![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
Oricum bafta cu masina in continuare! Cu jantele de le ai acum mai atingi?(si daca poti sa pui o poza cu ele ca nu le-am vazut) Restu e CanCan! :paper: |
1 Attachment(s)
in jur de 40 km/h in oras.nu-mi permit gropile mai mult.
la golf 4 e diferit fata de e36. marginile spoilerului de la bara sunt mult mai joase decat la jumatatea lui.iar pe sensul strand-ostroveni sunt multe adancituri pe partea dreapta.roata fiind in gaura,arcu' mai comprimat, marginea spoilerului atingea asfaltul de dupa gaura/denivelare.( nush daca intelegi ) la fel si undeva pe podu' de la kauflaund. nu vreau sa ma gandesc cum o fi cu spoileru' de gti anniversary :rolleyes2 cu jantele de 17" , ating pe la strand doar daca merg cu peste 60 la ora. odata cu scutu', si odata cu rotile de pe fata in aripi :???: poza cu jantele:arrow: |
Nu stiu ce sa zic... mie mi se pare ciudat ca pare mai inalta ca a mea.. Dar daca e cum zici u cu marginile de la spoiler etc.. inseamna ca asa e!
Eu am atins foarte putin de 3 sau 4 ori pana acum in aproape 3 mii de km dar la strand si la Kaufland pe pod nu ating,mai ales cu bara... eu am atins cu dedesuptu` si cu pragurile... Oricum bafta in continuare! Restu` e CanCan! :paper: |
per total, e mai joasa a ta...cu totul.cred ca pragul il ai cel mai jos la ea daca nu ma insel, si daia atingeti voi cu mijlocul. la golf 4, spoilerul fata e cel mai jos.cu jantele pe 17 am cam 4 degete de la coltul spoilerului pana la asfalt...cu tablele, decat 3 si daia.oricum in rest nu ating si nu am treaba, ca sunt foarte atent si am invatat pe unde sa merg :)) romania asta...
ms.asemenea si tie. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
:arrow: stock style :)) |
deja ?? :shock: ...
|
5 Attachment(s)
o mica modificare facuta azi pe masina unui prieten:D:-)
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=RjKJdXd2k3w :rolleyes2 |
10 Attachment(s)
ieri la "tuning center" :)) + poza cu farurile mele
|
unde e tuning center frate? :rolleyes2
|
Quote:
|
couzine stai ascuns:))))
|
bag p l ba , imi era rau de muream si tu imi facei poze =))
PS: azi inca un tuning la masina : statie emisie receptie daia de tiristi b-) o sa revin la tuning center pt proiectoare si alta colantare |
Ala da tuning...mi`am luat si eu azi capacele pt ventile...tot tuning
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
daca ma poate ajuta cineva : https://forum.4tuning.ro/489-anunturi...ml#post3544913 -> vesnic dator !
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca le strangeti egal pe toate 4:))
|
LOL :???:
|
Quote:
|
salut, si cum se vad farurile acuma..?
ai pus folie ? |
Quote:
da, este folie pe ele |
@yg.alex - am vazut ca era intre ghilimele...tocmai daia am si glumit in post-ul meu :)
|
9 Attachment(s)
sper sa placa....
|
good choice 8)
|
Quote:
|
MFB'u spune : super !! :oops:
|
bv sobo. in continuare ne uimesti! sa stapanesti sanatos BBSurile
|
Quote:
|
ambele bineinteles. deja dam prea multe din casa( casa cu nr. NA -Night Angels).
|
frumos specimen...bbs 17' si inca ceva pe ea de 17:D:x
|
au iesit super mosu .... a meritat efortul de a le aduce acasa ....... dau foarte bine ... la fel k fata :D
|
Felicitari! Inca o pisica frumoasa in "tzara noastra minunata"....Multa bafta in continuare! GRAV....!:evil:
|
Quote:
|
ms la toti pt aprecieri...urmeaza badouri ///M si praguri tot ///M.....si cu ajutorul lui TEO o suspensie reglabila
PS. ms krazvy pe k ai mers cu mn sa le iau...stiu ca ai stat o juma de zi pe drumuri cu mn....si ai tipat asa pe autostrada....(MAAAMMAAAAA am 230 la oraaaaaa) :))))).....ms lui TEO ca doar este meritul lui pt polisare....si stiu cata munca a depus.... |
Quote:
Da Buna idee.Numai tu stii cati bani a mancat masina asta.Dar stiu ca ti-a adus si multe bucurii. Respect Un Om care pe langa faptul ca are o familie de intretinut poate sa isi faca si o masina de invidiat. Si mai e o melodie ......aia....moare lumea ...:)))) |
Bravo Soby! Esti direct in categoria PRO! ;)
Abia astept sa o vad la final (nu stiu cand va fi finalul la tine pt ca ... din cate vad eu, la masina asta se fac schimbari in continuu!) :D:D:twisted: |
super tare jur imi place bravo shoby sa ai grija de ea si fara evenimente neplacute te pup !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning