`mi un semn daca meri la criss

ar75gti 16-08-09 23:01

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 2562897)
da o schimbat las ca o sa il vezi. da`mi un semn daca meri la criss

tre sa-l sun maine pe criss...as vrea pe marti sa las masina la el.;)...te anunt

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning