![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
1 Attachment(s)
prea tare masina asta... si bine pazita de Tayson..:-)
|
da 11 tun :) ... pacat de el k a surzit saracu :( de la basii lu` Radu :))
|
imi poate spune si mie cineva cum se numeste a doua piesa din clipul asta? (ce-a de urmeaza dp. snoop dog)
plzz.... |
cum se num prima melodie?:D
|
aichttp://http://djsmixes.myforum.ro/i e cel mai tare site de unde puteti lua muzica house, trance, electro, vinyls si topurile deea
|
Cipy, mel se num Run DMC & Jason Nevis - It's Like That si o am...daca vrei BUZZ me
|
Quote:
Raman dator cu un beck's :peace: :headfones:headfones:headfones :joy::joy::joy: |
nu`i nik..stai linistit:P
|
imi poate imprumuta si mie careva un memory-card pt ps2?
plzzz.. :icon_kiss |
chlidrens? mergem la Ranca?:D:pistoles: :dance: hai ca e beleax rau
http://images.google.ro/images?hl=ro...+Imagini&gbv=2 |
nu prea mai este activitate pe forum :sad: ce s'a intamplat cu voi?
|
Quote:
|
incepe scoala...v`ati luat caiete, carti, creIOANE, stilouri ?
|
Quote:
|
Quote:
eu zic sa ramanem pe Ranca daca ne strangem destui :) |
I am in! 4ranca sau balea, mi-e indiferent..
Intrebarea ie cand? |
Duminica asta:) deci spuneti si voi acuma pe forum pana maine sa vad care vin sa ne combinam in masini si sa punem parte la benzina....Va rog anuntati`va care veniti si cine vine cu masina spuneti cate locuri libere aveti:P
|
eu vin cu albinutza... si mai am 3 locuri ( k sa stam lejer) ... sau 4... si stati 3 in spate ... cum vreti voi :)
|
TT a zis ca poate vine...nu stie sigur
CaDDy vin io cu tine ca Cipy are suspensia.... si mi`e sa nu ii atinga pe acolo daca suntem 3....sa faci calculu. sunt aprox 90 km pana acolo cat sa dau. P.S: sa imi rezervi loc in fatza:P |
vine si Jason:))
|
cati bani punem pt gratar si cine aduce?
|
Quote:
|
vedem noi ... stati sa ne organizam un pik ..
deci .. cu RIO ... suntem deocamdata EU / Trafy / Conty ... mai spunetzi :) am vrb cu conty ... eu zic k ajung de gaz.. 20 ron ... si re mancare .. cre`k ajung 150 ... k nu o sa luam multe alea dupa noi .. k sa avem timp sa le facem repde .. sa nu ne lungim ... |
CUMPAR telefon NOKIA ... in 70 RON ....!! pt un batran ...! sa tina bateria
|
sper sa fie invatatura de minte:
http://4lol.ru/94/ |
ai de ...\\??//....pfua...creca numai mananc azi si maine :tenisclap :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg: :omfg:
|
yeey am reusit sa nu vomit...si nici nu mi s-a facut prea greatza...doamne fereste de kestii d-astea....iesi k omu pe strada si ramai bucatzele te ingroapa in pungi de plastic... :( pana la urma toti murim da bine ar fi sa murim de batranete
|
Dupa cate vad aici se poate vb chiar despre ori si ce .. asa ca daca se poate si imi permiteti vin si eu cu o intrebare defapt nu chiar intrebare .. mai mult e legat despre opinia fiecaruia legat de un subiect; descriu mai jos subiectul si astept parerile voastre si tin sa va multumesc anticipat celor care imi vor raspunde;
Cam asa sta treaba ; am un Bora din 2001 si are niste faruri standard care nu prea dau lumina am schimbat pe becuri de mi`a venit acru ; am pus si halogen bosch si de alea de Wati mai multi dar nimic ; am curatat oglinda ; am curatat si plasticu din fata ; cam tot ce se putea si acuma ma gandesc sa fac un schimb cu niste faruri cu lupa pe faza scurta si ma gandeam si la o pereche de Xenon de 8000k; m`am gandit si la alea de 6000k dar imi place mult lumina albastra ; am vazut si la altii si e super si pe ploaie (fata de Halogen); Acuma o sa astept si eu parerile voastre despre aceasta modificare si sa`mi spuna careva daca are masina cu faza scurta pe lupa si daca nu are xenon ci doar halogen cum se vede fata de una cu oglinda. Astept pareri pro si contra si argumente si inca o data va multumesc anticipat ;) |
deci eu am xenon de 7000 k parca pe faza scurta cu lupa si sunt foarte multumit. Farurile sunt IN PRO clare si se vede f bine...de fapt vad mai bine cu faza scurta decat cu lunga...da ii pun si bi-xenon in curand :) parerea mea cu lupa e mai marfa si nu te bucura la faptu ca te vede ala din fata mai misto, bucura`te sa vezi u bine pe strada k mai stiu eu pe cineva :)
|
ms mult de raspuns ..;) da faza e ca nu ma intere cum ma vede altu .. mie in general imi place lumina albastra :D
|
atunci faci cum crezi mai bine, ei ti`am zis :)
|
sanatate!
(imi incercam semnatura doar) |
3 Attachment(s)
merita oare?:)
|
eu unu zic k merita...singuru dezavantaj ar fi k tre sa pui jante foarte mici :(
|
pt ce-i care carora aspectul exterior al masinii le este indiferent atata timp cat aceasta este functionala si mai ales nu tre sa schimbe cauciucul atunci cand fac pana, ie ok, insa eu nu ma numar printre acei oameni ;)
|
Quote:
|
eu tot old school raman, bag azot in cauciuc si n`am treaba :) si arata ca bicicleta
|
ce-aveti, doar nu credeti ca daca ar intra in productia de serie ar arata in halul ala. o sa arate ca orice cauciucuri normale, partea din fata va fi acoperita.
|
stie careva daca s`a dat drumu la recarosari?
|
poate va intereseaza ceva:
https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/53274-ieftine.html |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning